Remek érzékkel szúrják ki a kereszténydemokraták az emberek marginális problémáit: a vasárnapi boltzár után a családi csődvédelemmel is besültek.

626 millióba került eddig csak a program kidolgozása, írja a 444, a fiókpárt ötlete azonban úgy tűnik, senkit sem érdekel. 20-25 ezer jelentkezőre számítottak, akik igénybe vehetnék a "családi csődvédelemet", de Harrach Péter a múlt héten bevallotta, hogy száznál is kevesebben jelentkeztek.

A több mint félmilliárdból az Igazságügyi Hivatal 253 millió forintot költött, többek között "személyi, járulék- és működési költségekre", "csődgondnokok képzésére", de a Belügyminisztériumban is elment 200 millió forint

infokommunikációs szolgáltatásokra és egy nyomtatványkitöltő programra.

A kormány abban reménykedhet, hogy csak nem jutott el az emberekhez a KDNP újabb okos ötlete, ezért jövő márciusig kitolják a családi csődvédelem jelentkezési határidejét.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tologathatjak azt a hataridot meg akar a kovetkezo 50 evre is: pontosan annyit fognak elerni vele, mint a 100 millios "Gyere haza fiatal.." programra...
A sz@r sem lesz eladhatobb, ha szep sztaniolba csomagoljak, akkor se...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tökölődő
Így van az , ha egy vén primitív hülye tetszeleg politikusi szerepkörben.
karma1
Tologathatjak azt a hataridot meg akar a kovetkezo 50 evre is: pontosan annyit fognak elerni vele, mint a 100 millios "Gyere haza fiatal.." programra...
A sz@r sem lesz eladhatobb, ha szep sztaniolba csomagoljak, akkor se...:o(((
dr. prédikátor
Már megent ez a keresztányszarszájú vén marha harack veri a nyálát!!! Vajon az elb...szot pénzből mennyi jutott neki???
Hellcat
Valaki takarítsa már el ezt a féreg pártot a parlamentből? CSAK kárt okoztak eddig...a fidesz seggén maradt szarfoltként jutottak be, önállóan a kutya se szavazna rájuk. NAGYON remélem, hogy a vasárnapi boltzáras szavazás összejön...akkor derül majd ki igazán, hogy mellényúltak...a káros hatásait ismerjük, de a fidesznyikek lesazrják a számokat és a tényeket.
Clavigo
Kib@ccott körötyénszájszagú paraziták...Az Orbán konda Imádkozó Sáska tagozata.Ennyit tudtok..
hetöndöe
@Clavigo: Mi a szent szar az a körötyén?:-) A többi stimmel.:-)
karma1
@hetöndöe: Nem tudol ertelmezni? Hat korosztyeny, oszt jonapot...:o))))
zöldszem
A Fidesz- KDNP sikeres ötletei csak néhány a vasárnapi zárva tartás mellett.Láthatjuk a trafikmutyi is milyen sikeres csökkent a cigaretta vásárlás így a befizetett adó is csökkent az illegális cigaretta behozatal nőt a rablások száma emelkedett sajnos a jó ötletüknek köszönhetően már halálos áldozat is van. Nem beszélve arról, hogy a ötleteiket nap mint nap változtatják, mert sehogy sem jók."Sikeres" a föld mutyi is a legelő nélkül marad állattartó gazdák imájukba foglalják a nevüket miközben az állataik éhesen bégetnek.Ha belegondolok hogy ilyen idióta ötletekért egyesek havonta milliókat kapnak fizetségül kavarog a gyomrom.Nem a magáncsőd a megoldás!! Munkahelyek kellenének és normális fizetés!
Fradigege
Nem fognak visszahátrálni semmiből. Azt a leégést soha nem vállalják be. Inkább erőltetik a fingást, a szarszagot inkább elfűrészelik, minthogy emelt fővel visszakoznának. Megélhetési ingyenélők.
adrenalink
Semijen Zsótiék megint fordítva ülnek a lovon...!
Fradigege
Látjátok Harrach(szép magyar) bal mutatóujját? ISIS-t mutat! HOPPPÁÁÁÁ!
nemkati
@zöldszem: A hatékony csődvédelem, legalábbis szerintem, a következőkből állna:
1. munkalehetőség (és ingyenes vagy támogatott képzés) a munkanélkülieknek, de nem közmunka!
2. piacképes munkalehetőség a közmunkásoknak
3. tisztességes bérezés a közalkalmazottaknak.

