Az MTI képei sem titkolják, mennyire szellős volt a "tömeg. " Galéria! Megjöttek az MTI képei a szombat esti felcsúti Omega Oratóriumról, amely megtöltött egy fél-, vagy inkább negyedházat a Pancho Arénában. Már este is írtunk a vurstlihangulatról, illetve Orbán Viktor fájó hiányáról, mindezt pedig megerősítik a nemzeti hírügynökség képei, amelyek szerint még az első sorokban is lazán elfértek egymás mellett a főleg a környékről érkező rajongók. Íme: .

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

126 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mecky ez méretes zakó volt ennyire kevés ember előtt az őskorban se játszottatok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mecky ez méretes zakó volt ennyire kevés ember előtt az őskorban se játszottatok...
karma1
Mindenki nyugodjon le,: kobornak megerte tiszteletet tenni makovecz elott, lemondva egy svedorszagi koncertet is.. !

Hiaba, megerte kobornak ez a koncert, most mar az Isten se mossa le rola a s@ggnyalas bunet! Pedig O eddig jo zenesz, normalis ember volt,...
Azert halkan megkerdeznem: elvallalna ugyanezt jovore is? (Tudvan, hogy csak azert engedtek meg nekik a szereplest ott, mert az amugy is elb@szott fuvet hetfotol folszedik? Mondjuk, nem tettek sok kart benne!)
karma1
@szaboria1: Most mondjam, hogy en ezt tudtam? Es nem csak az Omegaval kapcsolatban. hanem ugy altalaban minden megmozdulassal kapcsolatban... Kivancsi leszek a kovetkezo behirdetett esemenyre, ugyanezen sportletesitmenyben... (Emlekezz a Latabar Kalman "A selejt bosszuja c. filmre). Ha valamit rosszul terveznek meg, (elozetes szamitasok nelkul), akkor torvenyszeruen EZ tortenik meg!
Jozefina
Kóbor beégette magát, ami nem baj, de a társulat kikérhetné magának!!! Volt már ennél sikeresebb is az Omega!!! Kellet ez nekik???
karma1
@Jozefina: Ja Kedves, van aki sajatmaga szalad bele egy merhetetlen nagy maflasba - akkor viszont ne csodalkozzon!
papa.49
@Jozefina: @karma1: Meg kellett köszönni a Kossuth Díjat...
karma1
@papa.49: Bocsika, miert nem lehet negyszemozt s@gget nyalni? Az nem olyan kinos , g@papa.49: ors, es kesobb ki lehet magyarazni...:o))
Csizmás Kond
Na és mondjátok mit is akartok egy több mint ötvenéves együtestől és egy úgyszintén több mint 70 éves énekestől ,
Gondolom ha nem buzogna bennetek annyira ez a kurvanagy baloldaliság most nem találnátok szavakat a dicséretre.
Az omega habár nem a kedvencem megtette a magáét és aki ennyi év után is így tud szerepelni az biztos többet ér holmi pártalapon megállapított véleménynél.
Helyetekben szégyellném magamat, hogy már csak a baszódjálmeg-féle kotyvalékokra tudtok gerjedni...nagyon nagy betompulást jelent ez gyerekek.
karma1
A cikket en kuldtem be, es elmondhatom a nagy titkot: egy zenesz nem oregszik meg zeneileg, max. reumas lesz a gitarozashoz a keze.
Ebben a cikkben senki sem ketelkedett az Omega zenei tudasaban, teljesitmenyeben, kizarolag a koncert letrejottenek az okaiban, megvalosulasaban.

En pedig egyaltalan nem gerjedek semmifele "b@szodjal meg..." kezdetu orokerteku alkotasokra, mert NEM igazi uj murol van szo, csak atszovegeztek egy meglevo slagert, ami meg tevedesbol sem ugyanaz!

Jo lenne, ha ennek az esemenynek - es fiaskojanak - az emberek vegre meglatnak a politikai uzenetet, hiszem kobor is egyfajta "kiallas a fidesz mellett" okokert ment oda koncertezni...

