Hatalmas feszültséget generált az MSZP-ben, hogy Hiller István egymás után két nyilatkozatában is védelmébe vette az ideiglenes határzárat. Tóbiás József pártelnök színvallásra és a Fidesztől való elhatárolódásra szólította fel Hillert, akivel kapcsolatban egyre többször hallani a párt belső köreiben egy olyan összeesküvés elméletet, amely szerint egy Fidesz-barát MSZP kimunkálásában érdekelt 2018-ra. Hiller az ATV-ben azt mondta, ő kormányváltást akar és elutasítja a nemzeti együttműködés rendszerét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Rosszul tettétek fel a kérdést. Már régen nem pártszimpátiákról szól a migráns-problémakör. Hiller és Gőgös egyáltalán nem elszigetelt véleményének adott hangot, Orbántól függetlenül észre kellene venni, hogy az Unió impotens totojázása közben az "idegenforgalom" zavartalanul folyik.
Amíg mi azon rágódunk, hogy ki a valós menekült, és ki az aki csak jobban szeretne élni, ők ezzel mit sem törődve, ezerszám özönlenek. Nem napi 20 - 30 ember, hanem naponta sok ezer... A veszély nem párthovatartozás kérdése, ha most Hillert és Gőgöst árulással vádoljuk, akkor pont olyanok leszünk, mint az ostobák, akik csak azért szavaztak a gyermekétkeztetési változtatások ellen, mert azt a "baloldal" kezdeményezte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.