Meglepő kommentet írt dr. Sütő László, a DK Baranya megyei közgyűlésének tagja, aki a párt megyei listájának éléről szerezte mandátumát.

Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja két napja posztolt arról, hogy pártja kiáll amellett, hogy minden embert egyenlő jogok és egyenlő szabadság illet meg, hozzátéve, hogy alapvetően a Budapest Pride is erről szól, Sütő doktor ezt nem tudta szó nélkül hagyni

Betegnek tartja a homoszexuálisokat a DK orvos végzettségű képviselője

Sütő, aki ráadásul orvosként végzett, arról értekezett, hogy a homoszexualitás betegség és „utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell”. 

Majd rátért a homofóbok kedvenc témájára, a „szőrös, fekáliás végbélnyílásra”. A képviselőről helyesírása is sokat elárul, nevezetesen, hogy minden mondat végére két felkiáltójelet tesz, de ezt még megelőzi egy szóköz is.

Betegnek tartja a homoszexuálisokat a DK orvos végzettségű képviselője

Berkecz reagálásában jelezte: szerinte álszent a DK politikája, hogy vitázni sem hajlandó a Jobbikkal, miközben több általuk támogatott politikusról is kiderült, hogy xenofób és homofób nézeteket vall. Hozzátette: Sütő doktor logikája alapján az is elítélendő, ha egy férfi és egy nő úgy él házasságban, hogy egészségügyi probléma miatt nem lehet gyermeke.

Az Együtt képviselője azt írta: kíváncsian várja, hogy a DK vezetése reagál-e Sütő homofób kreténségére. A képviselő egyébként kisgazda megyei elnökből vált gyurcsányistává.

325 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
@csa-csa: Mert a "véleményvezér" férfiak a "szőrős, fekáliás" női végbélnyílásokból kettőt is szívesen elképzelnek. :)

Egyébként kérdezném a "doktor úrtól": az is betegség, ha egy heteroszexuális kapcsolatban anális együttlétre "vetemednek"?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
ez a melegség az emberiség örök problémája...volt, és lesz..

talán a nők kapcsolatát még nem is nagyon morogják meg, mert a nők nagyon mások...finomabbak, kedvsebbek...és gyönyörűek...
a férfiak kapcsolatán azért lesznek idegesek az emberek, mert sokan úgy képzelik, mint a cikkben is van.. két szakállas ember csókolódzik...majd leosztás szerint valamelyikük egy csimbókos ánuszban kotorászik a pöcörőjével...(sic csiccsolína)
...mit mondunk a cseperedő gyermekünknek, amikor látnak két csókolózó szőrös bácsit, és kérdeznek...de jó hangosan ám a dugig tömött 7E buszon...

emlékezzünk csak brezsnyev és honekker emlékezetes csókjára..na attól hánytak rendesen...
Toby
"A képviselő egyébként kisgazda megyei elnökből vált gyurcsányistává."

Szóval megélhetési "doktor" !

Érdekes, hogy az ókori világban - görög városállamok, különösen Spárta, valamint a Római Birodalomban - elfogadott volt a homoszex márpedig e tény alapján nem lehet azt állítani, hogy kromoszómahibásak lettek volna a görögök.
Spártában a kiscsávó, 7 éves korától már tanulta a harcászati alapokat, egész fiatalságát férfiak között élte le, külön a családtól.
Eszerint nem tűnik helyetálónak "doktorka" genetikai megállapítása !
csa-csa
nincs balom a melegekkel! sőt mindig írom, hogy ugyanolyan emberek mint bárki, kis génhibával és ennyi. De! azt nem értem a csajokat miért fogadják el? A meleg az meleg! akár nő (vagy leszbi ha úgy jobban tetszik) akár férfi. Semmivel sem jobb, sem szebb.
Mindkét nem magánügy és ennyi.
Knapp75
@csa-csa: Mert a "véleményvezér" férfiak a "szőrős, fekáliás" női végbélnyílásokból kettőt is szívesen elképzelnek. :)

Egyébként kérdezném a "doktor úrtól": az is betegség, ha egy heteroszexuális kapcsolatban anális együttlétre "vetemednek"?
GeoCravker
@Knapp75: mondjuk egy heteroszexuális kapcsolatban is magánügy. AMikor kiteregetik azt pornónak hívják általában :-) Amúgy szerintem a szex nem egészen erről szól, csak ez is benne van a pakliban. Ahogy a csókolódzás is, pedig hányni is ott szoktak, vagy az orális szex, a pisiléstől függetlenül. Két ember kapcsolatában előforduló kölcsönös örömszerzésről inkább lehet szó.
"A képviselőről helyesírása is sokat elárul, nevezetesen, hogy minden mondat végére két felkiáltójelet tesz, de ezt még megelőzi egy szóköz is."
Vajon mit árul el? Pláne sokat! :-)
Azért a cikkírónak is kijárna némi nagyzolás-elvonási kúra.

Függetlenül attól, hogy Sütő doktor sem teljesen komplett.
Anna Mária
Kretén a csávó, így igaz.
Gyurcsány vajon hol szed össze ilyeneket?
eugen4402
@Anna Mária: Erre látod, én is kíváncsi lennék... Mellesleg a hír már nem hír, mert itt a folyt., miszerint kirúgták a doktor urat.
Anna Mária
@eugen4402: Igen, olvastam. Én szépen visszakérném a diplomáját is, küldeném továbbképzésre.
Bercifiu
Ha valaki más / BUZI / nem kell reklámozni. Ez a magatartás a természettel ellentétes.
Mézike
@Csizmás Kond: Nem betegek, csak mások. Ettől függetlenül ha nem hívnák fel magukra a figyelmet, lehet a kutya se foglalkozna a magánéletükkel.
Peller Anikó
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
@Mézike: Ha csak mások lennének akkor nem kényszervonulnának...így nem csak mások hanem betegek is.
Mézike
@Peller Anikó: A 3 éves kisfiúk engem is az ujjuk köré csavarnak egy pillanat alatt! :-)
Mézike
@Csizmás Kond: A kényszervonulás sem betegség.
nola
@Peller Anikó: beszámítható, felnőtt emberek kölcsönös beleegyezésen alapuló kapcsolatáról van szó. érted már miért hamis az általad felhozott példa?
Mézike
@Csizmás Kond: Ez nem mánia. Hanem visszaélés a jogokkal.
1magyar
Pedig igaza van, ez betegség, génhiba. Amivel együtt lehet élni, mert sokan vannak.
brutus
A rokkant is "beteg" aztan megis velünk elnek, jogosan !! NEM maguk valasztjak...ezert NEM is lehett hibaztatni öket !!!
Fradigege
Támogatni kell a melegeket. Én nem ítélem el, sőt. Minél nagyobb az arányuk, annál kevessebb a konkurencia. Több nő marad a heteroknak. Például nekem. Ennyi!
1magyar
@Fradigege: Ne elégedetlenkedj! Így is sokkal több a nő mint férfi.
postás
@Knapp75: Van olyan USA tagállam, ahol a hetero párok analizálását is elzárással büntetik.
nemkati
@Fradigege: Nem ismerek ilyen kutatásokat, de ez a génhiba szerinted a férfiaknál gyakoribb, mint a nőknél?
lajospapa
Van olyan eset is, hogy egy orvosdoktor is beteg.
Anna Mária
A magyar társadalom beteg, méghozzá nagyon.
nemkati
@1magyar: Nem minden génhiba betegség. Ezt például nem lehet igazán betegségnek tartani, mert igaz, hogy gyógyíthatatlan, de a melegek ugyanolyan teljes életet képesek élni, mint a heterók, sőt, még utódnemzésre is képesek. Az egyetlen, amire nem képesek, a gyereknevelésre. Illetve képesek lennének, csak ez nem adatik meg nekik. Gondolom, a szexualitáson kívül minden más érzelmük azonos a heterókéval, így a gyerek utáni vágyuk is, így ebben az egyben szenvednek hátrányt a többséggel szemben.

Én a fészbukos Baróti Zsazsával értek egyet: "Elegen vagyunk már 7 milliárdan a szegény Földön, nem kell minden kefélésből gyereket csinálni."
Knapp75
@postás: " Van olyan USA tagállam, ahol a hetero párok analizálását is elzárással büntetik."

Ahhoz képest, hogy június óta az USA valamennyi államában összeházasodhatnak a melegek, ez meglepő. :)
Vagy majd az análszexet kedvelő heterok falból melegházasságokat fognak kötni, hogy ne legyenek büntethetők?! hehe
nemkati
@Anna Mária: Köszi, ezt már hallottam, hogy nem egyedül az embernél van ez a jelenség. De azt megtudni a cikkből, hogy nagyjából egyforma férfiaknál és nőknél, csak ezek a fokozatok mások.

Újabb bizonyíték, hogy amikor valakire azt mondjuk, hogy egy állat, akkor tkp dícsérjük. :)
Ugyanis az állatok nem bélyegzik meg, nem közösítik ki a szexuálisan másokat.

Úgy látom, sokan nem értik: ha természetesnek vesszük, hogy vannak másféle emberek is, mint akik ránk hasonlítanak, ha úgy fogadjuk el őket, ahogy vannak, akkor soha nem kényszerültek volna a melegek arra, hogy pride-dal hívják fel a figyelmet a jogaikra. És ünnepelnivalóként se tekintenének saját másságukra.
Anna Mária
@nemkati: Olvasd el az egész cikket.
A homoszexuálisok nagyon is képesek a gyereknevelésre.
"... a homoszexuális embereknek kevesebb
utódja születik (ez a szám nem nulla, átlagos
utódszámuk durván 85%-a heteroszexuálisok
átlagos utódszámának), így, ha e viselkedés-
mintázatnak van öröklődő genetikai háttere,
akkor ezek a gének igen gyorsan ki kell, hogy
szelektálódjanak. De nem ezt tapasztaljuk,
tehát egy érdekes evolúciós kérdéssel állunk
szemben."
nemkati
@Anna Mária: Ja, már megírtam azt a gyereknevelésről, amikor megláttam a cikkedet. Hát, akkor ebben tévedtem. Nem tudtam, hogy ilyen sokan szülnek/nevelnek gyereket.
hemami
@Knapp75: Ha nem is betegség, de betegség forrása lehet, túl azon, hogy förtelmesen undorító.
Anna Mária
@nemkati: Ráadásul jobb helyeken a homoszexuálisok nagyobb számban fogadnak örökbe, mint a heterók. Nagyon érdekes ez az egész, vannak Nyugat-Európában olyan helyek, ahol úgy tartják az örökbefogadott gyerekek vonatkozásában, hogy a melegek nevelési képessége jobb, mint a heteróké.
Commneter
@Anna Mária: - Minél messzebbről hozol ilyesféle példákat, az annál kevésbé lehet minta itthon.
Hozz légyszíves hazai példákat, melyeket nyomon követhetünk, s majd azokból vonhassunk le érdemi megállapításokat, konklúziót.
- Igaz, hogy az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság ítéletben, kiterjesztően megállapította a homoszexualitás törvényességét minden szövetségi tagállamra nézve; azaz, azokra is, amelyek ma is határozottan elzárkóznak ettől!
- Célszerű tudni, hogy a gyakorlatban, minden határozat csak és kizárólag annyit ér, amennyit abból végrehajtó.
- Így nem hinném, hogy ettől, a mai napig kifejezetten elzárkózó huszonegynéhány szövetségi tagállamot, ez majd különösebben meg is hatja!
Nem prejudikálnék, de azt mondom, ez a határozat, ezen tagállamokban csak egy papírfecni marad, precedens híján.
Anna Mária
@Commneter: Figyelj picit jobban: én nem hoztam semmiféle távoli példát.
Nyugat-Európa közel van, igaz, Magyarország fénysebességgel távolodik tőle többek között a nagyon elterjedt homofóbia miatt.
Commneter
@Anna Mária: Kilométerben nézve, talán!:oo
Ez a kérdés azonban, nem a távolságmérő alapján dől el, sokkal inkább a fejekben ...

Nos, nem néztem szét a világhálón, hogy mi váltott ki "az a bizonyos ítélet", s mi történik ennek kapcsán manapság Amerikában és a Világban, de íme néhány link ...

- Több ezren tüntettek a homoszexuálisok házassága ellen
www.blikk.hu/blikk_aktualis/tobb-ezren-tuntettek-a-homoszexualisok-hazassaga-ellen-2352259
- A homoszexuálisok házassága ellen tüntettek Washingtonban
mno.hu/kulfold/a-homoszexualisok-hazassaga-ellen-tuntettek-washingtonban-1283610
- Tiltakozik a spanyol egyház a homoszexuálisok házassága ...
velvet.hu/onleany/homo1005/
- A melegházasság ellen tiltakoztak Rómában Híradó
www.hirado.hu/2015/06/20/a-meleghazassag-ellen-tiltakoztak-romaban/
- Vallások közös tiltakozása az egyneműek házassága ellen
www.magyarkurir.hu/cimke/homoszexualitas/?min=100
- Körkép: mely országokban legális az azonos neműek ...
www.magyarkurir.hu/hirek/korkep-mely-orszagokban-legalis-az-azonos-nemuek-hazassagkotese

Erről beszéltem, nem lesz ez sétagalopp ... !:P
Commneter
@Anna Mária: "Nyugat-Európa közel van, igaz, Magyarország fénysebességgel távolodik tőle ..."
- Talán csak annak a szemében, aki fordítva ül a lovon!:P
Anna Mária
@Commneter: Ne hari, de ha valamit szeretnék más országokról megtudni, akkor nem a magyar sajtót fogom böngészni.
Miről beszélsz egyáltalán? Mi nem lesz sétagalopp?
Itt és most egy kretén, homofób, ostobaságokat beszélő magyar orvosról van szó.
Commneter
@Anna Mária: Én is a homofóbiáról írtam ; gondolom, nem az "orvos életrajza a téma", hanem, az általa képviselt "homofóbia, azaz, a félelem, az idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól!:oo
Kiderül, hogy a te tematizálásodban, nem létezhet más vélemény, csak és kizárólag az, ami a "tiéd"!:P
Ehhez kedves!- még te is iciripiciri vagy ...
Vagy nem?!:DDD
Vicces!:P
Anna Mária
@Commneter: Nem tudom, minek próbálsz terelni.
Az orvos életrajza nem volt téma, most sem az.
Mondott néhány irdatlan baromságot, ráadásul orvos létére - ez a téma.
Próbálsz személyeskedni, teljesen fölöslegesen ahelyett, hogy világosan leírnád a véleményedet.
izo
@Anna Mária: Ezt írod:: Ráadásul jobb helyeken a homoszexuálisok nagyobb számban fogadnak örökbe, mint a heterók." Te érted is amit írsz? Persze, hogy nagyobb számban mert ők nem tudnak "csinálni" gyereket ezért kénytelenek örökbe fogadni!
Anna Mária
@izo: Érted te, miről beszélsz?
Magyarországon egy meleg pár nem fogadhat örökbe.
Jobb helyeken igen.
Tévedsz: a homoszexuálisok is tudnak "gyereket csinálni".
Tessék, neked is egy kis infó:
"... a homoszexuális embereknek kevesebb
utódja születik (ez a szám nem nulla, átlagos
utódszámuk durván 85%-a heteroszexuálisok
átlagos utódszámának), így, ha e viselkedés-
mintázatnak van öröklődő genetikai háttere,
akkor ezek a gének igen gyorsan ki kell, hogy
szelektálódjanak. De nem ezt tapasztaljuk,
tehát egy érdekes evolúciós kérdéssel állunk
szemben."
SCHEURING ISTVÁN A homoszexualitás
evolúciógenetikai háttere című cikkéből
Commneter
@Anna Mária: - Leszögezem, homofób vagyok!:P
- Gyurcsány nem, de ez, meg sem lep, politikai okai is lehetnek, lásd: Ronald Reagan!:o
- Dr. Sütő László, a DK Baranya megyei közgyűlésének tagja, aki a párt megyei listájának éléről szerezte mandátumát, is homofóbiára utaló kijelentéseket tett, amelyért Gyurcsány, ki akarja zárni a pártjából! Ez engem nem zavar, ossza csak meg, és gyengítse ...
- Én úgy gondolom - bár nem Gyurcsány-fejjel -, hogy "egy állítólagosan demokratikus párt" bármely tagjának lehet véleménye, s azt, ki is nyilatkoztathatja, hiszen közszereplő; ha meg ezt nem teheti meg, csak a kizárás terhe mellett, akkor ez a "pártszerűség", vajon mitől is demokratikus?!:oo
Uram bocsá', és még "demokratikus koalíció" is; akkor mitől is annyira demokratikus?!:oo

... nos, nekem igazán, ez szúrta a szemem; még, a homoszekszuálisok is, kevésbé!:P
Anna Mária
@Commneter: Ostoba dolog homofóbnak lenni és korszerűtlen. A világot egy centivel sem viszi előbbre, sőt.
Fradigege
@nemkati: a génhiba gyakoribb vagy nem.
Commneter
@Anna Mária: Én a "korszerűséget" egészen másképpen képzelem, s egészen másban keresem; ami pedig azt illetné, hogy a "homoszexualitás", akár egyetlen centivel is előbbre viszi a világot?!:o_O
... nos, az valóban abszurdum, ennek méréséhez, még az ångström is sokkk ... !:P
Senara
Melegekkel kapcsolatban soha nem jutna eszembe férfi szőrös segg , gondolom azért mert nem érdelek a nemi életük ! Neki igen az legyen az ő dolga:-))
Anna Mária
@Commneter: No, olyannal, aki nem érti, amit olvas és a másiknak olyan kijelentéseket tulajdonít, amilyeneket soha nem tett, lehetetlen a párbeszéd.
Közéjük tartozol, ami nem is csoda, hisz a homofóbia buta és védhetetlen dolog.
Anna Mária
@Senara: Elképesztő, hogy a doktor úr miféle fantáziáit hozza nyilvánosságra.
Commneter
@Anna Mária: Én a sorok között is olvasok!:D

Különben igaz, hogy a tautológiába torkoló vita, "buta vita vs nem vita"!:P
Cövekelj csak le a saját nemi énednél!- senkit sem fog érdekelni!:P
... mindaddig biztosan nem!- amíg azt megőrzöd, mint saját "titkodat".

