A nyugdíjakat most is megvédik. Egy másik jobbikos kérdésre elmondta, hogy a mostani kormány nem támogatja a korai nyugdíjazást, mert az tönkretenné a magyar gazdaságot. Ugyanakkor jogosnak nevezte a férfiak korábbi nyugdíjba vonulására vonatkozó kérdést. Orbán szerint senkitől sem várható el, hogy olyan munkát végezzen idősödő korában, amelyre már nem alkalmas, de az sem lenne méltányos, ha emiatt elveszítené az állását. Hozzátette, hogy erre a helyzetre az egyik eszköz a közmunka, de azt ő sem tartja ideálisnak. A miniszterelnök kiemelte, hogy olyan nyugdíjkorhatár-csökkentési politikát nem folytathatnak, amely veszélybe sodorja a már nyugdíjasok nyugdíját. Orbán szerint a nők 40 évnyi munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége nem nyugdíj-, hanem családpolitikai lépés volt, hogy a nagymamák segíthessenek a családoknak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És még is hová vesznek fel egy 50 év körüli férfit /őt ma már??? Sehová b+ ! Közmunka? Hát anyád tegyen ahová gondolom !!! Abból a pénzből élj meg te buzi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@1magyar: Ez bizony így van. A haszonélvezők irigylik a létminimum és az alatt élőktől, hogy még mindig élnek.
36
@emerencia: Nagyon a dolgozni nem akarókra és a fizetést elivó, elkábszerezőkre koncentráltam. Viszont a tisztességesen dolgozni akarókat-mégha idénymunkában is-de , sajnálom. Hát, igen...igazad van. Egy biztos létalap pedig valóban kellene.
Abban is egyet értek veled, hogy minden külsőségre, na és a mutyira van pénz, de ahol szükség van rá, oda nincs.
Feraj49
Sajnálatos magyar statisztika, a Magyar férfiak több mint 50 %-a nem éli meg az 55 éves korhatárt. De fizeti addig is a járulékokat.Nyugdíjas éveikre-már akik megélik-betegek lesznek, a " megélhetés miatti " aggodalom kikezdi az idegeket,ami további egészség csökkenéssel jár.Mi kell,hogy még kevesebb legyen a nyugdíjas ? Leépíteni az egészségügyi ellátást,vagy mérhetetlenül megdrágítva fizetőssé tenni .Egy felső fogprotézis ára 400 000 Ft-t körül mozog.De 47 000 Ft.-ból meg lehet élni,mondja aki sohasem próbálta. Közben milliárdosok "termelődnek " ki. OV. magánvagyona 6.5 milliárd felett van.De itt van Csányi et. Bekerült a világ leggazdagabb emberei soráb 200 000 milliárd forintos magánvagyonával..Biztos nagyon sokat "dolgozott" a 25 év alatt !! Sorolhatnám a többieket is,de minek ?
1magyar
Létalapot gyerekre nem lehet adni mert az megint csak megélhetési szülés lesz.
RonaGyuri
Mi van Őfenesége már a nyugdíjra készül?

Bár az igazság szerint ő mindig is alkalmatlan volt! =))
RonaGyuri
A Facebook-s felvetésre Vajnirák Istvánnak; Nem azóta számolják, hanem a munkába állásod óta, de csak azóta fizettünk (már aki) járulékot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.