Es szivott, mint a torkosborz - ennyi (mint ahogy a fidesz is sziv...)
adrenalink
Nem is értem! A bírkameneteseket nem tudták mozgósítani, amikor látták, hogy nem kapkodnak a jegyek után? Legalább hallgattak volna egy kis zenét, nem csak a Vastag testvérek nyekergését...
nyanya001
Az Omega márkanév volt !
Csak volt, eddig !!!
papa.49
@karma1: Lehetne úgyis de akkor nem emeli az ázsióját a seggnek...Az pedig nagyon fontos a segg gazdájának, hogy az ország, világ tudja hogy éppen kinyal neki... Tudod már írtam ismerem őket azt tudom honnan indult a pali de már nem is akarom tudni hová érkezett meg, a számomra az Omega mint zenekar MEGHALT, VÉGLEG!!!
KERKA
Ahogy nézem a képeket, meglett koru nagymamák és nagyfaterok koncertje volt ez, ez van, még jó, hogy ez is bejött.
Kóborék már nem számíthatnak a bedobált bugyikra.
Családias hangulatú piknik volt ez, fűre telepedve, előszedhették volna a szenyókat is, kockás szalvétába csomagolva.:))
Mézike
@papa.49: Az őskorban sokkal több ember előtt játszottak!
KERKA
@Mézike: Talált. Abrosszal, termosszal, egy kis kovászos uborkával:) A papának sör járt. A mamának meg a szája:))
silber13
@Mézike: Csakhogy akkor méf volt egy Presser, egy Laux meg volt mostanáig gy Mihály...És volt akkor zene... Mondom: VOLT!
Mézike
@silber13: Az igaz hogy az omega eszei elmentek.
lampa laz
Elég nehéz lesz ezután az Omegának egy újabb koncerten megszervezni akár itthon, akár külföldön. Kár, hogy ilyen csúfos végük lett.
Dr. Felipe
Ég a napmelegtől a pancsoló sarja
Tikkadt (fideSS) birkanyájak legelésznek rajta.
Mézike
@Dr. Felipe: De mostmár ne menj többet a napra mert megárt...:-)))))
Csizmás Kond
@karma1: Hát persze hogy te küldted be de nem dicséret vagy tisztelet céllal hanem hogy tudj mellé írni egy féloldalú és lekezelő megjegyzést.
A zenész pedig öregszik, úgy technikában mint a korban. Az ők vagy az akkori stílus ma már nem divat de az, hogy ma is össze tudtak hozni egy ilyen előadást az biza dicséret.
És biza gerjedsz a baszódj meg kdmp ökörségre mert te írtad le a saját kis juhnyíró kacsóiddal, hogy mennyire tetszik ez és az előző szinténugyanilyen baromság is mennyire a lelked mellet van. Sajnálatos az a meglátásod is, hogy minden ami 10 km-es körzetben történik valami Fidesszel összehozható akármihez te rögtön politikát látsz benne. Úgy teszel mintha te nem a hasonló zenén nőttél volna fel és utálsz mindenkit aki nem hozzád hasonlóan külföldre vándorol.
...szerintem a te hozzáállásod az irigység, a beléd nevelt párt dogma meg a tehetetlenségeden alapul, mert irigyeled hogy mások itthon is tudnak boldogulni, mert nem tudsz a beléd nevelt baloldaliságon túllépni és mert külföldön is ugyanolyan tehetetlen kiszolgáltatott vagy mint itthon ezért csak a dühödet próbálod levezetni minden hazai vonatkozású cikknél.
Csizmás Kond
@nyanya001: ...semmi nem örök, sem az Omega sem te sem én.
wagabund
@Csizmás Kond: húha, te berágtál... karma jön haza, majd jól megmondja...