Ha és amennyiben viszont közreadod, nyilván találkozni fogsz a homofóbiával is!:oo
S ezen, különösebben te sem csodálkozz!;)

Eleve pedig, ne tedd őket a "buta kategóriádba" ... ugyanis egyelőre és szerencsére, még nem ők a. "más kategória"!:P
Ők, biztosan nem is értenek majd meg, de ettől még nem ők a buták, a zagyvák ...
Csizmás Kond
Lehet vitatkozni ...
Az alkoholizmus is betegség pedig annak semmi más előzménye vagy szervi, genetikai elváltozása nincsen csak a rászokás vagyis a belekóstolás. Ilyen a bizizás is. Beleszokik majd nem tudja hagyni.
A normális életnek megvannak a maga szabályai. Minden testrészünk valami funkciót tölt be amelyek helytelen használata testi lelki vagy kényszerbetegségi elváltozásokat hoz.
Az hogy ki kivel akar együtt élni ne másra erőszakolják hanem próbáljon mindenki úgy viselkedni hogy elfogadott legyen.
Nekem nem kellenek a nyilvános buzik.
Anna Mária
@Commneter: Valóban nem csodálkozom azon, hogy Magyarországon ostoba homofóbok vannak.
Sajnos ez így van egy civilizálatlan, bezárkózó országban, amelynek a vezetése ócska kis populistákból áll.
Commneter
@Csizmás Kond: Igazad van, "nagyon isss"!:P ... csakhogy kerüljön már ide végre, egy "no homofóbikusss" gyurcsányi idézet isss ... !:D
Toby
@Knapp75: Csak arra lennék kíváncsi, hogy "doktorka" mennyiért jutott a diplomájához és akciósan-e ?
Másik
@wagabund: Kinek mi a szép? Szexuális értelemben nekem a férfi, de esztétikai értelemben kortól, nemtől függetlenül bárki. :)
Igen, a nők más megítélés alá esnek, mert a férfiak fantáziája tovább lép, hogy akkor ő lenne ott a harmadik. Engem meg a hideg ráz a gondolatára, hogy egy nő hozzám ér. :))

Toleráns gyermekeim révén személyesen is ismerek meleg fiatalokat, igaz ők nem járnak felvonulni, csak élik a maguk nem könnyű életét. Bár én magam sem szoktam a párommal a nyílt színen csókolózni, kézen fogva összesimulva andalogni, másoknak igényük van rá, hogy megtegyék.
Sokszor kifejtettem már, hogyha ezt akarják, akkor nem felvonulni kell, meg naaagy nyilvános bejelentéseket tenni, hanem példát venni a lázadó kamaszoktól "tökösségből". Ott flangálnak a maguk mindenféle alternatív külsejével, és tesznek rá, hogyan néznek, mit szólnak a többiek. Ezért még egyiküket sem érte fizikai bántalom, ha jól tudom. Megszoktuk, megyünk tovább.
Na ezt kellene a meleg pároknak is. Vállalni, hogy esetleg kissé megütődve nézik őket.

Azt, hogy mennyire tartós az együttélésük nehéz lenne még pontosan megmondani, hiszen egyenlőre azért is küzdenek, hogy együtt élhessenek.
Sok elvált anyuka neveli a gyerekét nagymama segítségével. Itt sincs jelen az ellenkező nemű családtag.
Nem szerencsés, de kissé belelátva a mai "árva-otthonok" életébe az a véleményem, hogy akkor inkább neveljék őket akár homoszexuális párok. Sokkal több szeretetet, törődést fognak kapni.

Jaaaj! Buszos történet.
Hát igen, elég kényelmetlen kérdések jutnak a gyerekek eszébe amíg ott unatkoznak.
Én a 15~16 éves fiammal,és annak barátjával utaztam a buszon, amikor a kis barátja (jó hangosan) megkérdezte tőlem, miért a buzik között gyakoribb az AIDS? Azt válaszoltam azért, mert ők másképp élnek nemi életet. Erre is volt kérdése, mire a kisfiam közölte vele, hogy majd otthon megbeszéljük. :)
Nem provokált, ő ilyen kis ártatlan volt. :))
Csizmás Kond
@Commneter: A buzizás egyik alapvető kialakulási tényezője a karaktergyengeség.Az az ember aki valami oknál fogva zárkózottabb a társadalomtól, aki képtelen bizonyos kezdeményezésre, félénkebb belevágni egyes dolgokba az hajlamosabb minden fóbiára. Azért lesz buzi valaki mert esetleg képtelen vagy bátortalanabb kezdeményezni egy ellenkező nemmel ezért két ilyen egyén könyebben egymásra talál. Az az egyén aki a nehézségek elől az alkoholba menekül, mert nem mer józanul szembenézni a valósággal az alkoholista lesz.
A jog amit itt egyesek annyira hajszolnak nem kötelezőek hanem csak kihasználható lehetőségek. Egy tolószékesnek is ugyanannyi joga van szobafestőnek lenni mint bárki más egészséges embernek de nem hiszem, hogy volna aki alkalmazná. Az ilyen jogi dumák csak a gyenge magatehetetlen és szájtáti egyedek fegyvere akik csak óbégatni tudják, hogy van joga de tehetsége nincs.
A buzik gyereknevelési problémája pedig épp abból adódik, hogy ugyan a szexuális vágya módosult de a szaporodási ösztöne nem sérült ezért a gyereknevelési hjlama még növeli a kényszerbetegségét azzal, hogy olyan jogokért harcol amit maga a szexuális teljesítménye által amúgy képtelen lenne produkálni. Az úgynevezett transzszexuálisok vagy pontosabban megnevezve a félérett buzik meg ha kell a legveszélyesebbek mert leginkább azok terjesztik a szexuális betegségeket.
Commneter
@Csizmás Kond: Jól mondod!:P Ehhez majd, kifejtősebben is hozzászólok ... most, sajnos mennem kell!
nola
@Másik: az azonos nemű párok nem azért küzdenek, hogy egyénileg mindenki fogadja el őket. pontosan annyira nem érdekli őket, hogy egyénileg ki fogadja el és ki nem, mint a lázadó tiniket, akiket említettél. a társadalmi elfogadás és jog előtti egyenlőség itt a lényeg. hogy ez miért fontos? mert bár bejegyzett élettársi kapcsolatban már most is élhetnek, gyermeket is fogadhatnak örökbe és nevelhetnek, azonban a házasság intézménye ennél is több jogok biztosít a pároknak, és az LMBTQ emberek ezekért a jogokért is küzdenek. emellett pedig a felvonulás része a fesztiválnak. a szabad gyülekezési jog is mindenkit megillet, tehát miért ne jöhetnének össze évente egyszer egy jó hanglatú rendezvény keretében az azonos gondolkodású emberek?
a HIV és a homoszexualitás kapcsolata pedig nem ilyen egyértelmű, mint írod. Afrikában pl. a heterók között gyakoribb a HIV-fertőzés. vannak országok, ahol pedig az intravénás drogokat használók között a leggyakoribb. a védekezés nélkül, gyakori alkalmi kapcsolatot létesítők között valóban nagyobb a HIV-fertőzés veszélye, de ez igaz heterókra és homoszexuálisokra egyaránt. néhány homoszexuális azért váltogatja a partnereit, mert nem merne felvállalni egy kapcsolatot. tehát az elfogadással, a házasság engedélyezésével lehetőséget teremtenénk az ő számukra is, hogy boldog, monogám kapcsolatban élhessenek. ettől persze még lesznek, akik jobban kedvelik az alkalmi kalandokat és ostoba módon nem védekeznek, de ez nem szexuális orientáció, hanem intelligencia kérdése.
paolo006
Hát elolvastam ezt a sok mélyen szántó eszmefuttatást. Van aki elfogadja, van aki elítéli. Kinek van igaza? Nyilvánvaló a politikus minden szava a népszerűség reményében szól. A magánemberek egy része azt mondja amit gondol a másik része amit "trendinek" gondol. El tudom fogadni ha valaki buznyák, ő dolga, lelke rajta de ne vergődjön. Azzal nem értek egyet, hogy ez modellként szolgáljon a gyermekeinknek. Azzal sem értek egyet, hogy gyermeket neveljenek. Minden gyermeknek joga van ahhoz, hogy egy társadalmilag elfogadott egészséges családban nőjön fel. Borzasztó álszent képmutatás lengi körül a témát. Olyan mint a cigánykérdés. Az emberek zöme elítéli, de nagyon kevesen vállalják fel nyilvánosan.
nola
@Csizmás Kond: az "elméletedből" kiindulva, a nők miért lesznek leszbikusak? :)
szerinted az logikus lenne, hogy egy férfi azért lesz homoszexuális, mert egy nőnél nem mer kezdeményezni, de egy férfinál igen? és akkor két ilyen gátlásos férfi mégis hogy ismerkedik meg, ha egyikük sem meri megközelíteni a másikat? :)))
dolgozz még pár évet ezen az "elméleten", de addig ne írogass róla a neten, mert még valaki ellopja ezt a "remek teóriát" és ő publikálja előtted, learatva az összes babért...:)))
izo
@Anna Mária: Gondolom olyan sok ilyen eset van, hogy össze lehet hasonlítani az örökbefogadást"Tévedsz: a homoszexuálisok is tudnak "gyereket csinálni"" Te miket tudsz nagyon felvilágosult vagy, de én inkább maradok mucsai ebben a témában!
nola
@paolo006: a homoszexualitás nem döntés kérdése, tehát nem lehet követendő példa.
a gyermekeknek joguk van egy szerető, elfogadó, támogató, biztonságot nyújtó közegben felnőni, nevelje őket akár két férfi, két nő, egy férfi, egy nő vagy egy nő és egy férfi együtt.
attól, hogy valaki képes gyermeket nemzeni, még nem lesz jó szülő. statisztikailag nagyobb esély van rá, hogy aki végigmegy egy örökbefogadási procedúrán, az elhivatottabb a gyerekneveléssel szemben. de természetesen ez sem garancia. a garancia arra, hogy valaki jó nevelő lesz: a szeretetre, empátiára való képesség, a felelős magatartás. ez pedig nem függ sem nemtől, kortól, bőrszíntől, vallástól, sem a szexuális orientációtól.
Csizmás Kond
@nola: ...engedelmeddel még fogok írogatni...
elméletem szerint a nők is lehetnek gátlásosak sőt mivel a nők kielégülése nem teljesen a nemi aktuson múlik inkább hajlamosabbak a gyöngédség fele irányulni.
Ha nem tudnád a gátlásosság az ugyanazon nemek között sokkal jobban oldódik mint az ellenkező nemek között.
...és sajnálattal kell közölnöm hogy ez nem az én találmányom.
Másik
@nola: akkor végképp nem értem, de sebaj!
Mivel nem érint, nem foglalkoztam vele, hogy mi illeti meg őket már most is, és mi nem.
Nem akkora nagy üzlet a házasság, a házasságkötések fele válással ér véget, de akinek erre van igénye hát hadd kapja meg. Majd elválik ... , szoktuk mondani a mondat mindkét értelmében. :)

Joguk van a gyülekezéshez, stb. nem is vitattam ezt el tőlük. A megjegyzés igen, arról szól, hogy még közöttük sem ért mindenki egyet azzal, hogy ezt ilyen provokatív módon kell.

Lehet erre érveket hozni pro és kontra, de ez az a téma, ahol mindig úgy mondjuk el a magunkét, hogy az ellentmondó nem megingatja, hanem megszilárdítja azt.

Akit taszít nem fogja megszeretni, elfogadni, néha még akkor sem, ha az egyszer csak őt is érinti. Ráadásul az első reakciója bizonyosan a heves elutasítás, ezért sem merik még otthon sem sokáig vállalni a fiatalok a másságukat.
Egyébként szerintem ez az ellenérzés valami ősi, zsigeri, nem pedig neveléssel szerzett dolog, amit az egyénnek magának kell észérvekkel megszüntetnie.
Én nem hiszem, hogy x millió embert tudatosan nevelnek homofóbbá.
nola
@Csizmás Kond: ó, sajnálom, akkor ezzel már nem lehetsz híres... :)
tudsz küldeni egy linket, elolvasnám az egész elméletet, érdekel.
Sütő elmélete is érdekel, miszerint a homoszexuálisok két X és egy Y kromoszómával rendelkeznek. (bár az orvostudomány ezt Klinefelter-szindrómának hívja és nincs köze a homoszexualitáshoz, de Sütőt ez nem zavarja.:) viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy a női homoszexualitásra mi a magyarázata...:)
egyébként az állatvilágban előforduló homoszexualitást te mivel magyarázod? gátlásos állatokkal?
Csizmás Kond
@nola: Ez az állati homokozás elég suta hozzáállás., ugyanis az állat az állat az ember meg ember, tehát nem hasonlítható. Amúgy az állatok még ma is a kannibalizmus szintjén állnak de az ember már kinőtt belőle tehát a szokások így nem egyeztethetők. Az is érdekesség hogy legtöbb érvelő leragad azon a szinten hogy az állatok is homokoznak és nem veszi a fáradtságot hogy utánanézzen annak mi is az oka. A homokozás elsősorban a bátortalanság,a bezártság stb szindrómája tehát csak azok az állatok homokoznak amelyek nem képesek valami oknál fogva ellenkező neművel közösülni és mivel a szervezetül kényszerítve van a párzásra ezért egymással maszatolnak.
nola
@Másik: sok mindennel egyetértek, amit írsz. na igen, miért csak a heteróknak legyen rossz, hadd házassodjanak a homoszexuálisok is. :)
az is igaz, hogy a felvonuláson akadnak provokátorok. de minden csoportban vannak ilyenek, a többségük azonban nem ilyen. békésen vonulnak, semmiféle megbotránkoztató dolgot nem tesznek közben. a kézfogás, csók két azonos nemű között persze sokak számára már megbotránkoztató, és alapvetően szerintem sem utcára való, heterók esetében sem. csakhogy ez nem egy hétköznapi helyzet és nem minden nap történik, hanem egy fesztivál keretében. minden fesztiválon gyakoribbak az ilyen jellegű interakciók a párok közt, a hetero párok közt is. a fesztiválhangulatból is adódik. hétköznapra nem való ez sem. hetero párokat sem szeretek magam előtt látni mondjuk a mozgólépcsőn, ahogy épp egymás szájába másznak. :) viszont ha egy fesztiválon vagyok, elnézem, mert nem hétköznapi a helyzet. szerintem ez a kulcsszó. a provokátorokkal pedig sajnos nem lehet mit kezdeni. velük a felvonulók többsége sem ért egyet, de ahogy írtam, minden csoportban vannak ilyenek...
abban is igazad van, hogy a másságtól való félelem alapvető evolúciós ösztön. ami valamikor nagyon hasznos volt, a civilizált világban már kevésbé. nincs ezzel baj. baj azzal van, amikor valaki ezt a félelmét agresszióval fejezi ki, vagy a félelmét alapul véve korlátozni akarja más emberek jogait. nem kell szeretni, nem kell elfogadni, csak ilyen esetben ne is foglalkozzon a kérdéssel az, akit ennyire taszít. pláne ne menjen oda "ellentüntetőnek", ne lépjen fel erőszakosan, mert az erőszak egy civilizált világban nem lehet az egyet nem értés kifejezésének eszköze.
szerintem ilyen egyszerű az egész...
nola
@Csizmás Kond: tegnap már kerestem egy cikket a témában, bemásolom újra:
real.mtak.hu/19825/1/A%20homoszexualit%C3%A1s_genetik%C3%A1ja.pdf
igazad van, az ember civilizált lény. éppen ezért nem értem, miért a szaporodási ösztönnel példálóznak folyamatosan, vagy miért érzik elfogadhatónak az erőszakot az egyet nem értésük kifejezésére...
Csizmás Kond
@nola: Azért példázódnak azzal mert az a valódi érdek és nem az ösztön a meghatározó.
Az erőszak meg hol kapcsolódik a szaporulathoz ?
nola
@Csizmás Kond: valójában az egyénnek nem érdeke az emberiség fennmaradása. ezért alakította ki az evolúció a szaporodási ösztönt.
az erőszak nem a szaporulathoz kapcsolódik, csupán azért hoztam fel, mert sokan mennek oda a felvonulásra ellentüntetőnek, és nagyon sokan gondolkodnak úgy, hogy joguk van erőszakkal kifejezni, hogy nem értenek egyet a felvonulással. ezt sem tartom civilizált magatartásnak. ezért említettem.
Csizmás Kond
@nola: " hogy nem értenek egyet a felvonulással. ezt sem tartom civilizált magatartásnak."
na és mond, te mivel nem értesz egyet a gárda felvonulásával ezért civilizálatlannak érzed magadat ?
nola
@Csizmás Kond: mondd, te mindig ilyen mozaikszerűen olvasol? a teljes mondatom így szólt: "nagyon sokan gondolkodnak úgy, hogy joguk van erőszakkal kifejezni, hogy nem értenek egyet a felvonulással"
az egyet nem értéshez bárkinek joga van. de ezt erőszakkal kifejezni nincs.
Csizmás Kond
@nola: erőszakoskodni senkinek nincs joga, viszont arra sincs joga senkinek hogy másból erőszakos cselekedetet váltson ki.
Anna Mária
@izo: Maradj csak mucsai, a te döntésed.
nola
@Csizmás Kond: a provokációval én sem értek egyet. csakhogy a felvonulók többsége nem provokál. de még a provokációra sincs joga senkinek erőszakkal válaszolni, hacsak nem volt a provokáció maga erőszakos cselekedet. ha megütnek és visszaütsz, az valóban jogos önvédelem.
paolo006
@nola: ez a Te véleményed. Elfogadom, de én másként gondolom.
izo
@Anna Mária:" Maradj csak mucsai, a te döntésed." Csak ebben a témában , mert nem akarok olyan felvilágosult lenni mint te hogy a b@zik is csinálhatnak gyereket.
Anna Mária
@izo: Nézd, ha neked nem fér a fejedbe az a statisztikai adat, hogy a homoszexuális embereknek csak 15 százalékkal kevesebb gyerekük van, mint a heteroszexuálisaknak, akkor igazán sajnálom. Nagyon sok homoszexuális anya és apa él közöttünk, ez tény.
keresztapa
@nola: Az ok, ami kiváltja, az okozatot azt keresd, ha nincs ok nincs okozat, csak az agy, az nem veszi be a kiváltó okot, magát a celebek felvonulását, ami kiváltja az ellenszenves magamutogatást. Az erőszakoskodást a PRIDE celebje - í valósítják meg, felvonulásukkal a nemi szerv rajzával, vonaglásukkal ami a normális magatartás felrúgásával semmibevételével fejeződik ki, látványra törekvéssel imitáló mozdulatokkal fejezve ki vágykeltő tartalmát! Világos, hogy a leírtakat csak azok a személyek értik, fogják fel annak tartalmát, akik nem várnak várólistán agyműtétre.
nola
@keresztapa: majd ha megtanulsz legalább középfokon magyarul, beszélgethetünk.:)
Freewolf
Nem lehet egy szavunk sem, hogy nem egy orvosi véleményt olvashattunk! Lám, még a DK-ban is vannak gondolkodók!
keresztapa
@nola: A várólistán nem fogsz előbbre kerülni, legnagyobb igyekezeted ellenére sem!
Hellcat
Az egyik végletet láttuk...az egyik oldal betegségnek nevezi stb...a másik meg utcán parádézva mutogatná magát. Mind a kettőt elítélem.
nola
@keresztapa: francba... pedig beajánlhattál volna annak a sebésznek, aki rajtad végezte a lobotómiát... úgy látom, jól sikerült műtét volt, biztosan jó doki...:)))
keresztapa
@Hellcat: nagyon jó állásfoglalás, így nem lehet se meleg, sem hideg, nincs ellentét létre jöhet a megegyezés, vita kikerülve, lezárva, így nem ragasztanak rád sértő jelzőket, a mindenki felett állók.
keresztapa
@nola: A várólistát a kórházak állítják össze, neked nincs szükséged ajánlóra, mivel az orvosok tudatában vannak hogy sürgős eset vagy, és már sorra is kerülsz. Jobbulást kívánva maradok tisztelettel:
@keresztapa:
keresztapa
@nola: E szerény megjegyzés eléri célját, ha nem akkor még mindég kórházi eset maradtál.
Azt aki kitalálta a lobotómiát és azt aki mind ezt helyesli vagy akár csak egyetlen percre is megfordul a visszamaradott rendellenesen kifejlődött agyában, hogy talán érdemes valakin alkalmazni, de még azt is aki csak elfogadja és elmegy mellette, elevenen el kéne temetni, vagy a lehető legnagyobb szenvedésben részesíteni..
Knapp75
@Csizmás Kond: "Ha csak mások lennének akkor nem kényszervonulnának...így nem csak mások hanem betegek is."

