Több somogyi iskolát is elkezdett lekapcsolni az E. ON gázszolgáltató a rendszerről, mert a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ sokmilliós adósságot halmozott fel.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Toby: Ez így van. Még a rezsicsöki sem tette őket alkalmassá semmire.
Toby
@Anna Mária: Időnként gondok vannak a tanári kifizetésekkel, a közüzemikkel, mi a francnak egy ilyen cimboragyűjtő, ha nem azért, hogy minden birkának állása legyen ?
Anna Mária
@Toby: Csakis arra való, hogy a semmihez sem értő haverjaiknak állást biztosítsanak, akik egetverő baromságokat csinálnak.
glorianna
Arról is szóltak hírek, h a KLIK kirúgott embereket, majd visszafoglalkoztatta őket közmunkásként :( Pártunk és kormányunk összes hülyesége közül a KLIK talán a legméretesebb (gyakorlatilag kb. 1,1 millió gyerek és kb. 300 000 felnőtt napi életét keseríti meg). Csak azt nem értem, h a kölköncök szülei+nagyszülei miért kussolnak ennyire.
Anna Mária
@glorianna: Mert ez az egész ország csak kussol és kussol és kussol.
papa.49
Klikk, klakk, titeket kellene bezárni de örökre))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.