:-)
Mézike
@Csizmás Kond: Hú basszus! Cirmi, ha meleged, eleged van mennyé igyál hideg sört...
silber13
@Csizmás Kond: " A zenész pedig öregszik, úgy technikában mint a korban." Tévedés. Az igazán jó zenészek játéktechnikája nem öregszik, sőt - szerintem jobb és jobb lesz! Az évet persze elrepül fölöttük is, de az igazán nagyok csak jobbak lesznek az idő múltán. Látod, pl: Scarlatti is túlnőtte a korát, Händelről, vagy Pergolesiről,nem is beszélve, de megemlíthetnénk a másik vak muzsikust: Bachot is.
Csizmás Kond
@Mézike: Tényleg meleg van de ez attól volt...:)
Csizmás Kond
@silber13: ...majd meglátod, ha megöregszel.
na és Handelt vagy Bachot hányszor hallottad élőben ?
varrólány
Lehet többen elmentek volna a koncertre ha nem ott van ahol, mert talán égő lett volna a nem Fideszesnek Felcsúton lenni.
Bár aki tényleg az Omegát kedveli mint együttest azt pont nem érdekli hogy mások hogy puffognak . Biztos hogy nem olyanok a zenészek mint fénykorukban de akik hallgatták anno azok sem maradtak fiatalok.
silber13
@Csizmás Kond: Meleg lehet nálad, ha ilyen blőd szöveggel próbálkozol!:-)))
Csizmás Kond
@varrólány: Hát ez az látod sokan inkább beleszarnának mintsem bemenjen egy olyan wc-re ami a fidesz pártszékház mellett van...ez a baj ma az emberekkel.
Csizmás Kond
@silber13: na neee...mi benne a blődség ? talán az hogy te a zenészt összekutyultad a zeneszerzéssel ?
..az idő biza kegyetlen mindenkivel és főleg azzal aki ugyanazt a valamit minden időben ugyanúgy kell előadja...
Csizmás Kond
@Mézike: attól hogy bejöttem a hűvösebb helyre...:)
silber13
@Csizmás Kond: Na akkor nyávogj nekem: Scarlatti mi volt, esetleg Händel zenész volt vagy zeneszerző, bach is Haydn, meg a többiek mik is voltak? Zenészek, vagy zeneszerzők? Bach mi volt, te nagytudású??:-))))
Mézike
@Csizmás Kond: Csak nem a hasadat akartad süttetni? És véletlenül felültél?
Csizmás Kond
@silber13: ..nem tudom, mert még soha nem zenéltem egyikükkel sem...
papa.49
@silber13: Aki kételkedik az ,,öreg zenészek képességeiben,, nézz meg a Shadows 2004 koncert felvételét, megláthatja hogy csak jobb lett mind...
silber13
@Mézike: Bizonyára a fejét sütötte meg a nap, igaz ez már régebben történt de azóta sem heverte ki!:-))
KERKA
@silber13: 16.39 Mi szükség van erre?
Csizmás Kond
@Mézike: ...csak az árnyékban napoztam de ott is meleg volt, így hát bejöttem...a pincébe...:)
Mézike
@silber13: Szegény! .-)
Én + aszittem zsenialitásom tette be neki a kiskaput...
Mézike
@Csizmás Kond: Ki se kellett volna menni..., én se mentem ki. :-)
silber13
@papa.49: Te mit süketelsz itt?:-))) Nagyon jól ismerem a Shadows együttest, meg a hasonló csapatokat! Ne akard elmotyogni mitől voltak ők különlegesek. De a gyengébbek kedvéért megmondom: Volt egy Hank B. Marvin gitárosuk és volt egy összehasonlíthatatlan Shadows sound!
Csizmás Kond
@papa.49: Ja persze papa és most mindenki ilyen Shadows kellene legyen...te is olyan vagy...egyre öregebb
KERKA
@Mézike: 1533. 1972 ben szexapóvolt, ma már egy őszapóka:))
Egyébként most is bevállalom, hogy a kedvencem a hazaiak közül az OMEGA.
Nekem a Fekete pillangó
Csizmás Kond
@KERKA: ...nem tudja megállni...neki ez a szokása...:)...és ahogy öregedik egyre jobb benne...
silber13
@Csizmás Kond: Te figyu csak! Hallottál egyáltalán a Shadowsról? Meg a Venturesről ? És a Spotnickról, vagy a Tornadosról??? Képzeld Papa49 biztosan ismerte a zenéjüket, mint ahogy itt sokan!
papa.49
@silber13: Koma most elbasztad a kalapácsot, én így soha nem szóltam hozzád, úgyhogy kopj le rólam... Attól voltak különlegesek hogy én akkor voltam fiatal, nekem még most is tetszik a zenéjük...
varrólány
@KERKA: 16:51 Nekem meg az Én elmegyek... , szép a szövege!
silber13
@papa.49: Elnézést, ha rosszul szóltam, távol álljon tőlem a bántás!
Mézike
@Csizmás Kond: Cirmi ! én hülye vagyok a zenéhez, de van annyi eszem hogy azzal aki nem hülye, sőt ...nem vitatkozom.
KERKA
@Csizmás Kond: 16.51 Fölösleges örökösen előhozakodni vele.Tudjuk már 4 éve, hogy nagy muzsikus és igazán tiszteljük is érte.
Te is képzett muzsikus vagy, mégsem mondod sohasem.
papa.49
@silber13: Mondhatom rosszul is esett, no de spongyát rá, rendben...
Mézike
@varrólány: Én elmegyek...váúúúúúúú! :-) Nagy vagy! :-)
KERKA
@varrólány: 16.51 Ezt nem ismerem, beütöttem a gugliba, és népdalnak írja ki.
Mézike
@KERKA: Kifejezett kedvencem nincs, de ha szavazni kellene akkor a Ha én szél lehetnék...:-) Régi jó nóta!
Csizmás Kond
@silber13: Bevallom őszintés és töredelmesen hogy tényleg azt sem tudom eszik-e vagy isszák...tudod nem az ilyen hangösszeállításokon nőttem fel...
Mézike
@varrólány: Csípem mikor nem érted amit én értek...:-)
Jó kis zene.
Csizmás Kond
@papa.49: ...át ha át hanem bele a közepébe...vigyáz mert már csak kicsiket tudsz lépni...ezért inkább kerüld ki
...tudod azt úgy kell, hogy nem szólsz hozzám, nem írsz másnak velem kapcsolatban és hasonlók...
Csizmás Kond
@KERKA: ..nem kenyerem a dicsekvés...:)...amúgy nem is vagyok híres vagy ilyesmi...
silber13
@papa.49: Valamikor rengeteg Shadows számot tanultunk, az volt a nagy másolások időszaka! Az " Apach" meg a " Gitárbugi"... De a kedvencem a
" nagyapa órája"Shadowson tanult meg gitározni egy egész korosztály!
varrólány
@Mézike: 17:06 Te se értetted , hogy dalcímre gondoltam!.-))
KERKA
@varrólány:Óhát persze, most már képben vagyok köszi. Hiszen énekeltük még a suli énekkarában is:))
Ez vagyok én:, egy rohadt nagy csalódás után:))

