Kövér László felvetésére Lázár János volt az egyik napirendi pont a Fidesz legutóbbi elnökségi ülésen. A VS.hu forrásai szerint Orbánnak most már tényleg elege van a Miniszterelnökséget vezető miniszterből, aki a fejére nőtt az utóbbi években, és még őt is nyíltan kritizálja. A Fideszben úgy tartják, hogy Lázárnak megpecsételődött a sorsa, de az elnökségi ülésen nem hoztak döntést ezzel kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Lázár kezd igazat is mondani néha, ez Orbán előtt rossznak számít!!
A többi képviselő is észhez térhetne,mert nem az emberek érdekeit védik, nem képviselik a szavazójuk érdekeit a 2018-as választáson nem fogunk rájuk voksolni,mert képtelenek a Nép érdekében ellent mondani , csak nyomják a gombot mint a hűje gyerek gondolkodás nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Mézike: Hát hogyne, ha kell, akár aranyeret! :)

Én nem bánom, ha Lázár megy a levesbe. Ami a Fideszen belül zajlik egy ideje, az lehet, hogy megoldja a következő választást az ellenzék számára. :)
Toby
Nem hagynám abba a röhögést, -de orbánc sem ! - ha lézer-piszkos aljas jános is megszólalna, mint simicska-gennyes lajos !
kkalman
Nagyon repedezik a pártegység zománcburkolata. Ez már régóta jól látható, és csak idő kérdése, hogy szétporladjon, és az egész párt atomjaira hulljon.
kutyahűség
Nemigen hiszem, hogy Lázárnak pecsételődött meg a sorsa. Ha valaki, akkor ő aztán pontosan tudhatja, hogy hol tart Orbán - elég, ha ránéz a gyógyszereire. Lázár van nyerő pozícióban, bizony! Kirúgni nem lehet,mert túl sokat tud és eléggé népszerű az emberek körében, ha pedig szakad a párt, addig viszik a babaruhásdit, akkor Lázár ÚJ PÁRTJA vastagon leveri Orbánt. Ez van Fiúk. MIndig vannak trónkövetelők. A Világ már csak ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.