Na és mit gondolsz az Orbánba szerelmes nyugdíjas férfiakról és asszonyokról, akik rendre békemenetelgetnek egyet?

Egyébként megint találtál egy témát, amiről fingod nincs, de azért határozottan osztod az észt! :) A melegeknek csak egy töredéke megy el a felvonulásra. Akkor a többi egészséges?

Azért egy gyöngyszem tőled:
" A buzizás egyik alapvető kialakulási tényezője a karaktergyengeség."

Te azért buzizol, mert karaktergyenge vagy? :))

@Commneter: A homoszexualitás elfogadása igenis a társadalom fejlettségét jelöli. Ha most 50 vagy 100 évvel ezelőtt lennénk, akkor az mellett érvelnél, hogy a nőknek nem szabad azonos jogokat adni, mint a férfiaknak, igaz? :)
Anna Mária
@Hellcat: De hát miért kellene elítélni azokat a melegeket, akik felvonulnak?
Szeretnének ők is olyan jogokat, ami a heterók számára természetes.

Azokat sincs sok értelme elítélni egyébként, akik a homoszexualitást betegségnek nevezik, mert ők egyszerűen buták, nincsenek tisztában a tényekkel.
Hellcat
@Anna Mária: És szerinted a melegfelvonulás a legjobb módja annak, hogy elérjék azt amit akarnak? Parádé nélkül is lehet felvonulni...rendőri védelem nélkül nem mernék megcsinálni a parádét mert akkor beszabadulna az a tömeg akiket ezzel hergelnek. Elhiszed nekem, hogy a melegek elleni felvonulás nem kapna rendőri védelmet? Pedig az az érem másik oldala...ha egyik mellett lehet vonulni akkor ellene is lehessen...elvégre ők akarnak egyenlőséget.
Knapp75
@GeoCravker: Az emberek helyesírása sokszor az olvasottságukról tanúskodik.
A központozás szabályait még egy politikusnak is illene megtanulnia... Ha nem is ő gépel általában, azért néha a kezébe akad egy-egy komolyabb szöveg.
Anna Mária
@Hellcat: Miért ne parádézhatnának? Akinek nem tetszik, ne menjen oda, ne nézze. Minden nyugat-európai nagyvárosban van rendszeresen melegfelvonulás, soha nincs semmilyen balhé, az emberek örömmel viszik ki a kiskölkeiket is a vidám népünnepélyre. Egyes helyeken már elérték, hogy közel egyenlő jogokkal rendelkezzenek a heterókkal, az ünnepélyt mégis megtartják szolidaritásból azokkal, akik még szinte sehol sem tartanak.
Nem hergelnek ők senkit.
A melegek ellen butaság lenne felvonulni, hisz homoszexualitás volt, van és lesz a világban, nem választás kérdése, hogy ki lesz meleg és ki nem. Mit is követelhetnének az ellen-felvonulók? Talán, hogy ne létezzen homoszexualitás? Vagy mégis mit? Vagy hogy többé ne szülessenek kék szemű emberek? Nem értem tényleg.
Knapp75
@Hellcat: A felvonuló melegek a nem felvonuló társaiknak tapossák ki az utat.
Más módokon is küzdenek az elfogadottságukért, de valójában addig kell eljutni, hogy ha azt hallja az "átlagember", hogy a melegek felvonulnak (vagy egyáltalán léteznek), akkor egy vállrándítással elintézze azt.
Ehhez meg nem árt, ha most nagyobb dózisban kapjuk a polgárpukkasztást. :)
Hellcat
@Anna Mária: Más országokban lehet működik de ez sajna nem más ország...valakik ellen mindig uszítanak amirért "szar" a helyzet...Mellesleg tudok példát ahol a felvonuláson a gój motorosokat hergelték...na nem mintha őket védeném vagy bármi csak van rá példa.
@Knapp75: Tök leszarom hogy valaki meleg vagy sem...a magamutogatást rühellem úgy önmagában.
Csizmás Kond
@Knapp75: edig is és ezután is ahhoz szolok hozzá amihez épp a kedvem tartja...engedelmeddel...
a vonulásokról leírtam a véleményemet...csak nem vagy figyelmes.
és én nem buzizok, csak durván fogalmazok, amit te úgy értesz ahogy akarsz.
Anna Mária
@Hellcat: Azon kellene igyekezni, hogy Magyarország a békésen működő nyugat-európai országokhoz hasonlítson minél hamarabb.
Sem uszítani nem szabad, sem uszulni.
Freewolf
Ezzel a lelki nyomorral tüntetni, hát gyomor kell hozzá!
csa-csa
@Anna Mária: na végre..!
teljes egyetértésem!
Toby
Na, most márt végre megmondaná valamelyik, homofóbiából diplomázott egyed, hogy mi a lószarért zavarja, ha egy másik egyed egy harmadik, azonos nemű egyedet kedvel ?
Ettől a homfóbiából diplomázott több adót fizet, vagy esetleg kevesebb a fizetése, vagy kiveszik a lakást alóla ?
Vagy pusztán csak irigykedik, miközben látens homokos a lelkem ?
nola
@keresztapa: ma 16:15-re: végre valamiben egyet tudunk érteni. :)
keresztapa
@nola: Pedig elég kacifántosan lett írva, aki érti az tudja is a lényeget, ha meg nem az már nem az én hibám!
nola
@keresztapa: jaj nem, most egész érthetően sikerült fogalmaznod. :) ráadásul komolyan egyetértek a lobotómiával kapcsolatban. tudtad, hogy aki kitalálta az eljárást, annak idején Nobel-díjat kapott érte? szerencsére ma már nem végzik.
veled sem lett volna szabad megtörténnie... :)
Knapp75
@Csizmás Kond: "én nem buzizok, csak durván fogalmazok" ma, 16:51

"Nekem nem kellenek a nyilvános buzik." ma, 08:15
"Azért lesz buzi valaki"
"A buzik gyereknevelési problémája pedig épp abból adódik"
"a félérett buzik meg ha kell a legveszélyesebbek mert leginkább azok terjesztik a szexuális betegségeket." ma, 08:54

Mi lenne, ha nem csak durván fogalmaznál, hanem még buziznál is! :D
Csizmás Kond
@Knapp75: Ma a szag szó a kellemetlen illatot jelenti. Ha valakire azt mondják szaga van akkor biztos mindenki büdösnek képzeli, holott a szag az arra szolgáló szerveink érzékelésének az eredménye, ami lehet bármilyen.
Kb ilyen a buzi kifejezés is. ez a buzeráns a buzeráló szóból rövidült és ugyanaz az értelme mint a mai modern homoszexuálisnak csak valamivel magyarosabb.
izo
@Anna Mária: Ezt a statisztikát te hamisítottad ugye?!
Anna Mária
@izo: Tudom, hogy a buta, kekec, pimasz ember nem olvas ilyesmit, de mégis tessék, itt egy cikk, színtiszta tudomány:

real.mtak.hu/19825/1/A%20homoszexualit%C3%A1s_genetik%C3%A1ja.pdf
izo
@Anna Mária: Ez a szép "magyar" nevű SCHEURING ISTVÁN neked a hiteles forrás OK. Ebben a sokoldalas "tudományos" műben hol van az igazolásod mármint, hogy a homók csinálnak gyereket és többet vesznek örökbe mint a nem homók?
Anna Mária
@izo: Ne zsidózz, burkoltan se, ilyesmit Európában már rég nem illik.
Ha tudsz angolul és németül, találsz egy csomó forrást, ahol utánanézhetsz annak, ami érdekel. Dolgozz szépen magad kekeckedés is pimaszkodás helyett.
Kekeckedni és pimaszkodni ugyanis nem teljesítmény. Nulla.
postás
@Knapp75: Bocsesz, a lényeget kifelejtettem! Házasságkötés előttre vonatkozik a dolog! (Asszem Virginiában.) A sima kamaty, vagy orál "csak" az egyház súlyos dorgálását - nix templomba járás - vonja maga után.
Knapp75
@Csizmás Kond: Te túlművelt, itt egy kis írás a szó eredetéről, ha már szerinted ez is magyar:
vakablak.blog.hu/2009/09/17/a_buzi_szo_eredeterol

Egyébként a lényegen nem változtat: buzizol össze-vissza és még észre sem veszed amennyi eszed van.
Azt azért elárulom, hogy "buzizni" bántó szándékkal szoktak, pejoratív értelemben használják, ezért van az, hogy értelmes és kulturált emberek inkább a semleges homoszexuális, esetleg a meleg kifejezéseket használják. (persze ezt tőled nyilván nem várható el)
Sajnálom, hogy ezt neked még nem mondta el senki...
nola
@izo: a cikk a Természet Világában jelent meg. ha az nem elég tudományos forrás számodra, akkor kíváncsi vagyok, mit tekintesz annak. :)
Scheuring Istvánról pedig itt olvashatsz: ramet.elte.hu/~ramet/staff/Si/siszakma.html
Knapp75
@Knapp75: Ej! Itt meg azt írják, hogy 2003-ban visszavonták a tiltást! (ami az orális szexre is vonatkozott)

logout.hu/cikk/az_usa_legviccesebb_torvenyei_2/nyomtatobarat/teljes.html
keresztapa
@izo: Ne zsidóz burkoltan mikor nyíltan is megteheted, legfeljebb akinek nem tetszik a burkolat az ne legyen zsidó. Miért kell ajvékolni ha valaki az aminek nevezik, na ez is a mi ismertetőnk! Én az vagyok de mégse mondom senkinek, hogy nekem ne mondja azt hogy zsidó mert igaz az vagyok, én nem szégyenlem származásom sőt büszke vagyok rá. Mondhatsz rám minden durva jelzőt amit a zsidóra,lehet vonatkoztatni nem fogok megharagudni! ez a különbség az igazi született zsidó és az üzleti, haszon zsidó közt.
Knapp75
@keresztapa: "akinek nem tetszik a burkolat az ne legyen zsidó"

Ha te mégsem akarnál zsidó lenni, hogyan kezdenél hozzá? :)
izo
@Anna Mária: Csak a kérdésre nem válaszoltál!
Anna Mária
@izo: Talán másodszorra sikerül megértened:
Ha tudsz angolul és németül, találsz egy csomó forrást, ahol utánanézhetsz annak, ami érdekel. Dolgozz szépen magad kekeckedés is pimaszkodás helyett.
Kekeckedni és pimaszkodni ugyanis nem teljesítmény. Nulla.
izo
@Anna Mária: Értelmezési problémáid neked vannak!Állítottál valamit de nem tudod bizonyítani!
Anna Mária
@izo: Azon küzdesz már fél napja, hogy végre valamit a fejemhez vághass.
Sajnálom, nekem semmi kedvem hozzá, hogy neked bármit is bizonyítsak.
Egyszerűen nem tartom szükségesnek és a kedvedért a kisujjamat sem mozdítom, hiszen csak kötözködni akarsz.
Igen, állítottam valamit és azt mondtam, hogy ha érdekel a téma, akkor keresd meg magad a forrásokat: angolul és németül pillanatok alatt megtalálod őket. Jó mulatást, jó keresgélést, kellemes fordítást.
Commneter
@Csizmás Kond: ma, 08:15 h, megígértem, íme:

Hogy miért lesz „buzi” valaki - ha egyáltalán „lesz” -, s nem pedig - genetikai adottságai révén - eleve annak születik?!.oo

Ennek lehetőségeit Scheuring István: „A homoszexualitás evolúciógenetikai háttere” című cikkében jól körbejárja, s számomra ez a megközelítés a mérvadó;
s nem az általad felhozott ”karaktergyengeség”, ... „könnyebb egymásra találás” … usw.

