Gy. Németh Erzsébet, a DK önkormányzati képviselője szombaton azt mondta Tarlós Istvánról: az ő alkalmatlansága és kegyvesztettsége vezetett ahhoz, hogy a kormány rátette a kezét a budapesti fejlesztésekre is és személyes felelőssége, hogy mennyi pénz tűnik el emiatt "fideszes zsebekben". Budapest főpolgármestere a viszontválaszra úgy tűnik, hogy rápihent a hétvégén, de most elővette "szebbik" stílusát és nem kímélte az ellenzéki politikust.

Íme Tarlós válasza változtatás nélkül:

Eddig sem feltételeztem, hogy Gy. Németh Erzsébetet egyszer az Akadémia tiszteletbeli tagjaként köszönthetem, de amit az M3-as metró- és a csillaghegyi árvízvédelmi törvényről nyilatkozott, az egyenesen a mély sötétség.

Túl azon, hogy a törvény tartalma nem az, amit Gy. Német halandzsál, de az előterjesztést magam kértem. A szövegezését Gulyás Gergely a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival közösen készítette.

Maga a törvény csupán az engedélyezési eljárások egyszerűsítését célozza, és szó sincs arról, hogy a projektek felügyeletét az állam venné át.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Nem kell csodálkozni ez a fideSS alapstílusa.
Az meg nem bizonyíték semmire, főleg nem a szakértelemre, hogy egy/a gulyás gergely szövegezte meg.
Gondolom a folyamat a szokásos volt: nem egyeztetünk (fideSS), hanem kitalálunk, előterjesztünk, aztán felháborodunk, ha nem fogadják el, nem értenek egyet a nem fideSSkdnp-s többség!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Nem kell csodálkozni ez a fideSS alapstílusa.
Az meg nem bizonyíték semmire, főleg nem a szakértelemre, hogy egy/a gulyás gergely szövegezte meg.
Gondolom a folyamat a szokásos volt: nem egyeztetünk (fideSS), hanem kitalálunk, előterjesztünk, aztán felháborodunk, ha nem fogadják el, nem értenek egyet a nem fideSSkdnp-s többség!
Hellcat
taplósból megint kibuggyant az értelem.
nyanya001
Tahókám !
A te stílusodnál elképesztőbb nincs !
Senara
Stílus maga az ember ... pestiesen szólva "anyád volt még ilyen , csak a lopott is"
Freewolf
Ideje volt Tarlósnak, hogy a sarkára álljon!
Dr. Felipe
Mondjuk azt én sem feltételezem hogy sarlós elvtárs az akadémia díszdoktora lesz valaha is.
Toby
Nincs itt csoda, Tarlós szorgalmasan tahósodik, szépen üllepedik le nála a fidesznyik "vitakultúra" hogy ne lógjon ki a nyaloncok közül !
joopapa
Egy klasszikus filmből idézve kicsit átköltve: Bunkó vagy pesta!!!
Abzug62
@Freewolf: Ilyen, amikor a sarkára áll?! Szánalmas...
Boszi27
@Dr. Felipe: Schmitt közt. elnök lehetett, akkor tarlós is lehet bármi...:)))!
Freewolf
@Abzug62: Gy Német Böske hozzászólását nem idézték be. Ha sértegette Tarlóst, az visszalő!
keresztapa
@Freewolf: Ez egy igaztalan DK-s szöveg. Lebukottak kottáját teszik a hangjegy tartóra, az van játszva csak más hangszeren. Most éppen Gy Német Erzsi - re hangszerelve!
papa.49
A tahó csupán a legbelsőbb énjét adta, semmi egyéb nem történt...
izo
Ja a Gy Német Böske szólt , hát így járt az idióta szövegével mint mindig.
justhpeter
Gyanítom, hogy Tarlós a Kövér helyére pályázik. Ezért kell a bunkóképzőben egy év alatt végeznie. Még hogy minden dolgában nem a Zorbán dönt ! Hát ki a Jóisten ? Ha csak az nem.
Desischado
Mondanám, hogy szégyellje magát, amiért ilyen bunkón beszél egy emberrel, ráadásul egy nővel, de tudom, hogy lehetetlent kérnék, mert a fő fő tahó nem tudja, hogy a szégyent eszik e vagy isszák!
puki
Értem a választ, csak azt nem értem, hogy akkor most lopnak, vagy nem lopnak?
Tekla
Segítsetek, mi volt ebben a bunkóság? Ez teljesen nyílt és őszinte vélemény nyilvánítás volt.
Minden politikusnak így kéne megnyilvánulni és akkor nem kéne magyarázni, hogy mit mondot, mert tiszta világos volna mindenki számára.
Nehogy már oda jussunk, hogy az értelmező szótárban külön kivételek lesznek. Mert aki azt mondja pl. Hogy "zabál" ( aki részegen röfög ,böfög, csámcsog) , vagy a másik kifejezés amiért egy évet ítélt a bíróság most már másod fokon is " segg nyalás" , tiltva legyen a fél szótár. Ez a véleménye ezt mondta .
Aki Én
SÁNDOR KUTAS a fészbukon! Nem az volt a kérdés, hogy milyen módon választanak főpolgármestert, hanem, hogy seggnyaló vagy nem seggnyaló, hogy dől vagy nem dől.
Egyébként sokkal kevesebb szavazatot kapott a ,,munkája" után, mint első megválasztásakor a bizalomra. Ennek igen csak nagy jelentése van.
mate03
@puki: Nem egyértelmű!? Lopnak de sokat,mert keveset nem érdemes!
evacica
Tarlós soha nem a jó modoráról volt híres, elég tapló stílusa van, na de a stílus maga az ember!
Abzug62
@Freewolf: Tarlós lő, ha kell, ha nem. És elég alpári stílusa van! Számomra überciki, ha valaki ezt a stílust kedveli...
keresztapa
@Abzug62: Tarlós a szakmaiságot tartja mindenek előtt, aki politikai tetszelgést nyílvánit, arra Tarlós nagyon helyesen nem tud vevő lenni Gy Német Erzsi felfogása olyan mély, melyet nagyon nehéz felszín közelbe hozni.
verum
@keresztapa: - hát igen, a fideszesek és Tarlós a szakmaiságukról, intelligencájukról híresek. Meg is látszik minden tettükön...
keresztapa
@verum: Tarlós szakmaisága megkérdőjelezhetetlen, csak a politikus szakmaiatlan!
verum
@keresztapa: - mondanál konkrétumot a szakmaiságára, mint polgármester?
verum
@keresztapa: - egyébként ha valamit megkérdőjelezhetetlennek tartasz, az mindig fanatizmus gyökeréből ered.
keresztapa
@verum: Gy Német Erzsébet szoc pol nyilatkozatát olvasd többször el.Eddig sem feltételeztem, hogy Gy. Németh Erzsébetet egyszer az Akadémia tiszteletbeli tagjaként köszönthetem, de amit az M3-as metró- és a csillaghegyi árvízvédelmi törvényről nyilatkozott, az egyenesen a mély sötétség.

