Lekapcsolta a szélessávú internet elérést Szécsény polgármestere múlt hétfőn, így körülbelül 250 előfizető, és több közintézmény, valamint a rendőrség maradt internet nélkül.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Abszurdum. Ma, kis hazánkban indokolni kell, hogy ki miért használ internetet?
Igen, vizsgálni kell, hogy miért nincs hivatalos átadás, mire és hogy költötték az Eu-s pénzt és mi az oka a technikai akadálynak.
Ma még csak egy polgármester kapcsolja le a netet, holnap...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Abszurdum. Ma, kis hazánkban indokolni kell, hogy ki miért használ internetet?
Igen, vizsgálni kell, hogy miért nincs hivatalos átadás, mire és hogy költötték az Eu-s pénzt és mi az oka a technikai akadálynak.
Ma még csak egy polgármester kapcsolja le a netet, holnap...?
Toby
A helytartó még él és lélegzik ?
justhpeter
A lakosság még nem verte ki a hivatalból ?
Az előfizetők indítsanak kártérítési pert és vastagon fizettessék meg ezzel a disznóval.
Főlökött
Az a fránya ráutaló magatartás :)
Én vagyok a vezér, így a szavam-ténykedésem szent - szerinte :) Ismerős ezen tényállás :)

A következmények pedig beláthatatlanok, tapasztalhatóan.
Anna Mária
Az egyik kiskirály Magyarországon.
Holnap majd a vizet zárja el.
Clavigo
Miért nem rugdosták meg azt a Hallja Kend-et ???
papa.49
,,Borogatják már az asztalt a fejére,,???
Kis magyar közélet fütyisz módra!!!
nyanya001
a itt tenné meg azt hiszem azóta az intenzíven ápolnák ezt a retket !
sentinel216
Mer' eztet is megtehessük! Majd jönnek a jogászok...
Clavigo
@nyanya001: :) :) :) Egyre inkább ""radikalizálódsz "" :) :) :)
papa.49
Oszt. ha valakinek bedurran az agya és leoltja a polgit, vagy ez is golyóálló mellénybe csatangol???
Senara
Találgatok , nem kapott telefon dobozt kitömve .
Anna Mária
Nem is értem, hogy férhet hozzá egy polgármester a kapcsolóhoz? Ki a bánat ő mégis?
almosd
Ha a polgármester kapcsolta le az internetet ! , akkor hogy van az? hogy a feljelentés ismeretlen tettes ellen lett beadva , majd megállapítják hogy vírus került a rendszerbe,vagy a polgármester egy vírus ?
papa.49
@almosd: Egy ilyen polgi rosszabb mint a legvirulensebb vírus))))))))))
Egyébként meg Uniós pénzből lett kiépítve, de állítólag nincs ,,működési engedélye,, gondolom azt meg az önkorinak kéne kiadnia, hát ,, kis magyar életkép,, így 2015. ben. mit mondjak fasza)))))))))
almosd
@papa.49: Olyan eszement dolgok vannak itt hogy csak kapkodja a fejét az ember fia ,nemhiába találták ki a Gyevi bírót ,vagy nem is kitalálták mert már akkor létezett ,na de most a 21-ik században ?
kakaósbögre
fideszes.úgy emberileg mint technikailag egy tökkelütött.
kkalman
@almosd: ma, 21:39 Vírus nem lehet a polgármester, mert akkor antibiotikummal kiirtható lenne.
pbalage
@kkalman: az a baktérium. vírusra nem hat az antibiotikum.
wagabund
megválasztották...ő lett a falu ura...így is viselkedik.
human
Miért nem tudták 6 éve átadni a szolgáltatást? Talán nem tejel a fideszes polginak az internetszolgáltató? Egyre több a magát kiskirálynak érző fideszes.
Tekla
@human: Ez nem párt kérdés.
Polgármester kistelepülésen élet halál úra , olyan tökös legény nincs aki pofán csapná a fajtájukat, mert töle füg , hogy kapsz-e közmunkát, esetleg tüzifát,bármiféle segítséget, beülhetsz-e -más közlekedés hiányába -a falubuszba, meg ihatsz-e egy sört a kocsmába, vagy kapálhatsz-e szalonnáért a birtokán.
Itt a filmben nincs kidomborítva , de ez egy önkormányzat által üzemeltetett ingyenes hálózat kell legyen . A magán előfizetőket , meg kiröhögik ezek a lébecolok :( azt hiszem ez bosszantotta fel. Gondolom , valamelyik negatív kommentje bosszantotta fel, azt nagyon nem tűrik ezek a földes-úr-kocsmáros-kiskirályok.
almosd
@kkalman: de nem irtjak elfogyot a virusőlő.
Tekla
@Hari: Mindegy kit választasz, elszáll vele a paci.Az állam az önkormányzatnak oda dobta a gyeplőt, két képviselővel azt csinál amit akar. Családi vállalkozás ma falun a szerencsétleneket csicskáztatni önkormányzati színekben! Nem is mer másra szavazni ,mint akire muszáj, hiszen darabra előre meg lehet mondani ,még azt is hogy hány órakor hány szavazat lesz az urnába, ki lesz az aki elrontja, kifogja kifigurázni, ki nem megy fülkébe, és természetesen azt is ,hogy ki kire szavazott. Pár száz ember , ismerik egymást. Ja és érdemes olyat választani aki tud napocskát rajzolni. Olyat ,akinek esze van olyat nem választanak meg, mert az mindenbe bele avatkozik, meg elégedetlen.
eugen4402
@nyanya001: Azt írtad, ha ez a pasi intenzívre kerülne ... folytatom: remélem, akadna a team-ben egy helybeli nővér, aki viszont a polgi lélegeztető-gépét kapcsolná ki, csak úgy, viszonzásképpen.
nyanya001
@eugen4402: De nem sokáig, csak 10 percre !
papa.49
@kkalman: Ez a fajta csak ,,gyökeres megoldással,, irtható))))))))
Anna Mária
@Tekla: Szentes város, közel harmicezer lakossal.
Hari
@Tekla: @Tekla: Szécsény lélekszáma:5917, itt már nem lehet csakúgy rángatni az embereket, mint egy pár száz fős kistelepülésen. Bár ott valószínűleg nem az internet a központi kérdés. Antall Imre szokta volt mondani a tehetetlenkedőkre, hogy tetszettek volna forradalmat csinálni. Az utolsó mondattal viszont 100 százalékig egyetértek.
Hari
@Tekla: ja és még annyit, hogy a kiskirályok nem vannak, hanem lesznek. Valahogy mi tesszük azokká...
m.macskosz
@Hari: dr. Antall József néhai kormányfő mondta ezt, aki a szememben a lába nyomába sem érhetne a szintén néhai Antal Imrének.
bencemacska
Ezt már tegnap sem értettem. Hiába, a kor, meg a hőség.-:)))
Én egy olyan cikket találtam, hogy Szécsényben 3 szolgáltató verseng az előfizetőkért. Most akkor melyiket kapcsolta le? Hogyan? Pont azt, amelyik a rendőrségnek szolgáltat???
Nem értem. Ha nálunk lenne ilyen, már biztosan a lukon nézne, mert kikapartam volna a szemét.
Ezt még P... se merte volna megcsinálni!
picike
az egyik ismim könyvtárban netezett na ilyen lehetett a netjük. pont amiatt volt nincsen- . mindenki fizeti a netet
Hari
@m.macskosz: igazad van elírtam a nevet, én is dr. Antall Józsefre gondoltam. Ami engem illet, mindketten tiszteletet érdemelnek a maguk területén." Utódaik " fényévekre kullognak mögöttük.
B. Ferenc
Ezt a közleményt kaptuk közel 10 nap után, majd hiszek kapszulával összejön a jóhiszeműség.

