Az S&P, a Moody’s és a Fitch értékelései szerint az ország egy recesszió utáni fellendülésben van, nagyon szép növekedési mutatókkal, fegyelmezetten kézben tartott államháztartási kiadásokkal és csökkenő államadóssággal – mondta az ATV Szabad szemmel című műsorában Király Júlia közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) volt alelnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha elzárják a pénzcsapokat Brüsszelben megtapasztalhatjuk a mélyrepülést hamarosan!!!
papa.49
Ha elzárják a pénzcsapokat Brüsszelben megtapasztalhatjuk a mélyrepülést hamarosan!!!
nevemnick
@papa.49 (07:13): szerinted a felcsúti úttörő-vasutas nincs tisztában vele? A holdudvar már bebiztosítva, az egymilller ,,nemzeti mélymagyar"-ból jó kápók lesznek, a többiek meg jók lesznek zsellérnek.
papa.49
@nevemnick: Dehogy ő evvel tisztában, ő még mindig azt hiszi, hogy ő fújja a passzát szelet az Unióban!!!Az állapotából adódóan fel se tudja fogni, hogy nagyon könnyen pénz nélkül marad az ország, na nem ő, azt már bebiztosította magának, csak a lakosság, az meg ugye ,,le van szarva,,!!!
kutyahűség
Nélkül? Azzal is abban vagyunk, ez a Fideszig nem jutott el? Ja, vagy hogy a stadionépítés volna a gazdasági növekedésünk jelzőfénye...?
kutyahűség
@nevemnick: De csak azért, mert olyan gyávák, hogy azt is hagyják, hogy a szájukba hugyozzanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.