www.youtube.com/watch?v=HLztm3PD-KQ@varrólány:
Csizmás Kond
@Mézike: A zene egy olyan hangjáték ami mindenkinek tetszik valamilyen formában ha van zenei érzéke ha nincs...ez a különös benne.
Mézike
@varrólány: Persze egy dalcímben benne kell lenni mindennek...:-)
Mézike
@Csizmás Kond: Igen, de nem ért ha érted is, ha bele akarsz folyni egy vitába. :-)
varrólány
@KERKA: Értem, hát volt pár Omega bakelit lemezünk !
papa.49
@silber13: Hát pont ez az erre írtam az a pali még ma is legalább úgy játszik mint 40 évvel ezelőtt, ha nem jobban, meg vannak a régebbi opuszaik is van mivel összehasonlítani...
Tulajdonképp az igazi gitárzenét ők jelentették, legalább is nekem, no de az ízlések különbözőek...
Mézike
@KERKA: @varrólány: Én + azíris a gyöngyhajú leánykát hallgatom meg! :-)
KERKA
@Csizmás Kond: 17.09.Nem hallgatok tovább: az ő apukája karmester volt, a te apukád a Zeneakadémián játszott, meghallgattam a hegedű játékát. És te is zenész vagy! De az istennek sem árulod el. Most kifecsegtem.
Egyébként véletlenül találtam rá:))
Mézike
@Csizmás Kond: Cirmi! Te zenész vagy? Édesapád a zeneakadémián játszott?
Akkor + mi a fenét teszed a zene bohócot?
silber13
@papa.49: Nem is csodálkozok, hogy egy generáció tanulta meg a számaikat, akkoriban minden sulinak volt zenekara és bizony Shadows volt a műsor. Volt Spotnick is, de a régi klasszikus számukon: a Narancsvirágon kívül más nótára nem is emlékszem!
papa.49
@varrólány: Csak volt??? Nekem még van is és még 50 alatt van a lejátszások száma, na nem azért mert nem szeretem, hanem mindjárt magnóra lett felvéve, és az rongyosra hallgatva...
varrólány
@papa.49: Vannak még lemezek csak nem nálam , nem lettek kidobva! :-))
Csizmás Kond
@KERKA: ...nem egészen így van..., apám nem játszott a zeneakadémián csak néhány szóló darabja van megörökítve a levéltárban vagy hangtárban...:)...népzenész volt és állítólag elég jó.
Mézike
@Csizmás Kond: Cirmi! Ne mosakodj! Lebuktad magad!
KERKA
@Mézike: mert ő tényleg nem ismeri a Shadowsot, meg ilyesmit, ahogyan írja, más zenén nevelkedett. De ha most letagadja, akkor agyon csapom!
papa.49
@varrólány: Én ki nem adnám a kezemből a régi ,,bakelit,, lemezeket míg élek nálam maradnak...
Mézike
@KERKA: Oké! Hogy könnyebb legyen én lefogom a farkánál fogva, te " csapd le a sipkáját, és a füleit ...:-)
@Csizmás Kond: Olvasd te is felül...
silber13
@Csizmás Kond: Minden hülyeséget félretéve, az azért nem semmi, hogy Édesapád zenei tevékenységének maradandóü nyoma va,! Gondolom saját szerzemények is vannak közöttük. Nem gondoltál a nyomtatásbeli megjelentetésére? A hanganyag meg még érdekesebb lenne!
Mézike
@Csizmás Kond: Cirmi! Csatlakozom @silber13: -hoz.
Kérünk szépen , nagyon szépen egy linket.:-)))
Csizmás Kond
@silber13: Apám nem zeneszerző volt hanem csak zenész...muzsikus...:)...hagyományos népzenét játszott.
Mézike
@Csizmás Kond: Apukádról szeretnék amit @KERKA: is látott! :-)
silber13
@Csizmás Kond: Te azt hiszed, mivel a barokk zene a mindenem, nem szeretem a népzenét? Tévedés, szeretem! Méghozzá nagyon! Tudom, hogy apám egy időben a városi népi együttesnél volt zenei vezető, még megvannak a hangszerelési variánsai is.
Csizmás Kond
@silber13: ...mindent nem kell mellre szívni...én mindenkiről azt hiszem hogy rendes becsületes és jóravaló ember. Az hogy néha itt eldobjuk a súlykot még nem jelent semmit, csupán arra jó ne aludjunk el a monitor előtt...:)
Mézike
@Csizmás Kond: Jó. Szóval őt méltónak találod arra hogy édesapád hallhassa , engem + nem. Sajnálom.:-(
KERKA
@Mézike: 19.40 ne zsarold szegényt. ő sem tudja, hogy én hogyan akadtam rá. Autentikus csiki zenét kerestem, de ennek is meg van az oka. Legyen ennyi elég:))
silber13
@Mézike: Nem kellene...Ha akarja akkor elküldi, ha meg nem, akkor bele kell nyugodni!
wagabund
bár senkit nem érdekel, én ezt hallgattam:... itt a szabadeuróparádió, a 19-25-31-41-és 49 méteres rövidhullámon... komjáti györrgy vagyok, és ahogy kértétek ...első számnak következzééék... a sedóóóóóz...

