Több ellenzéki párt is felháborodott, hogy a főváros a Bálna eladásáról tárgyal a Nemzeti Bankkal. A jegybank még hétfőn jelentette be, hogy - számtalan milliárdos ingatlan-vásárlás után - most a hányatott sorsú Bálnát akarják megvenni. Múzeumot, és oktatási központot alakítanának ki benne. Az MSZP, és a Liberálisok is a tárgyalások leállítását követelik; és azt, hogy az ingatlant az eredeti tervek szerint hasznosítsák. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Megáll az ész! Minek a sok pazarlás? A nép meg nyomorog. A városligeti pagoda terv is olyan messziről a terv szerint mintha több lemezt összehánytak volna egy rakásra.Mellette meg lukas palacsinta.
Ki agyalja ki ezeket a pazarlásokat, hogy ne a magyarokra költsék a pénzt, hanem ilyen idiótaságokra.
Orbánnak ezt nem bocsájtjuk meg mert az életünk csak rövid és ezt mi szenvedjük ki.
nemkati
@1magyar: Persze, hogy kell nekik a Bálna, hiszen mindannyian balneológusok. :)
mariaberta
A Magyar Nemzeti Bankot mikor vette meg Matolcsy? Mert úgy vásárolgat, mintha az egész műintézet az övé lenne.
Simor Andrásnak még a fizetését is csökkentették, és tudomásom szerint nem vásárolgatott kénye kedvére. Igaz, nem volt Orbán-rajongó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.