Kocsis Máté szerint valótlan és sértő, hogy meleg lenne. Mit mond a józan ész, mit a jog? Pert veszíthet-e Ungár Klára a melegezésért? Lesznek-e tanúk? Mindegy-e, hogy Kocsis heteró, rejtőzködő, öngyűlölő, látens, esetleg ösztöneit elfojtó homoszexuális? Minden a nagy perről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egyre kevesebb kétségem van ez ügyben.
Szerintem legyen erről népszavazás.
Lehet az is, hogy eredetileg melegnek készült, de a meleg társadalom nem fogadta be és erre berágott. Azóta csak ,,buzeránsnak" nevezi őket dühében, és igazából csak ebbéli kudarcát és csalódottságát akarja megtorolni Ungár melegvagyok Klárán.
Minden esetre ha valaki mondjuk le UFÓzna, akkor nem rugóznék rajta hónapokig, mert a végén mindenki zöldnek látna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Annyi munkája mellett, még ezzel is tud foglalkozni. Fidesz Bp. elnök. VIIIl.ker. pm. Több sport ágban van vezetői tagsági funkciója.
Schimansky
Nekem az nem áll össze, hogy honnan szerezte leszbi Klári az értesüléseit? Összefutott Kocsis Mátéval egy swinger klubban? Klárika énekelhetne egy kicsit Kunczéval kapcsolatos viselt dolgairól is.
Sííva
De most tényleg! Akkor most van úgy nevezett "büszkeség" vagy nincs? Még is, hogy lehet ezért feljelenteni valakit, mikor most több joguk van mint egy heteroszexuálisnak?
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
aremy
igen jár a ló filéje de jó nagy!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.