és besszartunk a gyönyörtől...

de...az omega sem volt rossz...mert ők a miénk.
nyanya001
@wagabund: De jó zenét nyomott a Komjáti ! :))))))
karma1
@wagabund: Te kis fiatalka rozsaszintalpu! Nem Komjati GYorgy vo't az, hanem a Cseke Laci!...:o))))
nyanya001
@karma1: Télleg ! :)))))))))))))))))))))
A Komjáti itthon nyomta a slágereket ! :)))))
GeoCravker
@papa.49: De nem ám. A KEK-en a műsorszervezőt egy ilyen buli után (arányaiban persze) erősen kérdőre vontuk volna a klubirodában...
karma1
@nyanya001: De szerintem a Cseke peldajara alakitotta ki annakidejen a musorat, azert is lett olyan sikeres... Valoban jo zenet nyomott,...:o)))
nyanya001
@karma1: Igen, a Cseke mintájára vezette a vasárnapi koktélt ! :))
karma1
@silber13: 16.16-ra: Hagyd mar a fenebe, ez a botcsinalta zenekritikus megint ontja magabol a hulyeseget,... Benny Goodman 29 eve ment el orokre, es nem fiatalon, az elete vegeig zenelt legalabb egy napot egy jazzklubban... Na meg az enekesek is,... Pedig a hanggal sokkal nehezebb zenelni, mint kezzel,... Fischer Annie sem volt egy rozsaszintalpu janyka, Bartok, Kodaly eletuk vegeig zongoraztak...Yehudi Menuhin? A', hagyom a fenebe az egeszet, mar megint zenerol gyozkodi a zeneszeket,... Az Omega megasta a sajat szocialis sirjat, es szepen belezenelte magat, eleg laza reszvetellel...
GeoCravker
@karma1: "A cikket en kuldtem be, es elmondhatom a nagy titkot: egy zenesz nem oregszik meg zeneileg, max. reumas lesz a gitarozashoz a keze."
Vagy elfelejti a számokat :-( (ld. AC/DC). De ettől a számok jók.
Az ember nem örök. De a zenéje lehet az (vö. Örömóda).