Szécsény Város Honlapja
Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt napokban a szécsényi szélessávú internet hálózattal kapcsolatban megjelent különböző sajtóhírekre reagálva az alábbi közleményt adom:

A 2015. július 6-án, a Rákóczi út 41. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanban keletkezett részleges és ideiglenes áramszolgáltatási zavar okán jutott tudomásomra, hogy a város tulajdonában álló, de használatba vételi engedéllyel nem rendelkező hálózat áram nélkül maradása több hivatalos szervezetnél, szolgáltatónál és magánszemélynél internet kimaradást okozott.

Délután folyamán kaptam értesítést a rendőrségtől és a katasztrófavédelemtől a náluk jelentkező problémáról, és azonnal intézkedtem a hiba elhárításáról.

A hálózat műszaki átadás-átvétele 2008 márciusában megtörtént.
Használatba vételi engedély hiányában a rendszeren adatforgalom nem történhet, arra csatlakozni nem lehet.

Az ügy fontosságára és súlyosságára való tekintettel az alábbi intézkedéseket tettem:

• Rendkívüli egyeztetést kezdeményeztem és tartottam 2015. július 8-án a Rendőrség, a Katasztrófavédelem és a Kormányhivatal vezető beosztású képviselőivel,

• Nyilatkozatot kértem a Nemzeti Média-, és Hírközlési Hatóságtól a rendszerrel kapcsolatban, melyre az alábbi tájékoztatást kaptam:

„Tisztelt Polgármester Úr!
Tájékoztatom, hogy a GVOP-4.4.2-05/1 2005-12-0018/4.0 azonosító számú pályázattal kapcsolatban Salgótarján – Szécsény közötti szélessávú internet gerinchálózat és Szécsény belterületét lefedő elektronikus hírközlő hálózatra a Hatóság sem építési, sem használatbavételi engedélyt nem adott.”

• Ezen nyilatkozat birtokában tájékoztattam a Hírközlési Hatóságot, a történtek alapján feltételezhető, hogy az engedéllyel nem rendelkező hálózatot több szolgáltató is használja.

• Levelet írtam a Vidékháló Kft-nek, tájékoztatást kérve, hogy milyen szerződés alapján, milyen engedéllyel használja a...
m.macskosz
@Hari: tegnap, 22:09
Bevallom, hogy a néhai miniszterelnököt finoman szólva nem kedveltem, -- és bár halottról vagy jót, vagy semmit--, pont az ilyen flegma, pökhendi, lekezelő megnyilvánulásai miatt.
Előtte is utána is létezett különb vezetője az országnak, na de ez természetesen szubjektív vélemény. Ami pedig Antal Imrét illeti: ő egyedi és utánozhatatlan. :)
m.macskosz
@B. Ferenc: Jól értem én, hogy fű, fa, bokor:gyakorlatilag mindenki rácsatlakozott a meglévő, működő, ám engedéllyel nem rendelkező internet hálózatra ingyen? Oszt'ez az érdekes tény csak akkor derült ki, amikor a szintén szabálytalanul használó hivatalba beb.ott a villám?!
Lehet, hogy rosszul értelmezem, de számomra nem világos, hogy 2008 és 2015 között miért nem lehetett engedélyezni az egész hóbelevancot?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.