Pénteken 901, szombaton 1009, vasárnap 948 volt az elfogottak száma, a legtöbb határsértőt mindhárom nap Csongrád megye déli részén fogták el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
Ez kell nekünk, igaz, Mariska? Afgánok, Szírek tömegestül.
Anna Mária
Remélem, legalább az a 113 gyermek emberséges bánásmódban részesül.
36
Határzár nem épül, határőrség nem alakul. Késő is már szerintem. Fölösleges is. Csak beszélnek, beszélnek az elitek. Megy a szájkarate. Semmi több. Egyik oldal kuruckodik, a másik oldal, a liberális eszmében van nyakig elmerülve. És mindannyian fenemód élvezik, hogy már bocsánat, ki...ak a néppel. Mert ők ezt élvezik. Látom a nyilatkozó arcokon, akár egy Tóbiás, akár egy Rogán beszél, mindannyiuknak ott van a megvetés a hangjában. De a történelem, igazságos és erősebb minden pártnál, országnál, hatalomnál. Maga alá gyűri, aminek elmúlt az ideje. Európa, amikor a Római Birodalom eladósította önmagát. Elitje féktelen tobzódásban, mulatozott, tivornyázott, henyélt. A történelem elsöpörte. Jöttek északról, keletről és délről a külömböző népek. És területet szereztek maguknak. Milyen érdekes. Ma is keletről és délről jönnek az emberek. Kultúrájukat, vallásukat magukkal hozva. Mert ők, még ha semmijük sincs, de hagyományaikat nem hagyják otthon. Mindezt, megérdemli Európa. Az az Európa, amelyik már elfelejtette a hagyományait és semmilyen tartással nem bír. Amikor megalapították az EU-t, az volt a cél hogy a lemaradókat felzárkóztatják az erősek. Nem ez történt. A lemaradókat gyarmatosították, eladósították. Pont mint a Rómaiak tették.
szandokan
@36:
Az milyen kultúra, amikor Allah akbar kiáltással mennek egymásnak?
36
@szandokan: Szerintem egy olyan kultúra, amely nevében több száz éve, a keresztények estek egymásnak, ugyanígy azt kiabálva hogy "isten nevében!" De miután a "keresztény" uralkodók, lemészárolták egymást és a gyarmataik őslakosait sok-sok háborúban és megszedték magukat, elkezdtek felvilágosodni. Már nem kellett nekik a kereszténység. Mára a hagyomány sem kell. A saját gazdasági jogaik sem kellenek.(Megszavazták az EP-ben a Transzatlanti szerződés, azon részét, amiben a multinacionális cégeket az államok és kormányaik fölé helyezik. A FIDESZ és az MSZP képviselők is igennel szavaztak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.