Nem keverném bele ebbe a kérdéskörbe, az „alkoholizmust”!.o

Jogi vénámmal nem tudom kezelni az „ilyen jogi dumák … szájtátiságát” sem, ahogy az … „óbégatást” sem tekintem sem jogi-, sem másfajta érvelésnek!:P

Én komolyan vettem a „leckét” - amit feladtál, s bevállaltam -,mit tételesen el is olvastam, ahogy láthatod is a jelöléseimet, s igyekeztem azt pontosan megérteni; íme:

„A buzik gyereknevelési problémája pedig épp abból adódik, hogy ugyan a (a.) szexuális vágya módosult (05) (b.) de a szaporodási ösztöne nem sérült (06) (c.) ezért a gyereknevelési hjlama (d.) még növeli a kényszerbetegségét (07) (e.) azzal, hogy olyan jogokért harcol (f.) amit maga a szexuális teljesítménye által amúgy képtelen lenne produkálni. (08)”!:oo

Sok „furfangos beadványt” olvastam már, viszont ezt, abszolút nem értem!:P
Szerény véleményem szerint az általam tett: a.), b.), c.), d.) e.) és f.) jelöléssel ellátott mondatrészek között, egyáltalán nincs ok-okozati összefüggés; azaz, hiányzik ezen érvelésed logikai sora … s így, logikátlan, semmitmondó!:P

Továbbá: „Az úgynevezett transzszexuálisok vagy pontosabban megnevezve a félérett buzik (09) *meg ha kell a legveszélyesebbek* mert leginkább azok terjesztik a szexuális betegségeket. (10)” ... írtad!:oo

„Meg ha kell …”!?- mondd Kedves Harcostárs … oszt minek?!:D
izo
@Anna Mária: Csak a h@le mond olyat amit nem tud bizonyítani!
nola
@izo: "Miközben természetesen a homoszexu-
alitásnak igen fontos társadalmi és lélektani
vetülete is van, minket e kérdéskör elsősorban
evolúcióbiológiai szempontból érdekel. Hi-
szen a homoszexuális embereknek kevesebb
utódja születik (ez a szám nem nulla, átlagos
utódszámuk durván 85%-a heteroszexuálisok
átlagos utódszámának), így, ha e viselkedés-
mintázatnak van öröklődő genetikai háttere,
akkor ezek a gének igen gyorsan ki kell, hogy
szelektálódjanak. De nem ezt tapasztaljuk,
tehát egy érdekes evolúciós kérdéssel állunk
szemben."
ha szeretnél több választ, olvasd végig a cikk alján felsorolt felhasznált szakirodalmat. ha komolyan érdekel egy téma, akkor amúgy se egy fórumon várd a választ, hanem keress tudományos cikkeket. ne egyet. sokat. ha bemész egy szakkönyvtárba, a könyvtárosok készséggel állnak majd rendelkezésedre.
Anna Mária
@izo: Figyi, szamárka, én tudom bizonyítani is, amit állítok. Sok külföldi cikket olvastam a homoszexuálisok remek nevelési képességeiről.
Mondom, ha érdekel a téma, keress utána magad, angolul és németül kismillió irodalom áll rendelkezésre.
Ha az állításomat cáfolni akarod, keress megfelelő forrásokat, és ha kedved van hozzá, tedd is közzé.
Annak az égvilágon semmi értelme, ha csak a magadét hajtogatod.
izo
@Anna Mária: Ha nem vetted volna észre azt kellene bebizonyítanod, hogy a homók is tudnak "csinálni gyereket" és mennyit, hiszen ezt állítottad.
keresztapa
@Knapp75: Kérdésed nálam nem értelmezhető, mert én nem tudok nem zsidó lenni, mert még gondolatilag sem jutottam el odáig ,hogy én ne akarnék zsidó lenni,mint a magyar sem, hogy nem akar magyar lenni. Ez velem született, és elmúláskor szűnik meg.
kacsa0707
Teljesen igaza van dr. Sütő László úrnak, de egy dolgot elfelejtett mond meg az igazat, betörik a fejed.
Knapp75
@keresztapa: Oké, nálad nem értelmezhető, de szerinted "akinek nem tetszik a burkolat az ne legyen zsidó", tehát mit javasolnál, hogy ne legyen zsidó, aki az?

Válaszolhatsz tőmondatokban is, nehogy félreértsek valamit. :)
Ha meg nem tudod, hogy ne legyen zsidó, aki az, akkor ne írj ostobaságokat! Köszi.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Knapp75
@Freewolf: Akkor együtt fogsz vonulni a melegekkel?!
Knapp75
Azért mennyi szutyok ember él közöttünk, aki most boldog, hogy nála kiszolgáltatottabb embereket gyalázhat...
Ez az igazi lúzerek ismertetőjele.
Freewolf
@Knapp75: Összekeversz annamarival! Mondom értelmi fogyatékos!
Knapp75
@Freewolf: Nem keverlek össze senkivel.
Az a legalja, amikor az értelmi fogyatékosokkal viccelődsz.
Milyen ember tesz ilyet?
Commneter
@Anna Mária: " ... tudom bizonyítani is, amit állítok. Sok külföldi cikket olvastam ..."
... gondolom, ezek is kutatási eredményekre épülnek, ha éppenséggel nem azok!:P

Más!- s nem neked szóló kritika, hanem ... íme:

Olvastam egy kutatásról szóló cikket, amely arról szól, hogy a szúnyogok kiket "szeretnek",
mármint összecsipkedni!:oo
- Sok olyasféle komment született e témában, hogy biz' a kutatók megállapításai nem igazak!:P
- Szerintem azzal a kutatással (is) az volt a gond, hogy szinte mindent figyelembe vettek a "kutatók", és sokak véleményét is kikérték, csak éppen a "szúnyogokét" nem ... !:D
bakker
mondjuk az durva, hogy ráadásul még orvos is, és kromoszómákról hadovál...lehet ellenezni a melegházasságot anélkül is, hogy baromságokat beszélne az ember
Commneter
@Knapp75: "Akkor együtt fogsz vonulni ..."

Bocsi, erről pedig ez jutott szembe:
Két bolond, egy május 1-jén, azon töpreng a bolondokháza udvarán, hogy nekik is fel kellene valahogy vonulniuk!:P Mondjuk, legyen a bolondok neve: Hideg és Meleg!:oo

- Jól van Meleg, de mi csak ketten vagyunk!:P
- Nem gond az Hideg, majd én viszem a transzparenst, te pedig leszel a tömeg ... :D

Már régóta sétálgatnak ... körbe-körbe, amikor Meleg egyszercsak , jó fenéken billenti Hideget, aki hirtelen hátrafordul ... hogy na!:P ... aztán ki volt az?!:P

Mire megszólalt Meleg:
- Hát, azt meg ki tudja, hogy ki lehetett ebben a nagy tömegben?!:D
dr lópicigáspár
@Knapp75: Már bocsánat, de amelyik férfi a női partnerétől (feleségétől, barátnőjétől) azt kéri, hogy a végbelébe is engedje meg... az nem normális. Az ilyen férfi homoszexuális hajlamú, tehát biszexuális.
bakker
úgylátszik a doktorúr anyuval még nem nyomta durvába :)
Commneter
@Knapp75: Elírtam, bocsi!
Nem gond az, szólalt meg Hideg ...
Commneter
@dr lópicigáspár: ... ez nem feltétlenül homoszexualitás, s nem is feltétlenül biszex; ez általában nem más, mint a heterók közötti análszex!:P
bakker
te még pinát se láttál, kisfiam, neked itt nics szavad
Equilibrium
bakker !!! Te emiatt a cikk miatt regisztráltál ma a Propellerre? Ennyire izgat a téma? Látszik rajtad te kis huncutka... :(
keresztapa
@Knapp75: Aki nem érti az maradjon értetlen, nem célom hogy értetlenek értelmezzenek, én zsidó vagyok nem magyar!
X-ray
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aF-S5rQQEKAJ:www.videoklinika.hu/az_analis_szex_szeklettartasi_problemat_okozhat_/+&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

A végbél záróizmai behatolások következtében folyamatosan lazábbá válnak, így idővel funkciójukat sem tudják megfelelően ellátni. De más veszélyek is rejtőznek az anális szexben, mert ahogy Dr. Csatár Éva proktológus mondja: "A végbelet nem az anális szexre találták ki."
Knapp75
@dr lópicigáspár: És ha egy nő ilyen módon is stimulálható és ezért engedi meg, akkor ő micsoda?
Bár ez legtöbbször "csak" az alá-főlérendeltségről szóló szexuális játék heteroknál is.

Azért nem kéne mindenkinek doktort játszania és azt hinnie, hogy csak az lehet normális, amit ő annak tart. ;)
Commneter
@bakker: Akkor még nem tart itt:

Terápián képeket mutogat a pszichológus a betegnek. Először egy kört ábrázoló képet mutat.
- Erről mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy négyzetet.
- Erről mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy háromszöget.
- Na és erről mi jut eszébe?
- Pina.
- Hát, azt hiszem, a probléma egyértelmű. Maga túlságosan sokat gondol a nemi életre.
- Én? Hiszen maga rajzol folyton pinát.
Knapp75
@keresztapa: Engem nem érdekel a származásod, a képességeid meg önmagukért beszélnek. ;)
Csak azt kértem, hogy fejtsd ki, amit állítottál!
Lehetetlent várok, ugye?

Ha magyar vagy, akkor meg vedd a fáradtságot és tanuld meg a mondatszerkesztés szabályait!
keresztapa
@Knapp75: A mondat szerkesztés szabályi egyedül téged érdekelnek mert azt te tudod csak, de én nem a te mondatszerkesztési követelményednek teszek eleget, hanem sajátosan magamnak, nincs megfelelési kényszerem senkivel semmivel csak magammal szemben. De neked mindennel bajod van, te saját magaddal sem tudsz kibékülni állandó kényszer hatása alá helyezve magad, hogy tökéletesnek látszódj, pedig nem vagy tökéletes, csak egy beképzelt mások felé tökéletességet hamisan mutató személy legalábbis szerény véleményem alapján.. Ezt miheztartás véget írtam, nem sértő szándékkal, pedig nálad képességet nem sikerült felfedeznem de ez legyen a te hiányosságod, mert ami mindenkinek világos,az nálad Többszörös magyarázatot igényel. @dr lópicigáspár: @csa-csa: @Freewolf: Mind egyértelmű dolgokat kommentel mi az amit nem értesz és miért nem tudsz érteni olyat amit mindenki ért, csak nálad magyarázni kell.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
@Freewolf: Ez nem vicc egyszerű tény közlés, ezt is meg kell magyaráznod?
Knapp75
@keresztapa: Feltettem egy egyértelmű kérdést, ami a te agymenésedhez kapcsolódott.
Ne mellé beszélj, hanem válaszolj!
" akinek nem tetszik a burkolat az ne legyen zsidó." mondtad. Továbbra is kíváncsian várom, hogyan lehet nem zsidónak lennie annak, aki annak született?
Bizonyára tudsz rá megoldást, ha ilyen határozottan hirdeted.
Próbállak elgondolkodtatni, de ez nem nagyon sikerül és ez nem feltétlenül az én képességeim kritikája...

Ha meg ennyire magyarkodsz, akkor legyél szíves a magyar helyesírás szabályait betartani és mondjuk vesszőket használni!
A szabályokat nem miattam kell betartani, hanem a magyar nyelv, azaz a hagyományaink tisztelete miatt! ;)
A germanizmusaid és a helytelenül használt (vagy nem használt) írásjeleid elég zavaróak az olvasott embereknek, még akkor is, ha ez a tudálékosságod része.

@Freewolf: Miért? A betegeknek vonulniuk kell?
Te így viselkedsz a beteg, kiszolgáltatott emberekkel?
Magánügyed, hogy minek tartod a melegeket, de ha beteg embereken gúnyolódsz és viccelődsz, akkor megrekedtél egy félrenevelt kamasz szintjén.
Knapp75
@keresztapa: A betegeket te is nyomorultaknak hívod?!
Miért derül ki a legnagyobb magyarkodókról rendre, hogy empátia nélküli sz@r emberek, akik alig várják, hogy a náluk kiszolgáltatottabba belerúghassanak egyet?!
keresztapa
@Knapp75: Értelem mentes személy nem fog találni értelmet, mert arra alkalmatlan.Az meg végkép ne szólaljon meg, aki az ( a ) betűt nem ismeri csak @ helyettesíti. Különben nem beteg az aki a PRID celeb magamutogató vonulás részese. Az aki pártolja agyament személyek segg éltetővonulásukat, az meg más jelzőt érdemel ki.Te a betegséget kevered az egyneműek szexével...
verum
A beteg embereket meg nálunk a szegényekhez hasonlóan bűnözőnek tekintik.
Szabad préda alázásra, üldözésre.
verum
@keresztapa: - nem seggüket éltetik, hanem az olyan magadfajta agyament emberek ellen tiltakoznak, akik csak a szexuális orientációt látják egy emberben és eszerint viszonyulnak hozzájuk.
Emberek és emberi körülményeket akarnak.
Levendula
Elég legyen!
Olvassátok az alább belinkelt szakértői tanulmányt és hűtsétek magatokat ebben a melegben klímával, sörrel, ásványvízzel! Mert ahogy látom, mindenkinek az agyára ment a téma!

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:oG5SsrFJKNYJ:www.policy.hu/takacs/pdf-lib/Replika-tj.pdf+&cd=8&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Csizmás Kond
@Knapp75: ..nem veszem észre, hogy mennyi eszem van...na de miért kéne észrevegyem, ha te folyton azt figyeled és leközlöd nekem ?
...és a kultúráról...te nem ejted ki a buzi szót viszont engem már többször neveztél butának hülyének és hasonlóknak...ezzel lennél kulturáltabb ?
keresztapa
@verum: Az egész vonulásuk fejezi ki ezt vélelmet róluk, mert ezt mutatják be a felvonulók szexre menő vágykeltéssel kiszínezve, semmi nem mutatja, de nem is utalnak semmivel az emberek, hogy emberi körülményeket akarnak, nem erre van ezeknek szükségük, inkább a magamutogatásra, rendőri kísérettel! Most akkor ők nem emberi körülmények között élnek? Hű ha, akkor neki külön emberi körülmény dukál, amit nem tudnak normális tüntetésekkel elérni, miért nem azt ismertetik a közzel? Mert semmivel nem juttatják kifejezésre csak vonaglásos cselekedettel, aminek köze sincs az emberi körülmények minőségéhez! Amint észlelem érzelmedet sértettem, pedig nem nevesítettelek de magadra vetted, akkor legyen akaratodnak megfelelően!
Knapp75
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Knapp75
Nekem nincs bajom a homofóbiával, ha azt otthon, a négy fal között művelitek...
Anna Mária
@izo: Az erre vonatkozó kérdésedet már többször is megválaszoltam, például július 5-én, 23:19-kor.
Sajnálom, ha nem olvasol, csak írsz.
De mondom, ha valami érdekel, keresd ki magadnak az infókat, én biztosan nem fogok a kedvedért semmit csinálni.
keresztapa
@Knapp75: Te már olyan agymosáson vagy túl ami károsan befolyásolta egészségi állapotodat ami egyenlő a sz - r r - l ami már nem is orvosi eset, hanem maradandó állapot!
Knapp75
@keresztapa: Köszönöm a diagnózist, Maligán professzor! :)
Persze megtehette volna azt is, hogy a kérdésemre válaszol...
izo
@Anna Mária: Igen ezt írtad akkor:Magyarországon egy meleg pár nem fogadhat örökbe.
Jobb helyeken igen.Tévedsz: a homoszexuálisok is tudnak "gyereket csinálni". Csak azt nem írtad felvilágosult libikém, hogy homo hogyan tudhat "gyereket csinálni"!
Anna Mária
@izo: Nincs neked "libikéd".
Látod, ha érdekel valami - most például az, hogyan tudhat homoszexuális ember "gyereket csinálni" -, akkor nekiugrasz és keresel választ a kérdésedre. Olvasgatsz, keresgélsz, elmész könyvtárba stb.
Sokféle módja van az ismeretszerzésnek, de kötözködés és a pimaszkodás, egy fórumon való nevetséges nyomulás nem tartozik közéjük.
izo
@Anna Mária: Ennyire h@lének ne nézzél, biológiailag homók nem tudnak gyereket csinálni. Ezt csak a te kifacsart libsi agyad hiszi el! Tud pl béranya de az nem gyerekcsinálás tu csak keveritek a szezon a f...-al!
Anna Mária
@izo: Nincs olyan szó, hogy "libsi".
De bizony, nagyon sok homoszexuálisnak van saját gyereke.
Keress-kutass, hogy is van ez, jó tanulást! :)
izo
@Anna Mária: Na erre nem fogok tanulni, ezt meghagyom neked van ennél jobb dolgom is!
izo
@Anna Mária: Ha kivennéd a fejed a libsi s@gből és körül néznél látnád te vagy kisebbségben te mész az autópályán szemben a forgalommal! Te menekültek kisebbség pártján lévő nézd ezt: aktiv-blog.net/erdekes/vajon-ezt-a-hirado-miert-nem-mutatja/
Anna Mária
@izo: Figyi, ez a kisebbség-többség, meg az autópálya soha nem jó érv.
Nem volt az olyan régen, amikor nagyon-nagyon-nagyon sokan azt állították, hogy a Föld lapos, mint egy tányér. Aztán ugye - biztos már te is úgy tanultad -, hogy gömbölyű.

