A kormány előző földosztós programjában valóban voltak kiskapuk, most viszont majd Mészáros Lőrinc is csak akkor kaphat földet, ha ő maga műveli meg, állítja Bitay Márton földügyekért felelős államtitkár. Azt pedig alig várja, hogy ebbe is belekössön az EU.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hát persze, hát naná, majd kapkodja magát mészéros & mangalicza és ásót, kapát gereblyét vásárol tonna számra, vagy 10 darab 80 milliós traktort !
Nem kell a mese, mint ahogyan a termőföldeket sem a megművelésért kapták a cimbik, hanem a támogatásokért ! Te is tudod - én is tudom - ők is tudják !
justhpeter
@Toby: Mészáros meg addig beüti Bitayt karónak.
human
Nem értem, miért ez a földeladási kényszer. Kezdetektől azt szajkózták, hogy a külföldiektől akarják megvédeni a magyar földet. Mivel is lesz jobban védve, ha közben eladják?
A másik lehetséges válasz, hogy annyira mégsem teljesít jól a kormány és bajban a költségvetés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.