A magyar reformok a bűnmegelőzés területén is működnek, ezt mutatja a rendőrség és a polgárőrség közreműködésében megvalósuló 250×100 biztonság mintaprogram sikere is – mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
"Es nem rohogte el magat!" (By Hofi). Ezt a lelkesedest... " a szamok hozzak magukat"...Es van kepe lehozni azt az osszehasonlitast, hogy 2009-ben 235 millioval tamogattak a polgarorseget, de a kovetkezo evben mar 1.05 milliarddal, tobb mint 4 x-evel tamogattak oket, es "jelenlétük növelésével javítsák a lakosság szubjektív biztonságérzetét és csökkentsék a jogsértések számát. " szoval, ha a tarsadalomert teszik ezt, akkor NE szubjektiv csokkentsek a biztonsagerzetemet, hanem VALOBAN is...
Eriksson
Ezt éppen jókor mondják, egy menekült áradat kellős közepén.
Bevallom, az én biztonságérzetem még sohasem volt ennyire negatív.
karma1
@Eriksson: Szubjektive vagy objektive, lol?...:o(
Eriksson
@karma1: Először csak szubjektíve, de a helyzet egyre fokozódik. Mostanában már nem lehet fél vállról venni, mert a veszély valós.
Dr plágium
Ezt meg honnan a pi...ból veszi? Na jó vannak akik nagyobb biztonságban élnek mert a TEK vigyázza minden lépésüket :)
Amúgy meg ezt talán azoknak kellene elmagyarázni akiket meggyilkoltak, hátha el is hiszik :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.