Bocs, én igyekszem hiteles forrásokat olvasni, ilyen szedett-vedett, mocskolódó blogocskákat nem szoktam. Ne is fáradj.
izo
@Anna Mária: Ja te olyan demokráciában szeretnél élni ahol a kisebbség uralkodik, pedig ilyen nincs.Jó álmodozást !
Anna Mária
@izo: Miattam ne aggódj, én olyan demokráciában élek, ami megfelel az igényeimnek.
izo
@Anna Mária: Tudom nem itt élsz csak belep@fázol az itteni dolgokba ha igazat írtál régen, de nálad soha nem lehet tudni...
Anna Mária
@izo: Ott élek, ahol akarok, és abba szólok bele, amibe akarok. Ezt kénytelen vagy elfogadni.
izo
@Anna Mária: Nincs jogod belep@fázni más dolgába, csak hiszed.Természetesen ott élsz ahol akarsz, de akkor is csak egy auslader maradsz!
Anna Mária
@izo: Sokan próbálkoztok azzal, hogy megmondjátok, kinek mihez van joga, de mindig beletörik a dologba a bicskátok.
A szót egyébként így kell írni: Ausländer, és azt jelenti, külföldi.
Nem világos, mire gondolsz, amikor azt írod, hogy "auslader" :))) maradok, hiszen fogalmad sincs róla, ki vagyok. Szerintem gondolkodj, mielőtt valamit leírsz.
keresztapa
Sokan tartják úgy, a világon minden változik, miért ne változna a házasság fogalma is. Igazuk van, de éppen ezért fölösleges megváltoztatni, bűn kiölni belőle a lényeget. Persze nehéz megragadni, mi is a lényeg. Szerelem, szeretet, szexualitás, de nem csak az. Felelősségvállalás, elkötelezettség, gazdasági érdekszövetség, de mindez az előzőekkel együtt is kevés még. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, áldás is kell hozzá, gyermekáldás. Így együtt, hol mámorosan, hol szenvedve, szabadon, de elköteleződve a közös feladat mellett, nem önmagunkért, a gyermekért. Ez a házasság, ez a család, a nemzet alapegysége. Lehet ugyan más módon is keresni a boldogságot, le lehet élni tartalmas, szép életet házasságon kívül is. De más együttélési formát nevezni házasságnak, alapjogi kérdéssé leegyszerűsíteni a rendkívül bonyolult problémát, erőszakos támadás a társadalom többsége ellen. Ráadásul szándékosnak tűnik, célja mintha a nemzetállamok végső felszámolása lenne. Hiszen az alapegység lezüllesztése a nagyobb egységet is alapjaiban rengeti meg. Nem véletlen, mekkora hisztériát váltott ki, amikor az amerikai legfelsőbb bíróság döntését az egyneműek házasságáról néhány magyar politikus nem a szivárvány színeibe borulva, hanem nemzeti trikolórral nyugtázta.

Az erőszak mértékére jellemző, hogy valami arra késztette Hillary Clintont és Barack Obamát is, hogy néhány év alatt gyökeresen megváltoztassák véleményüket, és a hagyományos felfogás hirdetőiből szivárványos propagandistákká váljanak. Bele sem merek gondolni, mekkora lyukat ütne a következő elnökválasztás kampányának költségvetésén, ha bizonyos homoszexuális-szervezetek elveszítenék motiváltságukat az adományozásban. Azt viszont nagyon is el tudom képzelni, hogy a csodával lenne határos, ha az a huszonöt nagykövetség – köztük az amerikai, a német és a brit –, amelyik támogatásáról biztosította a héten zajló 20. Budapest Pride szervezőit és résztvevőit, egyszer hasonló módon a székely autonómiáért tartott menetelés mellé állna. Vagy csak...
keresztapa
Vagy csak egyszerűen szolidaritását fejezné ki a környező országokban tapasztalható magyarellenes atrocitások láttán.

Akkor talán nem tartanánk „büszkén vállalt politikai idiotizmusnak”, amikor az életünket meghatározó legalapvetőbb értékeinket gyalázzák a szabadság, egyenlőség, testvériség nevében.
keresztapa
A DK - büszkesége! „Igen nagy baj, ha egy pártelnöknek nincs szövegértelmező képessége. Az igazi idióta az, aki egy orvos-szakmai kérdésből engedett politikait csinálni!!” – így fakadt ki az interneten a Demokratikus Koalícióból hétvégén kizárt Baranya megyei képviselő, amit a Válasz.hu írt meg.

Berkecz Balázs még pénteken osztott meg egy képet Juhász Péter Együtt elnökségi tagról a tavalyi Pride-on, azzal a kommentárral, hogy az Együtt határozottan kiáll a melegek mellett. Erre válaszolt másnap Sütő László, DK-s politikus, aki kifejtette, hogy szerinte a homoszexualitás kromoszóma-rendellenesség, és nem másnak, mint betegségnek tartja. Ez a megjegyzése természetesen azonnal nagy ellenszenvet és felháborodást keltett a balliberális oldalon. A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig még a hétvégén kizárta a pártból a kérdésben máshogy gondolkodó politikust. Sütő azonban továbbra sem húzta meg magát, sőt.

A civilben orvosként praktizáló megyei politikus a kizárás tényére csak így reagált: „Kizárhatnak ! A gondolkodásmódom nem eladó, oszt jó napot!” Internetes megnyilvánulásaiban azt írta: „Azzal, hogy a homoszexualitásról mint betegségről beszélek, pontosan azt mondom, hogy arról az érintett nem tehet, ezért bántani, gyűlölni nem szabad őket!! Igen nagy baj, ha egy pártelnöknek nincs szövegértelmező képessége. Az igazi idióta az, aki egy orvos-szakmai kérdésből engedett politikait csinálni!!” Sütő László hozzátette, hogy szerinte a Budapest Pride nemhogy használ a homoszexuálisok ügyeinek, hanem épp ellenkezőleg, csak árt nekik." Már megint a demokratikus tudat, ami nem engedi a más véleményt, csak a mássággal való szórakozást kedve szerint.
keresztapa
Még csak hát ez nagyon kevés, mindenki maga dönt, kerüli vagy elkapja, Holland tapasztalat.
bakurasz
@Anna Mária: Szerintem meg úgy írják, hogy "utomlansk"! :D Kemény csaj lehetsz, sosem unod meg ezeket...
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kicsilac
Jó pár évvel ezelőtt valamelyik TV csatornán az általam igen tisztelt Ceizel E. -vel volt egy tartalmas beszélgetés. Ebben többek között kitért a homoszexualitásra is, és Ő is genetikai betegségnek nevezte. Pár évvel később az Ő fiáról is kiderült a mássága, de a véleményét azóta is fenn tartja. Tehát a liberális kiskancsók téphetik a szájukat, nekem Ceilel prof. véleménye a mérvadó.
Anna Mária
@bakurasz: Utomlands.
De, baromira unom ezeket, de történhetnek csodák, talán valamelyik megért valamit. Mondjuk az esélye nagyon kicsi.
bakurasz
@Anna Mária: Egész pontosan utlandsk, ahogy errefelé mondják. (Egy d-t kihagytam az előbb.) Azaz külföldi. Mindazonálltal én itt kevésbé tekinttetek annak mint Magyarországon.
bakurasz
@szandokan: Ugyan Haver, ez így biztosan nem igaz. Csak más szemszögből és más meggyőződésből nézi a dolgokat, mint azok akiket alkalmasint lenáciz. Te magad is leprovokátorozod Őt, mert szintúgy máshogy értelmezed az adott témát. Én többnyire Vele értek egyet, bár az enyém egy újabb látószög. A buzikat pont annyira és ugyanazért utálom, mint a vegákat vagy a feministákat. Szarok én rá, hogy mikor túrják egymás seggét cérnafososra csak ne hőbörögnének az utcán vagy arra nem való fórumokon. Nem szeretem azokat a kisebbségben levő "másokat", akik minden alkalmat megragadnak önmaguk megmutatására. És közben az jön le lassan, hogy a többség a hülye!
Anna Mária
@bakurasz: Hát persze, ez csak az ócska, kishitű magyar mítoszok egyike, hogy külföldön örökké külföldinek, bevándorlónak, másodrendűnek tekintenek. Egy nagy frászt.
Szóval felétek utlandsk, köszi, megjegyzem.
nola
@kicsilac: az az igazság, hogy a mai napig nem sikerült megtalálni a homoszexualitásért felelős gént, és az egypetéjű ikrek vizsgálata sem bizonyította ezt a feltételezést. ráadásul, egy dolog azt mondani valamire, hogy genetikai eredetű, és teljesen más betegségnek tartani. Czeizel Endre is csupán genetikai eredetűnek tartja, de ő maga is azzal a hasonlattal élt, hogy olyan ez, mint a balkezesség. idézem: "Olyan ez, mint a balkezesség - fogalmazott a genetikus. Ki lehet verni az illetőből, de akkor ennek következményei lesznek. Ahogy egy látens balkezes mindig is ügyetlenül fog írni a jobb kezével, úgy a "megnevelt" homoszexuális sem lesz boldog soha az életben."
genetikai oka van annak is, hogy egyeseknek kék szeme van, másoknak barna... attól még a kékszeműek nem számítanak betegnek...
szandokan
@bakurasz: Nagyrészt egyetértek veled.
Knapp75
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Knapp75
@Anna Mária: Aki itthon alapvetően azt nézi, hogy a másik milyen nációhoz tartozik, az külföldön járva is sokkal több előítéletességet vél majd felfedezni!
Az előítéletes emberek inkább érzik úgy, hogy őket lenézik
(lásd az ehhez hasonló fórumokon: "azé' bántanak me' magyar vagyok" Persze-persze...), míg a nyitottabb, másokat becsülő emberek hasonló reakciókat váltanak ki a környezetükből.

Ez egyfajta harc a komplexusokkal: egyeseknek azért kell bizonyítaniuk, hogy többet érnek másoknál, mert még nem találták meg a helyüket a világban.
Ugyanakkor aki "magasabb rendűnek" érzi magát mondjuk a származása miatt másoknál, abban "sajnos" ott motoszkál, hogy akkor ebben a "hierarchiában" nem feltétlenül ő a csúcsragadozó az alapfokú magyar tudásával.
Ezért jön kifejezetten jól nekik, ha egy kisebbségbe (romákba, melegekbe, hajléktalanokba) bele lehet rúgni, mert egyből többnek érezhetik magukat.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@Knapp75: Ja, és még annyit, hogy a gazdák panaszkodtak itt a déli határnál, hogy a bevándorlók mindent összesz...k, ellopják a gyümölcsöket, stb. Gondolom, ez a megoldás, ha már átjöttek ide, elvégre csak éhesek, meg nincs wc a közelben, kit érdekel, hogy a gazdák mennyit dolgoztak...
Knapp75
@szandokan: Te nyíltan felvállalod nagy nyilvánosság előtt is, hogy nehezen tudsz egy nő és egy férfi között különbséget tenni és én ezt a bátorságot becsülöm benned!
Azért vigyázz, nehogy megint mellényomj! ;)

Azt tudod, hogy a legutóbbi két hozzászólásodban sem az én hozzászólásaimra reagáltál, hanem a képzelt ellenségedet győzködted?
Beszűkült a gondolkodásod a fideszességednek hála, így nem abból vonsz le következtetéseket, amiket olvasol, hanem kitalálsz valamit és megpróbálod úgy szelektálni az információkat, hogy azok illeszkedjenek az általad kigondolt képbe.
Kicsit erőltetettnek tűnik.
Az is visszaüt ám, hogy miközben magadat fényezgeted, képtelen vagy másokra figyelni.

Látom, Anna Máriáról és a rólam szőtt elképzeléseidbe már népmesei elemek is keveredtek, ami kezd kifejezetten szórakoztató lenni! :)
Mondjuk nem tűnsz sem hitelesebbnek, sem intelligensebbnek attól, hogy vaktában lövöldözöl...
De megértem, kötelező hazugságokkal provokálnia a többieket egy olyan sikeres és boldog embernek, mint amilyen te vagy. :)
Knapp75
@szandokan: Azért nem semmi agymosáson mentél keresztül! Most a bevándorlók a "legnagyobb ellenség", így gyorsan megpróbálod rólam is "bebizonyítani", hogy bevándorló vagyok! :)
Tényleg nagyon elcsúszott nálad valami...
Anna Mária
@Knapp75: Tényleg fantasztikus, mintha zsinóron húznák. Én is bevándorló vagyok neki - a szót természetesen szidalomként használja.
Érdekes a jelenség, bár sosem hajtottam rá, hogy közelről lássam, hogyan működik a tömegeknél az agymosás.
keresztapa
@szandokan: Neked tökéletes igazságérzeted van, csak azt írtad ami a valóságos aki a gazdák munkáját semmibe veszi, az egy nagyon senkiházi személy, hogy ezek miért nem tudnak már a fellegekből leszállni agyukra nehezedet a feka liberalizmus aminek már szaga van, ezek még a szagot sem érzékelik, a szagló szervük olyan mértékben károsodott, hogy a szemük is elvesztette látásuknak "élességét a homály jelenti" nem látják a valós élet nehézségeit, amit te mindenki részére egy értelművé teszel. ,,Ja, és még annyit, hogy a gazdák panaszkodtak itt a déli határnál, hogy a bevándorlók mindent összesz...k, ellopják a gyümölcsöket, stb. Gondolom, ez a megoldás, ha már átjöttek ide, elvégre csak éhesek, meg nincs wc a közelben, kit érdekel, hogy a gazdák mennyit dolgoztak...A menekült pártolók a DK-s elmélet rabjai nem tudnak a rácsoktól szabadulni, nincs meg a bezártság érzetük azt is elvesztették.
.
keresztapa
Ez viszont már nem a liberalizmus tartozéka, hanem a normális gondolkozni tudó ember felismerése!
,,Uniós figyelmeztetés: terroristák vannak a menekültek között
Titkosszolgálati forrásokra hivatkozva figyelmeztetett az európai főügyészség vezetője, hogy az ISIS terroristákat rejtett el a Líbiából Olaszországba útnak indított menekültek között."
Knapp75
@keresztapa: Az feltűnt, hogy a "szőrös, fekáliás segglyukak" nem a menekültek kertbe szarása miatt lett téma? ;) Ez itt egy másik cikk.
De itt is nyomnotok kell a hazugságaitokat, mert a szaremberségre muszáj indokot találnotok...

Egyébként ez egy nagyon jó elszólásod-elírásod szandokanról:
"te mindenki részére egy értelművé teszel"
Igen, szandokan kizárólag egyfajta módon tud értelmezni dolgokat, pontosan úgy, ahogyan ezt éppen egy fidesznyiktől elvárják.

Az meg ne zavarjon, hogy szandokan szarik a "valós élet nehézségeire", mert szerinte gazdagság van az országban és különben is utálja a szegényeket. ;)
(annyira látja reálisan a helyzetet, hogy mikor nem kapott a Tescoban 65,000 ft-os csokinyuszit, levezette belőle, hogy gazdagság van az országban, mert mindet felvásárolták... :D )

Látom, azt sem vetted magadra - vagy nem is értetted?! - amit a magyar anyanyelvű betelepülőkről írt...

@Anna Mária: És ugye kettős vagy többes állampolgárnak lenni is csúnya dolog és üldözendő, bár én nem vagyok az, ellentétben mondjuk keresztapával, mégis nekem tolja Büdi. :)
Mert ők ugye minden magyarnak megadnák az állampolgárságot (legyünk minél többen, mert a birka igényli a tömeget), kivéve azoknak, akik nem úgy látják a világot, mint ők, mert tőlük inkább elvennék. :)
szandokan
@keresztapa: Sötétek ezek mind, semmit nem látnak a reális veszélyekből, pénzért itt védik a bevándorlókat, a melegeket, vagy mert maguk is azok, ki tudja. Orbán nem véletlen fordult el a liberális eszméktől, az ilyenektől meg is kellene szabadulni a világnak.
keresztapa
Szandokán realitása kiverte a liberális biztosítékot, selejt gondolataikat helyére tette, oda ahova való. Viszont még mindig köd lebeg szeme előtt a liberálisnak neki van szabadság jogú felfogása.
Anna Mária
@Knapp75: Ja igen, ezeknek velem az a nagy bajuk is szokott lenni, hogy három állampolgársággal rendelkezem. Ezt egyszer akkor közöltem, amikor éppen vadul szidták a kettős állampolgárokat.
A legfőbb törekvésük a náci elveket vallóknak, hogy végre ők határozhassák meg, ki a magyar és ki nem az. Ilyen volt már ugye a történelemben, meglehetősen gyászos kimenetellel, de sajna a történelem teljesen hidegen hagyja ezeket.
szandokan
@Knapp75: Félrebeszélsz, ráadásul Keresztapa nem fog bedőlni a provokálásodnak, de azért csak próbálkozz továbbra is azzal, hogy összeugrassz minket. Nem fogsz sikerrel járni, ezt borítékolom előre.
szandokan
@Knapp75: @Anna Mária: Tényleg írjatok már egy névvel, mert ez már maga a szánalom.
Knapp75
@szandokan: Miért? Te és keresztapa ugyanazok vagytok? :)
Egyébként én akkor lennék igazán boldog, ha egymásra találnátok és kézen fogva elballagnátok...
Neked úgyis is szükséged van valakire, aki embernek tart.

Ha meg rendre visszatér ez a "mindenki ugyanaz, aki okosabb nálam" agymenésed, akkor tényleg szakemberhez kéne fordulnod!
Ez már nem vicc szint.
Freewolf
@szandokan: Vitázol a vitaképtelenekkel? Az is megerőltető, hogy a saját kérdéseiket megértsék! :-)
Knapp75
@keresztapa: A liberalizmus arról szól, hogy te is szabadon lehetsz hülye.
Knapp75
na, összefújta a szemetet a szél...
Így legalább megvan a 100 feletti IQ. Összesen.

