A határ szerbiai oldalán várakoztatott menekültek negyed 12 körül rángatni kezdték a drótkerítést, rongyokat csavarva köré. Egy menekült férfi lecsillapította a kedélyeket, de ulitmátumot adott a rendőröknek: ha 1 óráig nem engedik be őket, akcióba lépnek - írta az Atv.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Okos vezirunk elerte, hogy az eddig bekes menekultek barmilyen cselekedetre elszanjak magukat az atjutas erdekeben. Igaz, orban EZT akarta, hiszen ezzel alapot szolgaltathat akar a fegyveres erok bevetesere is. Ha eddig csak egy kis zurzavar volt, akkor most ellenorizhetetlen pokol lesz Roszkenel, Horgasnal...
Na, akkor most mit fogsz tenni, torpehitler? Belelovetsz az asszonyokba, gyerekekbe?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@karma1: Csak tudod azóta már németország sem "elég nekik...
Hellcat
@Dr. Felipe: Igen csak azok az emberek miután "elmenekültek" örültek, hogy nyugodt helyen vannak...nem úgy mint ezek. Ideérnek, kapnak ellátást...kidobják a kukába aztán mennek pizzázni meg KFC be. Elmennek Ausztriába, ott sem jó ez ellátás...Elérnek az áhított Németországba...ott megkapják az ellátást. És képzeld nem jó nekik...elmennek étterembe enni. Majd továbbállnak Németországból a még nagyobb jólét reményében.
karma1
@Hellcat: Azert valljuk be, Merkel is meggondolta magat, tehat inkabb masfele kell most nekik tekintgetni...
Amig itt irogatok, kozben megy az RT a Sky-on (Russian Television), ahol hirkent szamoltak be arrol, hogyha pl. Norvegiaba akarnak menni, annak semmi akadalya sincs, csakhogy eppen Norvegia legeszakibb tajara fogjak oket zsuppolni, ahol a "vicces" riporter szerint jelenleg tobb a jegesmedve, mint az ember... Cinizmusbol jeles,...
Viszont, ha annyira muszlimok akarnak maradni, akkor miert nem telepszenek le Torokorszagban, ott nincs haboru (csak a kurdokat izelgetik), es ha igazabol haza akarnak majd terni, akkor legalabb kozel vannak a hazajukhoz. (Ez nem cinizmus reszemrol, csak logikus kerdes, foleg, hogy itt sok ember nyilatkozott mar, hogy a haboru vegeztevel ugyis haza akarnak menni, csak atmenetileg kockaztatjak az eletuket, keresztul Europan...)
Hellcat
@karma1: Végigjárják Európa országait aztán mindenhol elégedetlenek lesznek? Aztán akkor mi lesz? Belesétálnak a tengerbe és elindulnak Ámerikába? Baromság. Ezeknek könnyű életmód kell...kb mint a cigányok. Segíjből jobban él mint a hazájában élt. Vagy ez lehet még békés megszállás is...ki tudja.
karma1
@Hellcat: Nyugaton csak nagyon rovid ideig kapnak segelyt, ott nagyon gyorsan inkabb munkat fognak kapni, nagyon alja munkat, amit egy echte nemet a vilag minden kincseert se vegezne el, DE: meg ezzel az alja munkaval is tizszer tjobban fog keresni, mint most otthon Ma.o.-n pl. egy korhazi rontgen-orvos (altalaban ok nem kapnak halapenzt, ugyanugy, mint a pathologusok...) Csak lehet, hogy ezt a munkat meg a vallasuk nem engedi elvegezni. A nemetek viszont alaposak, es bizony mindenkirol mindent ki fognak deriteni. Na, akkor lesz majd erdekes, ki hova megy VISSZA... (mert visszatoloncoljak oket, az tuti... )
Hellcat
@karma1: Az nem mind1, hogy hova tolják őket vissza...egyébként Dán felmérést írtam a jelenleg ott élő szír és egyéb bevándorlókról...kb mint itt a cigányok...legtöbb bűnözés, legnagyobb munkanélküliség stb...Ki akarna ilyeneket befogadni de tényleg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.