És lám, megszűnnének a csődök, elfogynának a tönkrement családok.
dr. prédikátor
@nemkati: Igen ám! de ahhoz pénz kellene nem is kevés, akkor pedig nem jutna a stadionyépítésre meg nem lehetne lopnyi!!!
nemkati
@dr. prédikátor: Én nem bánnám, ha nem lennének stadionok, és nem lopnának a szemetek, hanem ezeket megoldanák amiket írtam.
eszegfu
@Fradigege: 11:45 Na meg Boross is, aki ma ujra megszólalt migráns ügyben!
Clavigo
@hetöndöe: :) :) bocs,,,,az idegtől kihagytam az "sz "-betűt..:) :) helyesen---körösztyénszájszagú.. :) :) :)
karma1
@Clavigo: Jaj de gyonyoru szo! Pont ez illik ehhez a majomhoz!...:o))))
karma1
@nyanya001: Hat, a sajnalattol en is fenyevekre vagyok, ha a CBA meg a kormany ugyeskedesi politikajarol hallok, dehat igy jar az, aki elotanulmanyok figyelembevetele nelkul , az ero jogan csakazertis bevezeti a sajat hulye torvenyet... Ugyanigy szivtak meg a trafikmutyival is: elvesztettek egy csomo biztosan befolyo adot a 40 000 tisztesseges trafikostol, viszont a csempeszet a reneszanszat eli, ellenorizetlenul... Es amikor orban mar tudott errol a ket fiaskorol, akkor meg ratett egy lapattal: ingyen tuszkolta andy vajna zsebebe az osszes szerencsejatek-jogot, kaszinojogot, online gambling jogokat, es megfejelte ezt meg azzal, hogy andynek nem kell a NAV-hoz bekotott penztargepeket hasznalnia, meg 7 milliard forint adokedvezmenyt is kapott.. Igy aztan tenyleg konnyu szetlopni az orszagot, jo gyorsan... Felfordul az ember gyomra ennyi ocskasag hallatan,... Na, most hol van wolfi, spuWC, papucsosmacska? Erre mi a francot tudnanak lepni? Vagy eppen most magoljak a fidesz-brossurakat?
nyanya001
@karma1: Gondolom, a KDNP megfenyegethette a Fideszt, ha nem teljesítik az agyament
ötletét, akkor nem fognak velük szavazni fontos ügyekben, vagyis lazán megzsarolhatta
a nagyobbik kormányzópártot, ezeknek meg nem a többségi népakarat a fontos,
hanem a mindenáron való uralom !
papa.49
Na most akkor kedves kdnp nevű névpárt be lehet csengetni az elbaszott projekt árát mind a 625 milliót, addig míg nincs fizetve pofázni se tessék semmiről!!!
Desischado
@dr. prédikátor: Nálad a pont! Ezért nem lesz ebből semmi! De hogy tömjén zsóti már megint nem fér az azbeszt vastagságú bőrébe! Elgurult a gyógyszere? Valaki fusson Grazba szobát foglalni!

@papa.49: Ezek meg a fizetés?! Hol élsz drága barátom? Ezek csak lopni szeretnek, de azt aztán gőzerővel!
karma1
@papa.49: Allati jo ez az uj szo: NEVpart... (ne'ppa'rt helyett...:o)))
nyanya001
Gabi néni kedden még benne volt a tévében, mert ügyesen beelőzött, és népszavazási kérdése („Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek vasárnap zárva tarthassanak?") hamarabb érkezett meg néhány másodperccel az Országos Választási Irodához, mint a szocialistáké (Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés semmisítse meg a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvényt?). Egy nappal később viszont már nem lehetett megtalálni.
Szerdán a Kúria döntésére villámgyorsan reagálni tudó 65 éves baromfitenyésztő már nem volt megtalálható tordasi házában. Simonné Gercsényi Gabriella lelépett a színről, ennek pedig az a fő oka, hogy igen sok orgánum kereste a keddi hőstett nyomán, hogy megszólaltassa.
nol.hu/belfold/gabi-neni-meghekkelte-a-nepszavazast-majd-elbujdokolt-a-vilag-elol-1570571

Vajon mennyit kapott a vén kúria ezért a húzásáért ?
papa.49
@nyanya001: Jutott neki a Júdás pénzből bőven))))))))))
namihami
@karma1: A sz@r sem lesz eladhatobb, ha szep sztaniolba csomagoljak, akkor se...:o(((
Nincs igazad. Példa rá ez a sok Fidióta-szavazó.
Ha a Gazdijuk a sz@rt ezüstpapírba csomagolná és kihirdetné, hogy svájci csoki, hidd el még cuppognának is hozzá.
Minden csak hit, a Gazdájuk iránti vakhit, kérdése.
Lepényleső
"Hűtlen gazdálkodás megalapozott gyanúja" nem merül fel ilyen esetben? Egy pár év
gondolkozási időt legalább kéne nekik biztosítani-zárt körben.
karma1
@namihami: A szomoru a hasonlatodban, hogy mar sztaniol papir sem kell nekik,... Ok mindent lenyelnek, naluk eleg, ha a szemuk be van kotve...:o(((
X-ray
@nyanya001: Elolvastam a cikket, amit belinkeltél. A reggelire megevett házi kifli és a szupermarketben tegnap vásárolt tej kijött belőlem...
sokanvagyunk
Harrachnak is megvan a maga dzsihábja - kezelni kellene...
magyarbakancs
Ez a politikai gyülevész banda a nemzeti szar kupac.
verőce21
Ez a "magáncsőd" olyan, hogy inkább elkerüli minden épeszű. Nesze semmi...
KERKA
ez a néppárt csak a nevében az. Előrukkolnak időnként idióta ötlettel, ami csöppet sem népi érdek. Unatkozó vénemberek gyülekezete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.