@szandokan: Nagyon örülök, hogy végre nem fojtod el a benned rejlő gyűlöletet, hanem kiadod magadból!
Mesélj, mi is a bajod a melegekkel illetve a magyar ajkú bevándorlókkal? :)
Knapp75
@szandokan: Orbán valóban nem véletlenül fordult el a liberális eszméktől, hanem két dolog miatt:
politikai számításból illetve azért, mert ugyanolyan nehezen viselte, hogy a szemétdombján vannak nála okosabbak, mint ahogyan te viseled.
Ő is a feltétlen imádatra vágyik, ahogyan te is és ezt olyan gondolkodó lényektől nem fogjátok megkapni, akik nem ájulnak el egy státusztól (vagy a te esetedben egy státuszszimbólumtól), így kénytelenek vagytok lemenni kutyába egy kis elismerésért.
levi
@szandokan: Felesleges velük vitázni, már én sem szólok hozzá ilyen dolgokhoz vagy menekültügyhöz sem.
Már csak arra vagyok kiváncsi mikor lesz legális a pedofília vagy a necrofília. Előbb utóbb ez jön.
Freewolf
@levi: Nem legális, az smafu! Mikor nem lesz szabad betegségnek nevezni a normálistól eltérő szexuális irányultságokat! Most majd a pedofilok lesznek büszkék! Persze törölnek, ha betegnek nevezel egy pedofilt! Ez így liberális!
Knapp75
@Freewolf: Ha nem törölnek ez miatt, akkor abból mire következtetsz majd? :)

Azért ha már itt töltöd az egész munkaidődet, egy kis segítség: a törvényi szabályozás életkorhoz kötött, de orvosi szempontból megkülönböztetnek pedofil zavarban szenvedőket (akiket nevezhetünk betegeknek is), akik serdületlen gyermekek iránt éreznek vonzalmat, ugyanakkor ha egy már serdülő fiatallal kapcsolatban vannak vágyaid, attól még nem tartanak betegnek, akkor sem, ha büntetni fognak miatta. :)
Remélem, tudtam segíteni a párválasztásban! (tudom, hogy a pártválasztáson már túl vagy)

@levi: Miért jönne legális pedofília? Ezt abból matekoztad ki, hogy egyre elfogadottabb lesz, ha két azonos nemű felnőtt együtt érzi jól magát?!
Freewolf
@Knapp75: 1. Fogalmad nincs, mikor mit teszek. ha van saját dolgod, törődj azzal!
2. Miért törölnék azt a felvetést, hogy az eltérő szexus, mint a pedofilia, nekrofilia betegség?
Szerinted az természetes és rendjén való dolog? Ha igen, akkor téged kell törölni!
3. Ilyen nyíltan védeni a pedofiliát, igazán árulkodó momentum!
Knapp75
@Freewolf: Tudom, tudom, a szövegértés nem az erősséged, de azért legalább a saját mondataidat felfoghatnád! :)
Úgyhogy ezt inkább vitasd meg magaddal:

"Persze törölnek, ha betegnek nevezel egy pedofilt!" ma, 12:54
"Miért törölnék azt a felvetést, hogy az eltérő szexus, mint a pedofilia, nekrofilia betegség?" ma, 13:27

Fél óra telt el a kettő között és már nem emlékszel, mit írtál...
Ez a következetlen trollkodás átka.
Knapp75
Felőlem egyébként töltheted itt az egész munkaidődet, de aztán nem sírdogálni, hogy sosem keresel sokat! :)
Freewolf
@Knapp75: Nem, tévedsz! Ez csak rámutatás az ordító kettős mércére! Mi történik egy normális közösségben és mi egy kézivezéreltben!
Ha zavar a trollkodás, ne írj többet!
Knapp75
Azt meg tényleg a jó szándékom jeléül írtam le, hogy mi az orvosi álláspont a pedofilokkal kapcsolatban...
Tudom, hogy kicsit bonyolult számodra, hogy a pedofilok sem egyformák (orvosi szempontból különösen), de hát ilyen az élet, nem lehet minden fekete vagy fehér, mint ahogy azt a fideszes világkép láttatná.
nola
@levi: valaki egyszer vezesse már le nekem, hogy logikailag hogyan következik a homoszexualitás elfogadásából a pedofília vagy nekrofília elfogadása?
miért olyan nehéz megérteni, mit jelent a két felnőtt, józan, beszámítható ember közötti, kölcsönös beleegyezésen alapuló kapcsolat?
Freewolf
@nola: Próbáld ki mindet és megtudod a különbséget!
Knapp75
@Freewolf: Milyen ordító kettős mérce?
Ha a pedofíliát betegségnek nevezed, akkor nem törölnek.

A homoszexualitást is nevezheted betegségnek (mondjuk kb. senkit nem érdekel a véleményed...), kivéve ha ezt azért teszed, hogy sértegesd vagy megalázd őket, illetve hogy ellenük uszíts.
Itt valóban van mérce: tudsz-e emberként viselkedni.
Ha elfogadod azt, hogy ez betegség, akkor miért nem viselkedsz úgy, ahogy a gyógyíthatatlan, kromoszóma rendellenességgel született emberekkel "illik"? he?
Vagy te mindig így viselkedsz a beteg emberekkel?

Egyébként ha zavar a "kézivezérelt" (???) közösség, akkor ne írj többet.
Mondjuk ha annyira az lenne, egyáltalán nem is írhatnál volna eddig sem.
nola
@Freewolf: és mi lenne, ha inkább te próbálnád ki a racionális érvelést?
szandokan
@Knapp75: Az "összefújta a szemetet a szél" Anna Mari szövege, szóval bukta megint. A liberalizmus meg csak szerinted jelenti azt, amit leírtál. A liberalizmus egy olyan eszme, amelyben mindenki bármit megtehet, akár jót, akár rosszat következmények nélkül. Vonulgathatnak a magadfajta nemi identitásúak szabadon, jöhetnek be a terroristák bevándorló címen, és valóban, lassan majd leviszik a korhatárt 14 év alá (pedofília), tettek már rá kísérletet, csak nézz utána. Egyébként mielőtt engem is megvádolnál, hogy nem dolgozom, akkor nézz előbb magadba. Aki a munkaidejét maga osztja be, az bármit megtehet.
nola
@szandokan: az az anarchia... nem a liberalizmus...
Freewolf
@Knapp75: "A homoszexualitást is nevezheted betegségnek (mondjuk kb. senkit nem érdekel a véleményed...), kivéve ha ezt azért teszed, hogy sértegesd vagy megalázd őket, illetve hogy ellenük uszíts."
No lám, itt a gondolatrendőrség! Majd te megmondod, milyen céllal alkotok véleményt. Ugye, ha jóindulatú vagyok, mondhatom azt, amit megtiltanak, ha rosszindulatúan mondom. És persze te magadra veszed azt a terhet, hogy megítéld az irányultságot! Komolyan fasiszta nézőpont ez, sőt náci. Goebbels doktor leverné neki a vigyázzt!

Nem hallottam még, hogy a kleptomániások felvonultak volna a társadalmi elfogadottságukért és óvodásokat vittek volna ki magukkal, meggyőzni őket, hogy a tolerancia azt kívánja, engedjük lopni őket! Tetszik ez a felállás, biztos sokan támogatnák az ötletet!
szandokan
@levi: Tudom, de nehéz kibírni. Valószínűleg ők is vagy bevándorlók, vagy melegek, különben nem védenek őket ennyire nap mint nap. Nem értik meg, hogy nekem nem a melegekkel van bajom, hanem ahogyan provokálják az embereket.
Freewolf
@nola: Picit tovább mennék az anarchiánál, mert az egy megengedő államban létrejött tagadási állapota a rendnek. Ez, amit liberalizmusként emlegetnek még népellenes és rosszindulatú is és a teljes elnyomás a cél, nem a felszabadítás!
Freewolf
@szandokan: Épp úgy, hogy a deviáns csoportokat felismerhetőségük alapján minősíteni rasszizmus, hiszen van ezerből egy kivétel! A liberális mocsok minden szót, fogalmat kiforgat és nyíltan támad mindent, ami magyar!
Levendula
"Fénykép
Egy fiú és egy lány megismerkednek a diszkóban, majd felmennek a lányhoz. A
szenvedélyes éjszaka után reggel felébredve, a fiú megpillantja egy férfi
képét az ágy fölött. Kíváncsiskodva kérdezi:
- Ki az ott, talán a férjed?
- Nem, dehogy! Nem vagyok férjnél.
- Hát akkor a barátod?
- Nem, nincs barátom sem.
- Mégis, áruld már el, hogy ki az?
- Én vagyok, a műtétem előtt..."
szandokan
@nola: Hívd ahogyan akarod. Azért az anarchia kicsit mást jelent.
szandokan
@Freewolf: Így van, és neked el sem kel magyaráznom, hogy miért forgatnak ki minden szót.
keresztapa
@nola: ,,A mai, európai műveltségű anarchizmus egyik legfőbb politikai célja a közvetlen demokrácia megvalósítása, elveti a képviseleti demokráciát. Az anarchista mozgalom egyik örököseként a modern zöld-mozgalom decentralizált, hálózati jellegű, spontán-informális és a közvetlen demokrácia eszközeit használja céljai eléréséhez." megegyezik a liberális mindent szabad ami nekem jó és hasznomat növeli, társadalmi akarat nem érvényesül, mert tővény nélküli társadalom a közvetlen demokráciát élteti A mai, európai műveltségű anarchizmus egyik legfőbb politikai célja a közvetlen demokrácia megvalósítása, elveti a képviseleti demokráciát. Az anarchista mozgalom egyik örököseként a modern zöld-mozgalom decentralizált, hálózati jellegű, spontán-informális és a közvetlen demokrácia eszközeit használja céljai eléréséhez.ezt ismeri el magáénak. De a közvetlenség értelmezése oly skálán mozog, hogy behatárolhatatlan és az egyén mint közvetlen demokrácia tagja nem tud eligazodni cselekvésével jó, vagy közvetlen demokrácia értelmében helytelen a cselekvése.
Knapp75
@szandokan: Lehet, hogy te azért álltál be anno a liberális Fidesz mögé, mert azt hitted, hogy ott mindent megtehetsz büntetlenül, de akkor is tévedtél.

A páratlan számú hozzászólásaidban "lebukok", hogy én vagyok Anna Mária, a párosokban meg külön személyként kezelsz minket? Értem a rendszert, csak fura kicsit...
Biztosan én vagyok a hülye, hogy nem változtatgatom a véleményemet 10 percenként, de egy fideszesnek tényleg nem árt edzésben maradni! ;)

hja és ezen a fórumon te vagy az egyszemélyes büszkeség menete, aki folyton a saját életét tolja mások képébe. Ennyit arról, ki provokál kit.

És persze, ha a melegeket "védem", akkor meleg vagyok, ha a romákat, akkor roma, ha a szegényeket, akkor szegény, ha a bankokat, akkor bankár, ha a nyugdíjasokat, akkor nyugdíjas, ha a gyerekeket, akkor gyerek...
Kizárt, hogy valakibe több empátia szorult, mint beléd, igaz? :)
Tényleg nagyon becsüld meg azt, ahova eljutottál, mert ennyi ésszel erősen túl vagy értékelve!

@Freewolf: Nem én mondom meg, milyen céllal alkothatsz véleményt, de van egy törvény a gyűlöletbeszédről.
Az persze más kérdés, hogy normális társaságból is kinéznek az előítéleteid miatt.
Freewolf
@Knapp75: A tapasztalat nem előítélet! Arról ne is szóljunk, hogy a demokrácia fellegvárában, az USA-ban, ha a szólás szabadságát korlátozni akarnád, hosszú börtönéveknek néznél elébe. Persze, van itt egy szűk kis mocsok banda, akik be akarják fogni a magyarok száját, nehogy leleplezzék a piszkos hazudozásaikat! Sőt, majd ők mondják meg, kinek emelhetünk szobrot!
Knapp75
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
@Knapp75: Ne keverj össze magaddal! A téma téged izgat!
keresztapa
@szandokan: @Freewolf: a szavakon való lovaglás ezeknek elemi érdekük mert, valóságérzetük, érzékük már rég elhagyta őket. Tanítani nagyon nehéz ezeket,. elefánt szint náluk a befogadási akarat. Nehezen veszem tudomásul, hogy embernek ne legyen következtetési képessége, de ezek erről is meggyőztek, hogy igenis van, ők azok, és mi még mindég nem hisszük hogy gyógyíthatatlanok, még mindig győzködjük őket pedig ezekről az orvosaik is lemondtak. Az ország ezeknek csak lakhely mondom én igazi zsidóként.
szandokan
@Knapp75: Az csak egy taktika, hogy hol együtt, hol külön kezellek benneteket, nem nehéz téged összezavarni.
vizinyuszi
@Fradigege: Hogy ez mennyire igaz! xd
Felőlem is kibélelhetik egymást a szuper rudival, csak ez maradjon kettőjük között és ne reklámozzák a defektjüket az utcán parádézva.
Knapp75
@szandokan: Aha, taktika...
És mit is akarsz vele elérni? :)

@Freewolf: Te állítod, hogy nem előítéletes vagy a melegekkel, hanem tapasztalatból beszélsz!
Akkor oszd meg nyugodtan a tapasztalataidat! Valamelyikük csúnyán visszautasított?
Knapp75
@keresztapa: Az igazi zsidót egyébként honnan lehet felismerni?
Le ne told a nadrágodat, te!

szandokan kollégád itt reklámozza a nagyszerűségét napi szinten, Freewolf kollégád a magyarságát (amire a neve is utal), te meg az igazi zsidóságodat... Minden oké nálatok?
Közben meg itt szidjátok azokat, akik nem csak hiúságból, hanem azért, hogy egyenlő bánásmódot kapjanak, felvállalják a másságukat...
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Knapp75
@szandokan: Egyrészt ez nem az a cikk.
Másrészt kérek forrást ehhez:
"200 bevándorló közül 180 életerős fiatalember, akik azért nem mehetnek vissza a hazájukba, mert ott kivégeznék őket gyilkosságért"

Majd csak utána hazugozlak le. :)

Az USÁ-ról, Kínáról és a langyos liberalizmusról szól eszmefuttatásodat betudom a gyors szellemi leépülésed termékének, felesleges vele foglalkozni, mert egy gramm összefüggés nincsen benne.

Ha egy romániai kerülő után ismét hozzánk jönnek majd a menekültek, akkor azzal meg is indokoltad, mennyire hasznos a kerítés megépítése! :)
Aki meg a Líbiai határnál tud adni 8000 eurót az embercsempészeknek, azt egyetlen szakaszos kerítés nem fogja feltartani, teljesen mindegy, hogy a saját pénze-e az, vagy a te elméleted szerint szponzorálja őket valaki.
Ha az USA ilyen módon szeretné leépíteni az EU-t (aminek egyébként semmi jele és nincs is semmi értelme), akkor szerinted Magyarországra küldene menekülteket vagy Nyugat-Európába?

Az meg, hogy a múltkori totális háborúról szóló fenyegetésed után most a menekültek leölésére uszítasz, az feszegeti a gyűlöletbeszéd határát, amiért maximum a Császár dicsérne meg a Star Wars filmekből: "Nagyon jó szandokan! Érezd, ahogy egyre jobban árad belőled a gyűlölet!"

Hja, Freewolfnak hiába írsz, ő csak a hagyományos munkaidőben tud neked válaszolni! :)
(Nem nálatok dolgozik véletlenül?)
keresztapa
@Knapp75: Lehet, hogy ez neked nagyon magas, hogy én zsidó vagyok az engem büszkeséggel tölt el, és vállalom a csúfolódó metszet farkat is mert igaz. Bár neked lenne országod, hazád néped amire büszke lehetnél, de nálad ez a szó hogy magyar szitokként jelenik meg a tudatodban. Továbbá gondolkodásom természetében rejlik az, hogy más utakat jár, mint a normális értelemben. . A zsidó a sarok másik oldalán gondolkozik, gondolatai a természetessel ellenkező irányba haladnak. Még a rendes gondolkodás a munkára és annak felépítésére koncentrál,( én) zsidó állandóan összezavarni és kizsákmányolni, pusztítani és tönkretenni akarok. Előnyét keresem a más kárában, előrehaladását nem zsidó embertársaim tönkretevésében. A zsidó gondolkodás mindég negatív irányú. A zsidó ismeri a módot ahogyan a magyarok gondolkodnak,de a magyar nem ismeri ahogyan a zsidó azaz (én ) gondolkozom. A zsidó én ismeri a módot ahogyan a magyar gondolkodik, de a magyar nem ismeri a zsidó én ahogyan gondolkodom - (ik) . A zsidó ( én) ismeri a magyar egyenes következtetési módjukat,
de a magyar nem tud lépést tartani a zsidó (én) csavaros gondolataimmal - ival. Ezért téved a zsidó ritkán a rendes emberrel szemben, még a rendes ember mindég téved a zsidóval (én) szemben
Minden erkölcsös, ami előnnyel haszonnal jár.. Nagyobb dolgot mint az előnyt nem képes a zsidó én
értelmes életcélnak tekinteni. Istenünk a pénz. Eltudnál te magadról mint akármilyen származású nemzetiségű vagy, ily ön kritikával kommentelni.
szandokan
@Knapp75: A hivatalos forrásom egy olyan embertől származik, aki ott van minden határsértésnél, és mindent lát. Aki csak pofázik, és nem lát bele, az olyanokat ír, mint te.
szandokan
@Knapp75: Tudod, ha mindazokat leírnám, amiket elmesélt, egy értelmes ember elrettenne. Viszont tudom, hogy ehhez nem te vagy a megfelelő partner, se nem Mariska.
Lepényleső
Több verzió is létezik,elfogadom mindegyiket,mert nem vagyok tájékozott. E tárgyban azonban maradt számomra egy elvarratlan szál; miért kell nekem szarul éreznem magamat,
ha nem értek egyet azokkal,akik a saját nemük egyedei után kajtatnak?
nola
@Lepényleső: egyáltalán nem kell emiatt rosszul érezned magad. nem kell egyetérteni, csak elfogadni, hogy ugyanolyan jogok illetik meg őket, mint a heterókat, ciszneműeket. egy embert nem a szexuális irányultsága vagy nemi identitása határoz meg.
csak ennyi az egész.
keresztapa
@szandokan: Halvány fogalma sincs a határ közvetlen közelében élők szorongásaik, félelmeikről amit át kell élniök ezektől az irányított bűnözőktől. Beszűkült tudatuk nem képes azt felfogni. Ez még a szótartalmát sem ismeri az Elrettenés , borzalomnak.Miközben az egyre fokozódó bevándorlóáradatról szólnak a hírek, elképedve láthatjuk Európa válaszképtelenségét erre az igen komoly problémára. A bevándorlásnak van egy olyan sötét oldala, amiről senki nem beszél. Baloldali és liberális körökben a létezését sem ismerik el azoknak a kerületeknek (és a közelükbe sem merészkednek), amelyek az arab-afrikai bevándorlás következtében alakultak ki. Ezek nemzetközi neve: No-Go Zone.
Knapp75
@szandokan: Aha, abból kiindulva, hogy még a saját cégedről és az óvónők átlagfizetéséről is baromságokat írtál, kicsit kételkedem abban, hogy képes vagy akármilyen objektív információt levonni bármely adathalmazból. :)
Az meg, hogy egy ismerősöd mesélte... Eh... Ezek a jól értesült házmesterek...