Túl azon, hogy a törvény tartalma nem az, amit Gy. Német halandzsál, de az előterjesztést magam kértem. A szövegezését Gulyás Gergely a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival közösen Eddig sem feltételeztem, hogy Gy. Németh Erzsébetet egyszer az Akadémia tiszteletbeli tagjaként köszönthetem, de amit az M3-as metró- és a csillaghegyi árvízvédelmi törvényről nyilatkozott, az egyenesen a mély sötétség.

Túl azon, hogy a törvény tartalma nem az, amit Gy. Német halandzsál, de az előterjesztést magam kértem. A szövegezését Gulyás Gergely a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival közösen készítette. Amit a gyakorlat jónak, elfogadottnak bizonyít be miért ne legyen fanatizmussal kísérve. Miért szúrja a szoc. lib. pol -nak szemét, azért mert ők nem tudnak szakmai érvekkel értelmet találni.
verum
@keresztapa: - értem. Tehát semmi konkrétumot nem tudsz, ami alátámasztaná Tarlós rátermettségét.
Nekem ennyi bőven elég.
nyanya001
Tarlósnak már az óvodában is gyökér volt a jele !
keresztapa
@nyanya001: Édes gyökér, de legalább fogyasztgató, nem úgy mint a fagyökér.
nyanya001
@keresztapa: Már akinek !
Úgy látom neked az!
keresztapa
@nyanya001: Szakmaisága minden kép elismerésre érdemes!
nyanya001
@keresztapa: Szakember ?
Ugyan Keripapi ne röhögtess !
nyanya001
@keresztapa: Neked meg az egész heted :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.