Az emlékek megmaradnak, Kóbor meg megy a levesbe. Pataky Attuila mellé.
human
Saját stadion saját koncerttel? Tud élni Orbán.
karma1
@Csizmás Kond: Cirmos, te tokhulye vagy! Es mar vakulsz is, mert en az eletben nem irtam le olyat, hogy nekem tetszik a b... meg cimu szam, miutan nem is neztem meg me'g a "darabot" sem!
Ha valakivel osszekeversz, az meg az Alzheimeredre utal, de nagyon. keresd fel az orvosodat, gyogyszereszedet, lesz tematok boven.
Miattam es az anyagi korulmenyeim, meg a sikereim miatt pedig ne aggodj, me'g a bevandorlok kozott sem lesz mindenki olyan sikeres es szerencses, mint en...:o)))
Kb. ennyire kavar fel a lokott kritikad, amibol viszont arad az irigyseg,... Vigyazz, a gutautes is csunya betegseg, es van neked mar eleg bajod ahhoz, hogy a gutautes kozelebe kerulj...:o))))
karma1
@Csizmás Kond: 16.44-re: Juuuuj, hogy tudsz "arnyekban napozni?"
silber13
@papa.49: Figyelmedbe ajánlok egy remek gitárost, na meg a számait: Ricky Kingről beszélek. Hangszinés játéltechnika, mint Marviné, . Kisérteties a hasonlóság, de... De Marvin játéka nekem mégis az utónérhetetlen, nekem a
" primus inter pares" A Ricky srácnak sok felvételét megtalálod a hálón!
wagabund
@karma1: igazad van, ezt bebuktam...Ekecs László volt a becsületes(alias)neve..
...asszem délutáni randevú volt...
... volt még luxemburg is, csak középhullámon..

Persze Komjáti is jó volt(később), de először Csekének ittuk minden szavát...

és veszem a bátorságot, hogy innen üdvözöljem a "nagy öreget"
papa.49
@silber13: Kösz, megfogom nézni, nézd lehet hogy elfogult vagyok de nekem is a No. 1 a Marvin, már úgy 1968 óta...Az első alkalommal kisfilmen láttam a zenekart, akkor még nem volt videó, csak szuper 8. as...
papa.49
Meghallgattam nagyon tud a ,,srác,,...Kösz...
JAJMÁR
Jó kis társadalomrajz, nem csak a koncert, de az írások is róla mind. Ha nem őrizné meg az internet, el kellene tenni a jövőnek, hogy lássák, hova vezet a társadalmi megosztottság...
Remélem több esze van annál a "népnek", hogy egyetlen koncert alapján, - ahová már a közönség politikai okokból nem ment - ítéljenek meg életművet. Nincs annak ehhez semmi köze. A megosztottságnak annál több, szomorú, hogy némelyek szinte kéjes örömmel esnek neki azoknak, akiknek régen tapsoltak, csak azért, mert.
Nem voltam ott, nem tudom, hogy milyen színvonalú volt ez a koncert, de majd ha errefelé jönnek, mindez nem akadályoz meg abban, hogy megnézzem őket.
Omega volt és lesz is, ezek a kis firkászok pedig mennek az enyészetbe.
Nem nyomulhat be a politika az életünk minden szegletébe! Nem, és nem!
wagabund
az omega érdemei múlhatatlanok...
...hogy most hol zenélnek, ott hányan vannak, és miért, azon nem kellene rugózni, sőt teljesen értelmetlen..a látvány jó volt.

asszem ők alkalmaztak először szárazjeget a látványhoz..na, az nem volt semmi..
lampa laz
@wagabund: iiiiiiiiiiigen, én is imádtam őket!
KERKA
@wagabund: 11.20 ment is róla a kabaré, hogy föl lehet füstölni a kóbászokat egy rock koncert alatt.

A Szabad Európa rádiót és a Luxemburgot apám egész éjjel hallgatta. MIvel ezeket a dalokat akkor még nem lehetett itthon hallgatni, a kottákat sem lehetett megvenni a Zenemű szaküzletben, (lenin körúton) kénytelen volt apám hallás után lekottázni, ahogy tudta.:)) Később gondolkodtam, hogy miért olyan ismerős nekem a Buddy Holly féle 50 -es évek rockja, hiszen ő meghalt 1957-ben. Én még akkor a kiságyban alukáltam. Aztán rájöttem, azért ismerős , mert ezt hallgatta apám egész éjjel:))
Az Omega pedig azon túl, hogy fülbemászó dallamokat játszottak, mérnöki pontossággal voltak megszerkesztve ezek a számok. MInt ahogy a Pink Floydé. The Wall.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.