@keresztapa: Beteszem a webfordítóba a hozzászólásodat, hátha kiad valami értelmes fordítást...
Ha rosszindulatú, számító embernek tartod magad, az megnyugtatlak, nem a származásodból ered, szóval ez nem lehet mentség sajnos. :)
Szóval te attól vagy igaz magyar, hogy az egyenes magyarokat jó zsidóként kihasználod? Most akkor ez a hazád, amire büszke vagy, esetleg egy másik ország?
Hahó szandokan! Itt egy kettős állampolgár, aki rajtunk élősködik! Őt szereted ugye?
Egy "tetszikért" lemész neki kutyába bármikor. :)
keresztapa
@Lepényleső: ez @nola: is a jogokról beszél kötelességet ez is elfelejti mint a rejtett erőforrás. Majd ha az egyneműek egyike képes gyereket szülni, azt felnevelni akkor igen egyenjogú lesz a heteróval,de még erre nem képes az egyik fél addig elégedjenek meg ezzel a heteró joggal ami most is biztosított a többségi társadalom által, ne játszadozzanak egyéni ízléstelenség ízlésesé tételére. Ehhez viszont normális nő - férfi közti kapcsolat szükséges, egészséges társadalommal mennek szemben, nem feltűnni vágy az ami késztetve hajtva ezeket a liberális jogtalan jogkövetőket
Lepényleső
@nola: Mit érek a jogommal,hogy a földet beutazhatom,ha a szomszéd faluba sem jutok el,
mert kötnek anyagi korlátaim? Mit érek a jogommal,hogy élhetek,ha a sarkon megkéselnek? A jog mögé a bűnösök elbújnak,amíg az ártatlanokat annak nevében ítélik el. A jog és az igazság,köszönő viszonyban sincs,főleg e tájon. Klasszikusunk így fogalmazott e tárgyban;" Ne csak az igazat mond, a valót is!" Tehát nem új keletű tényállás.
keresztapa
@Lepényleső: Nagyon szép válasz a jogkövetelőknek, hátha megértik. de az olyan mint a hatos lottó telitalálata csak esélyes!
keresztapa
@Knapp75: Az igazi zsidó felismerését te kérted hogy honnan ismered, meg én megtettem, hogy ismertettem , az meg nem az én hibám, hogy nem tudod érteni. előre közöltem , hogy ez neked,de csakis neked túl magas lesz. Ebben nem is csalódtam, köszönöm, hogy nem okoztál csalódást magamnak!
Knapp75
@keresztapa: Már csak az a problémám, hogy aki magáról állítja, hogy "ő az igazi" zsidó/magyar stb., annak igen komoly gondok vannak az önértékelésével.

Köszönöm egyébként a coming out-ot!
Ez a kitárulkozás legalább kapcsolódik valamennyire a fenti cikkhez...

Arra viszont nem válaszoltál, hogy igaz zsidóként melyik ország a hazád?
nola
@Lepényleső: így van, kétféle szabadság létezik, "szabadság valamitől" és "szabadság valamire". az alapvető emberi jogok is ebbe a két csoportba oszthatók. de azt nem tudom, hogy jön ez a témánkhoz. :) bár szívesen filozofálgatok itt veletek. József Attila a szívem csücske, a legnagyobb költő, kérlek, pontosan idézd: "az igazat mondd, ne csak a valódit"
én is örülnék, ha látnék "ma itt fehérek közt egy európait"...
nola
@keresztapa: leszbikus párok esetén akár mindketten képesek gyereket szülni... csak mondom... :)
levi
@nola: A homosexualitás is szexuális aberráltság, mint ahogy a pedo-necro vagy zoofilia. Ha a melegség nem betegség akkor a többi sem az, vagyis simán lehetne legalizálni mindet. A férfi-női testek egymásnak lettek teremtve/fejlődve kinek mi tetszik. Ha a melegség természetes volna akkor mindkét nemnek meglenne mindkettő nemiszerve .
Másrészről nézve, ha a melegséget te elfogadod, akkor el kell fogadnod a pedofilokat is, hiszen nem különböztetheted meg őket, különben ugyanolyan náci leszel mint én (egyesek szerint).
Ha megint máshonnan nézed a legtöbb pedofil meleg vagy bisexuális...ami így fordítva is igaz.

De nem fogok belekeveredni megint egy vége-nincs vitába neked csak azért válaszoltam mert még nem kérdeztél semmit tőlem.
Érd be ezzel a válasszal , engem úgyse győzől meg az ellenkezőjéről és vice versa.
levi
@szandokan: Hagyni kell mert úgysem értik amit írsz. Csak azt látják amit akarnak .
Én is elkövettem a hibát, hogy válaszoltam nola-nak amivel kb. 5 percet vettem el az életemből.
Meg nem is kell felcseszni magad rajtuk, úgysem az lesz amit akarnak...
nola
@levi: hogyan lehetne legalizálni valamit, amiben az egyik fél nem beszámítható és nem önként vesz részt?
két felnőtt, józan, beszámítható férfi vagy nő képesek eldönteni, hogy részt vesznek-e egy kapcsolatban, ami mindkettejük számára örömet okoz. de sem kiskorú, sem halott, sem állat nem képes beleegyezését adni, tehát logikai baki van a gondolatmenetedben.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@levi: Majd amikor a menekültek átvágják a torkukat, mert jön a parancs, késő lesz gondolkozniuk is. Tudod mit? Meg is érdemelnék.
szandokan
@Knapp75: Ja, és még valami: Semmi bajom a kettős állampolgársággal, csak nem kell az észt osztani mondjuk a világ másik feléről bizonyos ügyeknél. A másik pedig, hogy ők nem arab terroristák, a kivégzésük elől idemenekült gyilkosok, ez nagy különbség, még ha azzal a borsónyi agyaddal képtelen is vagy felfogni. Keménykedni akarsz? Rendben van.
szandokan
@levi: Már volt kísérlet arra, hogy 14 éves korhatárnál húzzák meg a vonalat. Szerinted egy 14 éves gyerek már nem gyerek? Elmehetnek ezek a jó büdös francba, undorító aljadékok mind.
zöldszem
@szandokan: ma, 00:02
"Ja, és még valami: Semmi bajom a kettős állampolgársággal, csak nem kell az észt osztani mondjuk a világ másik feléről bizonyos ügyeknél."

Ezek szerint Te sem értesz egyet azzal, hogy azok is szavazhatnak (levélben) akik nem Magyarországon élnek, laknak, adóznak?
keresztapa
@nola: Két leszbikus az egy férfi és egy nő? A családot szerinted két leszbikus összebútorozása hozza létre! Két leszbikusnak csak egy egy nemi szerve van, amitől fogamzás nem történik meg., vagy igen? Én is csak kérdem.Az alaptörvényben világosan közölve van a család fogalma!
nola
@keresztapa: idézlek: "Majd ha az egyneműek egyike képes gyereket szülni, azt felnevelni akkor igen egyenjogú lesz a heteróval"
erre írtam, hogy egy leszbikus pár esetében akár mindketten is képesek gyereket szülni...
a családot a szeretet, összetartás, egymás iránti felelősségvállalás, elkötelezettség, bizalom, biztonság jelenti.
mint ahogy azt láthattuk, az alaptörvénybe bármit önkényesen bele lehet írni, csak 2/3-os többség kell hozzá...
keresztapa
@Knapp75: Tegnap 21:14-re. Nagyon jó ötletnek tartom a kommentemet a webfordító helyett, az agyadban tudnád rögzíteni, mindjárt rendes életszerű gondolkodással rendelkeznél. Megbukott liberális elméleted kitörlődne agyadból reális életlátás foglalná el a helyét. Ezzel a felfogásoddal soha nem éred fel kommentemet, mint ahogy @szandokan: @levi: @Lepényleső: @vizinyuszi: @Freewolf: kommentjeit sem vagy képes felfogni, a megértés meg oly messze van tőled mint a tej út, az irokéz ösvénytől.
Anna Mária
@Knapp75: Remek ötlet a webfordító keresztapa kommentjeihez, kipróbáltam, idegen nyelveken olykor valami értelem is felfedezhető bennük.
keresztapa
@nola: Két leszbikus az egy férfi és egy nő? A családot szerinted két leszbikus összebútorozása hozza létre! Két leszbikusnak csak egy egy nemi szerve van, amitől fogamzás nem történik meg., vagy igen? Én is csak kérdem.Az alaptörvényben világosan közölve van a család fogalma! Olvasd már tovább és a kérdést is vedd figyelembe, két leszbikus az egy férfi és egy nő? mert így lehet gyerek de ekkor csak az egyik leszbikus, nem kettő! és az alaptörvény hogyan fogalmazza a házastársi viszonyt?
Remélem nem leszel olyan mint @Knapp75:!
nola
@keresztapa: csak a gyerekszülésre való képességüket firtattad. :) egyébként nem szükséges, hogy saját gyereke legyen egy párnak. rengeteg gyerek vár örökbefogadásra. és még egyszer mondom, a családnak nincs köze a nemekhez és a gyerekek számához. család lehet két egymást szerető, egymás iránt elkötelezett, egymásért és a kapcsolatukért felelősséget vállaló felnőtt ember nemtől függetlenül is és gyermektelenül is.
a család fogalma nálam a szeretetre épül és nem néhány politikus által önkényesen megfogalmazott és változtatgatott "alaptörvényre". egy férfi és egy nő együttélése nem garancia a szerelemre, szeretetre, megbecsülésre, egymás tiszteletére, biztonságra. márpedig én a család alapfeltételének ezeket az értékeket tartom.
az állításod hitelességét nem fogja növelni, ha minden második mondatodban az alaptörvényre hivatkozol. egyrészt, mert a család fogalmát önkényesen határozza meg és a megfogalmazók hozzáértése, szakértelme, indítékai is erősen megkérdőjelezhetők. másrészt mert mint láttuk, az alaptörvény bármikor módosítható. a házasság fogalmához korábban rengeteg kritériumot kötöttek, ami ma már megmosolyogtató vagy épp megbotránkoztató, pl. csak azonos vallású, azonos bőrszínű emberek házasodhattak. ez is megváltozott. remélhetőleg, hamarosan Magyarországon is megértik, hogy az azonos neműek házassághoz való joga alapvető emberi jog, és senkit nem ér semmilyen kár, ha ezt biztosítják számukra.
Knapp75
@keresztapa: Nolának is magyarázhatod, ha baromságot írtál, vissza lehet olvasni...
Egyébként akkor melyik ország is a hazád?:

Vigyázz, mit írsz, mert @szandokan: nem szereti, ha valaki egy másik országból osztja az észt!
:)
(mondjuk szandokan szeretne a legokosabb lenni, közben meg annyi esze van, mint egy fideszes óriásplakátnak. Ide is a menekültekről ír, mert ugye most azt kell hirdetni, tök mindegy, hogy egyébként mi a cikk témája...)

Egyébként Büdi, te vagy a házmester, aki besúgóhálózatot tart itt is.
Ha annyi eszed van, hogy elhiszed, 200 menekültből 180 halálra ítélt gyilkos, nekem úgy is jó, de nem lehetne inkább azt terjeszteni, hogy mindegyikük az? :)

Arról meg a nagy kommentelés közben bizonyára lemaradtál, hogy a 14-18 év közötti heteroszexuális fiatalok nagyobb része is él nemi életet, a szabályozás ehhez alkalmazkodik a melegek esetében is.
(utána kérdezhetnél, hogy előtte miért is kellett Szájer Józsinak Bécsbe járnia, ha egy kis boldogságra vágyott)
Arról most ne is beszéljünk, hogy mikor még csak 30-40 évig éltek az emberek, már akkor is "divat" volt nőnek tekinteni az első menstruációtól a lányokat.

Arra persze lehetne várni, hogy valaki lelkileg is felnőjön, de akkor te még most sem élhetnél nemi életet, mert még mindig a kisautójával dicsekvő, a felnőttek tűréshatárát feszegető kisfiú vagy.
Knapp75
@szandokan: " Már volt kísérlet arra, hogy 14 éves korhatárnál húzzák meg a vonalat. Szerinted egy 14 éves gyerek már nem gyerek? Elmehetnek ezek a jó büdös francba, undorító aljadékok mind."

Annyira jó, hogy így képben vagy! :)
14 év felettiek büntetlenül szexelhetnek egymással. Korábban a melegekre 18 éves határ vonatkozott, de ezt már vagy egy évtizede egységesítették.
14 év alattival viszont annak beleegyezésével sem volt szabad szexuális kapcsolatot létesíteni.

Ugyanakkor 2013.07.01-től (nyilván a mocskos liberálisok nyomására) módosult a Btk., amely szerint egy 12-14 évessel egy 14-18 éves is létesíthet büntetlenül szexuális kapcsolatot.
A módosítást lényegében az indokolta, hogy sokan már 14 éves koruk előtt elveszítik a szüzességüket a kortársaikkal.

Hát ilyen a te liberális kormányod! :)
szandokan
@keresztapa: Örülök, hogy átlátsz ezen a Knapp féleségen, és nem dőlsz be az ármánykodásának sem, amivel próbál bennünket összeugrasztani. Ő nem érti, miről is írok, de te szerencsére igen.
szandokan
@Knapp75: "12-14 évessel egy 14-18 éves is létesíthet" Én nem erről beszéltem, ha nem vetted volna észre, hanem hogy egy felnőtt is megtehesse mindezt, erre ment ki a játék. Előbb-utóbb majd a liberálisok bedobják újra ezt a fenomenális ötletet megint.
Knapp75
@szandokan: Te arról írtál, hogy:
"Már volt kísérlet arra, hogy 14 éves korhatárnál húzzák meg a vonalat. "

Ez a vonal már jó régen megvan, csak nyilván szarkeverés közben nem tudsz mindenre odafigyelni. :)
Ha te ágyba bújsz egy 15 éves lánnyal vagy fiúval, az sem büntethető, mert mindketten 14 év felett vagytok.

Hja és nem összeugrasztani akarlak titeket keresztapával, mert felesleges, az általatok leírtak alapján egyébként is utáljátok egymást: ő zsidóként a magyarokat nézi le, te meg a kettős állampolgárokat, akik itt osztják az észt.
Most a gyűlölködésetek (és a részben közös ellenségkép) kényszerszövetségbe von titeket, ha ez nektek nem kellemetlen, hát csináljátok!
Erre mondtam, hogy egy "tetszikért" lemész kutyába bárkinek.

(...és közben az én fejemhez vágsz olyan dolgokat, amivel keresztapa kifejezetten kérkedik. Olyan stabil az értékrended, mint a takony.)

