Fellélegezhet Ruttner György: a Fővárosi Főügyészség lezárta ellene a nyomozást „Nem állapítható meg bűncselekmény!" indoklással – írja a Blikk.

A sztárok ügyvédje négy hónapot töltött nyomkövetővel házi őrizetben, majd lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellene, de időközben azt is megszüntették.

Ruttner György, aki többek között Stohl Andrást, Damu Rolandot, Oláh Ibolyát és Kovács Lázárt is védte, 2012 novemberében feljelentést tett két, szerinte uzsorás csoport ellen. Majd később a Blikknek elmondta, hogy nem tudta fizetni a bankhitelét, így korábbi ügyfeleitől uzsorakölcsönöket vett fel. Ezek papíron ügyvédi letétként szerepeltek, és egy férfi és egy nő végül feljelentette.

Ekkor indult a nyomozás, majd tavaly márciusban Ruttnert őrizetbe vették, és irodájában lévő lakásában házi őrizetét rendelték el. Most vádemelés nélkül zárták le a nyomozást, erősítette meg a Blikknek Ruttner védője.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@wagabund: Az rendes ember!
3 apró hibával:
1. Nem úszkáltak cápák a magzatvizében...
2. Nem aknamezőn tanították járni...
3. Nem a vonat tolta a babakocsiját..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@zöldszem: ez teccik...röhögve indul a napom..
Főlökött
Olvasatomban azért ebben a tiszteletkörök, még nincsenek lefutva ! Jogorvoslat bugyrai kifűrkészhetetlenek, nem lesz ez oly egyszerű, mármint a megszüntetés. Egy ügyvédi letétként-/még ha/papíron is átvett pénzzel el kell tudni számolni, az összeget elkülönített számlán kell tárolni, azzal sajátunkként nem lehet rendelkezni. Ha ez történt, akkor a kamarát csókoltatom, hogy szentemet nem függesztették fel - márpedig nem, mert háziőrizetben is ténykedett, nem keveset.
Érdekes lehet a megszüntetés indoklása, jogászoknak egy csemege...
human
Orbán vejének falopási ügyiét is ilyen könnyedén jegelte a rendőrség.
Főlökött
@human: Van ez így...

Vannak olyan malmok, melyek...:)
keresztapa
A sztárban sztár csak csaló lehet, hisz a sztárokat a tolvajok sztárolják! Kilátott már becsületes ügyvédet, akiből sztár lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.