Az Emmi államtitkára azt mondta: definiálni akarják a veszélyeztetettség jogszabályi fogalmát, meghatároznák, "hány fok alatt, milyen körülmények között" lehet veszélyeztetettségről beszélni, amikor már nincs mérlegelési lehetőség, amikor be kell avatkozni, hogy ne fagyjon meg az ember. Abban az esetben, ha az emberek nem akarnak szállóra menni, az egészségügyi szolgáltatóval, a közterület-felügyelettel, a rendőrséggel kell komplex megoldást találni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
"Fekete humor" ! Exportálni Németországba. Merkel majd átveszi őket.Mi az a néhány százezer Magyar a sok migráns között. Majd azt mondják ők is migránsok ,/menekültek ebből az országból ami igaz lehet /csak ne feledjék eldobni az irataikat.
solidedge
Meggyőződésem, hogy ilyen technikai fejlettségi szinten a Föld összes lakosának alanyi jogon lehetne lakása, étele. A sokadik generációs mobil telefon ezt a problémát nem oldja meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.