Az olyan embereket meg sajnálom, akik ott ülnek a net előtt, osztják az észt és arra sem képesek, hogy utánanézzenek annak, amihez hozzáugatnak!
szandokan
@Knapp75: Na ja, el tudom képzelni, ahogy egy cikk kapcsán máris nyomod a guglit, és keresed a válaszokat. Én nem így szoktam, ez igaz, nem véletlen, hogy néha tévedek. Kimásolni egyszerű, de persze ott is figyelni kell, most nem tetted meg következetesen, mert például aki ellenszolgáltatás fejében fajtalankodik, vagy közösül 18 év alattival, az is bűncselekménynek számít.
Knapp75
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
@Knapp75: Te még az aljasságot is túlszárnyaltad ezzel a kommentel! ma 15:12
Knapp75
@keresztapa: Mit is mondtál, melyik országot tekinted a hazádnak?
keresztapa
@szandokan: tegnap 13:05 - re A liberális gyenge elme felismerését így lehet, kell felfogni.
Ha nekik valami tetszik, az nekünk rossz, ha támadják, remek dolog lehet.
keresztapa
@Knapp75: Ehhez, hogy megértsd ismerned kellene a zsidó nép egy igaz történelmét (diaszpóra ) és ha erről tudomással bírnál nem kérdeznél ilyen zöldséget. Az igazi zsidók szétszórtságban élnek, és az a hazájuk ahol életszerűen tudnak élni még akkor is ha a cion zsidó mindent megragad, hogy gyűlölet övezze a zsidót,ezek a haszonlesők holokausztból élők, a másik meg a 1948 -as ajándék területre költözöttek világuralomra törők: én e országban vagyok igazi zsidó, mert itt minden joggal élhetek, szabadnak érzem magam, ezt az országot tisztelem írott és íratlan törvényeivel, szokásaival együtt és semmi rosszat nem tudok róla, népéről még csak feltételezni sem. Ellentétben azokkal akik erről az országról csak a rosszat híresztelik, és örömet lelnek benne, ezek csak lakói az országnak, de közük sincs az ország népének megbecsüléséhez. Eladták magukat az ideológiának élő pártoknak, és ontsák magukból a gyűlölködés hamisságát csupán abból az okból, hogy kormányt buktassanak, hatalom éhségük felmérhetetlen, nem az ország a nép érdekében teszik mindezt inkább saját pártjaik érdekében amely biztosítaná részére a hatalom birtoklását. Liberális eszmeiség olvasd még hozzá
@szandokan: -nak írt kommentem ma 12:38
mariaberta
Előre bocsátom, a homoszexszualitással kapcsolatban nincs sem pozitív, sem negatív véleményem. De volt ismerőseim körében egy eset, amelyet azóta sem felejtettem el.A szülök tizenéves fiuknál számukra furcsa jelenségekre lettek figyelmesek, majd azt voltak kénytelenek tudomásul venni, hogy az ifjú a fiúkat szereti. Jobb megoldás híját, szerencsétlen gyereket agyba-főbe verték, később gyönyörű feleséget szereztek neki,. A házasság látszólag működött, sőt úgy nézett ki, hogy a frigyből még gyermek is születik.
Az egész addig tartott -úgy-ahogy, amíg az ifjú férjet be nem hívták katonának. Hát ott aztán akadt egy partner, aki mindent felborított, leszerelés, válás, és egy életre szóló kapcsolat vette kezdetét.

Természetesen abban az időben nem rendeztek felvonulásokat, nem kérkedtek a mássággal, mindenki saját magánügyének tartotta azt az életet, amivel a természet megáldotta.
Fentieket azért gondoltam megírni, a homoszexszualitás a "sors" ajándéka, de azzal dicsekedni teljesen felesleges.
Knapp75
@keresztapa: "a másik meg a 1948 -as ajándék területre költözöttek világuralomra törők: én e országban vagyok igazi zsidó"

Azt tudod, hogy itt most azt írtad le, hogy Izraelt tekinted hazádnak?
Ezért nem árt kicsit jobban megismerkedni az írásjelek használatával...

Egyébként amit a zsidókról rosszat terjesztenek, azt a "vallomásodban" büszkén vállaltad:

"Még a rendes gondolkodás a munkára és annak felépítésére koncentrál,( én) zsidó állandóan összezavarni és kizsákmányolni, pusztítani és tönkretenni akarok. Előnyét keresem a más kárában, előrehaladását nem zsidó embertársaim tönkretevésében. A zsidó gondolkodás mindég negatív irányú. A zsidó ismeri a módot ahogyan a magyarok gondolkodnak,de a magyar nem ismeri ahogyan a zsidó azaz (én ) gondolkozom. (...) Istenünk a pénz."

július 9., 19:28

Ehhez képest rajtam kéred számon a "normális" gondolkodást, miután magadról írod, hogy a te gondolkodásmódod nem rendes és kizárólag a mások (más magyarok) kárán történő gazdagodásra irányul.
Vannak ám, akik miatt simán lehazaárulóznának, de itt nem fognak, ha rendszeresen nyomsz nekik "tetsziket". :)
keresztapa
@Knapp75:Az igazi zsidók szétszórtságban élnek, és az a hazájuk ahol életszerűen tudnak élni még akkor is ha a cion zsidó mindent megragad, hogy gyűlölet övezze a zsidót,ezek a haszonlesők holokausztból élők, a másik meg a 1948 -as ajándék területre költözöttek világuralomra törők: én e országban vagyok igazi zsidó, mert itt minden joggal élhetek, szabadnak érzem magam, ezt az országot tisztelem írott és íratlan törvényeivel, szokásaival együtt és semmi rosszat nem tudok róla, népéről még csak feltételezni sem. Ellentétben azokkal akik erről az országról csak a rosszat híresztelik, és örömet lelnek benne, ezek csak lakói az országnak, de közük sincs az ország népének megbecsüléséhez. Eladták magukat az ideológiának élő pártoknak, és ontsák magukból a gyűlölködés hamisságát csupán abból az okból, hogy kormányt buktassanak, hatalom éhségük felmérhetetlen, nem az ország a nép érdekében teszik mindezt inkább saját pártjaik érdekében amely biztosítaná részére a hatalom birtoklását. Liberális eszmeiség olvasd még hozzá
@szandokan: -nak írt kommentem ma 12:38 Aki ezt összefüggéseiben nem érti az vagy -------- vagy értelmi fogyatékos arról én már tényleg nem tehetek. A kettős pontot azért még figyelned kellene.
Knapp75
@keresztapa: "a másik meg a 1948 -as ajándék területre költözöttek világuralomra törők: én e országban vagyok igazi zsidó"

Azt tudod, hogy itt most azt írtad le, hogy Izraelt tekinted hazádnak?
Ezért nem árt kicsit jobban megismerkedni az írásjelek használatával...

Egyébként amit a zsidókról rosszat terjesztenek, azt a "vallomásodban" büszkén vállaltad:

"Még a rendes gondolkodás a munkára és annak felépítésére koncentrál,( én) zsidó állandóan összezavarni és kizsákmányolni, pusztítani és tönkretenni akarok. Előnyét keresem a más kárában, előrehaladását nem zsidó embertársaim tönkretevésében. A zsidó gondolkodás mindég negatív irányú. A zsidó ismeri a módot ahogyan a magyarok gondolkodnak,de a magyar nem ismeri ahogyan a zsidó azaz (én ) gondolkozom. (...) Istenünk a pénz."

július 9., 19:28

Ehhez képest rajtam kéred számon a "normális" gondolkodást, miután magadról írod, hogy a te gondolkodásmódod nem rendes és kizárólag a mások (más magyarok) kárán történő gazdagodásra irányul.
Vannak ám, akik miatt simán lehazaárulóznának, de itt nem fognak, ha rendszeresen nyomsz nekik "tetsziket". :)
Knapp75
@keresztapa: A kettős pont alapján az általad leírt két mondatrész összetartozik, egymást kiegészíti, a kettőspont utáni rész a kettőspont előttihez kapcsolódik.
Szerinted csak nekem fontos, hogy megtanuld a szabályokat, a példa szerint viszont neked is lehet kínos.

Hja, arra továbbra sem válaszoltál, hogy ha te a pénzéhségeddel mindent megteszel, hogy kihasználd a rendesen gondolkodó magyarokat, akkor milyen alapon ítélkezel bárki felett?
Knapp75
@keresztapa: Az meg, hogy szerinted a magyarok fele csak "lakói az országnak", míg a magyarokról semmi rosszat nem tudsz feltételezni, enyhe ellentmondás. :)
A többi baromságodat hagyom is, tényleg nem érdemes egy nyugdíjas, részeges, ex-munkásőrre ennyi időt pazarolni.
keresztapa
@Knapp75: Te nem tetetett, hanem született. ? Kérdésed már elfelejtetted amire az igaz zsidó ismérvei lettek írva,. Bagyuta válogatásaid szövegkörnyezetből kiemelve erre csak a globál liberális képes. Példul miért nem emlékszel erre a kommentedre. Az igazi zsidót egyébként honnan lehet felismerni?
Le ne told a nadrágodat, te!

szandokan kollégád itt reklámozza a nagyszerűségét napi szinten, Freewolf kollégád a magyarságát (amire a neve is utal), te meg az igazi zsidóságodat... Minden oké nálatok?
Közben meg itt szidjátok azokat, akik nem csak hiúságból, hanem azért, hogy egyenlő bánásmódot kapjanak, felvállalják a másságukat...
Knapp75
@keresztapa: Te leírtad, hogy igazi zsidó vagy. Majd a kérdésemre, hogy ez mit jelent, leírtad, hogy te hogyan használod ki a tőled eltérően gondolkodó magyarokat a pénzéhséged miatt. Idáig stimmel?
Még dicsekedtél is vele, hogy olyan őszinte vagy, amire én nem lennék képes.

Én emlékszem, miért kérdeztem, hogy milyen az igazi zsidó, mert arra voltam kíváncsi, te minek tartod magad.
Leírtad.
Én meg leírtam, hogy pont az ilyen embereket szokták lehazaárulózni a(z állítólagos) barátaid.

Te nem érzed azt, hogy a másokon anyagi érdekei miatt átgázoló ember (azaz te, a saját szavaid szerint az "igazi zsidó") a magyarok legnagyobb ellensége?!
keresztapa
@Knapp75: Ma 16:26 - ra. Legalább megközelítően tudnád általam mondottaknak egy szöveg értelembe nem általad fars értelmet adva általad kitaláltakban soha nem írtam a (magyarok felét) azt viszont igen, hogy ezt az országot tisztelem írott és íratlan törvényeivel, szokásaival együtt és semmi rosszat nem tudok róla, népéről még csak feltételezni sem. Ellentétben azokkal akik erről az országról csak a rosszat híresztelik, és örömet lelnek benne, ezek csak lakói az országnak, de közük sincs az ország népének megbecsüléséhez.ezt az országot tisztelem írott és íratlan törvényeivel, szokásaival együtt és semmi rosszat nem tudok róla, népéről még csak feltételezni sem. Ellentétben azokkal akik erről az országról csak a rosszat híresztelik, és örömet lelnek benne, ezek csak lakói az országnak, de közük sincs az ország népének megbecsüléséhez. Ezt viszont vedd tudomásul, és ne a képzelgéseidet közöld, elfelejtetted megyei pártitkárságodat,akkor is ilyen kekeckedő semmire való voltál, csak az előre menet érdekelt, sok fizikai munkást aláztál meg fennen hordott fen héjazó csak én vagyok a valaki magatartásoddal. Ki is vívtad általános megvetésüket közutálatukat, azt amit kiérdemeltél. Remélem ezek után magadba szállsz!
Knapp75
@keresztapa: Ööö... Igyál egyet az egészségemre is! :)

Te, akik szerinted ennek az országnak "csak" a lakói, azok nem ennek az országnak a népe?
Ha meg tisztelnéd ezt az országot, akkor:
- megtanulnád a nyelvét
- nem írnál lenézően azokról, akikkel nem értesz egyet
- ...és nem használnád ki tudatosan a magyarokat az anyagi érdekeid miatt

Egyébként gratulálok! Az alábbi "mondatod" új rekord az értelmetlenségben és az elmaradt írásjelekben! :)

" Legalább megközelítően tudnád általam mondottaknak egy szöveg értelembe nem általad fars értelmet adva általad kitaláltakban soha nem írtam a (magyarok felét) azt viszont igen, hogy ezt az országot tisztelem írott és íratlan törvényeivel, szokásaival együtt és semmi rosszat nem tudok róla, népéről még csak feltételezni sem."

Don Fülig di St. Keresztapa
törzsalkoholista
Knapp75
@keresztapa: "Remélem ezek után magadba szállsz!"

Amint végeztem a röhögéssel, ígérem, kísérletet teszek rá! :D
keresztapa
@Knapp75: semmit nem tudsz érteni! Bolhás agy erre képtelen, azt még csak ne is reméld hogy egy vér bolsi egészségére poharat fogjak!
Knapp75
@keresztapa: Nyugi ihatsz, akire akarsz! :)
Azt viszont megígérhetem, hogy ha megtanulsz magyarul írni, akkor én inni fogok az egészségedre! :)
EGO
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
@Knapp75: Ott a helyed!
Szombaton tetőzik az idei Budapest Pride. A szervezet honlapján olvasható program szerint 15 óra 30 perckor kezdődik a szokásos felvonulás, amelyet éjjel 23 órától a Dürer Kertben Rainbow Party követ. A legizgalmasabb eseményre azonban délelőtt 11 órakor kerül sor: „LMBTQ-barát zsidó istentisztelet Bálint Ház nagyterem”. Mit szól vajon ehhez a Mazsihisz? Mit szól ehhez Köves Slomó hitközsége, az EMIH? Melegbarát istentisztelet, ráadásul éppen sabbatkor? Képmutató bagázs!
keresztapa
A menetben feltűnt több párt zászlója, képviseltette magát a Demokratikus Koalíció, az Együtt, a Párbeszéd Magyarországért, valamint a Magyar Liberális Párt.

A Tabánban zárult program helyszínén kutyás és lovas rendőrök biztosítják, hogy a résztvevők békésen távozhassanak.
keresztapa
Kiderül az is, hogy a buzipropaganda csak a jogegyenlsőégről szól, és nem árt senkinek, mert mi sajnos még kirekesztőek vagyunk. Úgy látszik, olyanok ezek is, mint a bevándorlók, akiktől a szabadelvű szájíz szerint szintén csak színesebb lesz Magyaroszág és Európa.
@Knapp75: remélhetőleg most érzi magát jogegyenlőnek, és nagyon sokáig nyugta lesz!
Knapp75
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
@Knapp75: Most az egyszer, majdnem igazad van, nem,hogy idegenkedek de kimondottan gyűlölet legmagasabb fokán vagyok a vonulásukat látva a TV-n . A MAZSIHISZ említve a haszonleső zsidók holokausztból élők csoportja, nem az igazi zsidó, elfajzottak. Csak hogy tud! állampolgárságról csak annyit, hogy az igazi zsidó az nem Izraelben van, és nem Izraeli állampolgár. Elfogadni nem tudja az ajándék országot.Szétszórtan, a világban diaszpóra, ha így könnyeben értelmezed. De erről már többször írtam kommentemben. Igaz zsidó nem él Izraelben, és én igaz zsidónak vallom magamat!
vállalva metszett farkúságomat is a "többi zsidó gyalázkodást" is mivel nem ok nélkül gyaláznak bennünket, rászolgáltunk mohóságunkkal!
keresztapa
Aberrálték útvonala a Police.hu alapján könnyen körülhatárolható, így a "deviáns" kultúrára időt szakítani szándékozó nemzettársaink eleget tehetnek a szíves liberális meghívásnak.
Knapp75
@keresztapa: Nálad milyen nap van? Még szombat? :)

Szóval akkor izraeli-magyar kettős állampolgár vagy?
Elnézést, ha leírtad a törölt üzenetben, nem láttam.
keresztapa
@Knapp75: Csak hogy tud! állampolgárságról csak annyit, hogy az igazi zsidó az nem Izraelben van, és nem Izraeli állampolgár. Elfogadni nem tudja az ajándék országot.Szétszórtan, a világban diaszpóra, ha így könnyeben értelmezed. Amúgy Olaszországról hallottál - e már családról családszeretetről?
Knapp75
@keresztapa: Szórod a közhelyeket... (egyébként az izraelit kis i betűvel írják a magyar nyelvben)
Akkor olasz-magyar kettős állampolgár vagy?

Igen, hallottam az olasz maffia családokról. Azt nem állíthatom, hogy a családszeretet az első, ami eszembe jut róluk, kedves Don Corleone.
keresztapa
@Knapp75: Nem gondoltam, hogy az olasz családról neked a
Knapp75
@keresztapa: Igen, fura, hogy valakinek egy olasz családok emlegetéséről, a keresztapa névről és Marlon Brandoról, aki éppen Don Corleonét játssza pont a maffia jut eszébe. :)
Hát én ilyen fura vagyok...

Egyébként akkor olasz-magyar kettős állampolgár vagy?
keresztapa
,,Igen, hallottam az olasz maffia családokról. Azt nem állíthatom, hogy a családszeretet az első, ami eszembe jut róluk, kedves Don Corleone." utalással az esküvőre voltam a Férfi és nő házasság kötésére, az olasz családok család, gyerek szeretetére, sajnálatos, hogy neked a következtetés mint mindég most is félre sikerült, a kis i betű kötötte le figyelmedet ami mellékes a lényeghez képest. Igaz te az egyneműek egyenlő jogaiért a házasságban, harcolsz a kisebbséggel együtt, a keresztény többség ellen ferde hajlamúaknál ez így van rendjén! Jogegyenlőség minden házasságban biztosított, a férfi és nő házasságában, de a rendellenesség nem lehet egyenlő jogú a rendessel, remélem ezt sem fogod fel mint a többit. Vonulásod most már véget ér, vagy még kihasználod a nyilvános választási lehetőséget, válogathatsz sokan vannak
köbjani
A főpolgármester a Pride kapcsán mondandóját így kezdte: „Én nem akarom ezeket az embereket elítélni.” Majd szigorúan magánvéleményként hozzáfűzte, hogy „ez az egész jelenség számomra nem természetes és számomra visszataszító”.
Anna Mária
@köbjani: Ide is nyalt, oda is nyalt.
Ide is köpött, oda is köpött.
Fideszes.
köbjani
@Anna Mária: Azért nem árt gondolkozni mikor megnyilvánulsz.
köbjani
Kicsit elgondolkodhatna ám az ellenzék is... Mintha csak egy műbalhéről volna szó, amivel ezer más fontosabb dologról el lehet terelni a figyelmet. Nagyjából úgy, mintha ezt mondanánk: IGAZ, HOGY NINCS MIT ENNÜNK, IGAZ, HOGY A GYEREKEINK ÉHEZNEK, DE LEGALÁBB A MELEGEK HÁZASODHASSANAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.