Két, titokban rögzített hangfelvétellel akarja bizonyítani a vádhatóság, hogy Hiszékeny Dezső volt XIII. kerületi szocialista alpolgármester 5 millió forintot kért egy üzlethelyiség bérbe adásáért.

Ám most kiderült, hogy a két felvételen nem ugyanaz hallható, pedig mindkettőt a Hiszékennyel tárgyaló, magát üzletembernek kiadó titkosügynök készítette – írja a 168 óra.

Az egyik mikrofon az ügynök testén, a másik a beszélgetésnek helyt adó étteremben volt elrejtve. A bíróság ezért szakértő bevonását rendelte el, hogy kiderüljön, manipulált-e valamelyik felvétel.

A vád szerint a felvételeken rögzített rövid csend alatt Hiszékeny ötöt mutatott, jelezve, öt milliót kér a bérbeadásért. Ezt követően megkérdezi, „Oké?”, amire a titkosszolgálat ügynöke szintén okéval felel. A bíróságon azonban kiderült, hogy a csend, amire a vád alapozott, valójában nem is csend, mert több mondat is elhangzik a felvételeken, ami a leiratban már nem szerepel. Amikor ez kiderült, a bíróság elnapolta a tárgyalást.

A per 2016 februárjában folytatódik, Hiszékeny ártatlannak vallja magát.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Februárban folytatódik? Ó, hát addig még számos eredeti felvételt lehet gyártani :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Majd csak találnak valahol egy harmadik felvételt ami megegyezik a koncepciójukkal.
A Tündik bündije
Februárban folytatódik? Ó, hát addig még számos eredeti felvételt lehet gyártani :-)))
Toby
Kondaszokás,hogy még csak véletlenül se tisztességes, pártatlan lehessen a bíróság !
Érdekes, hogy az ügyész "nem veszi észre " azt, amit a bíró észrevesz !
human
@Toby: A bírósággal eddig szerintem nagyon nem volt gond. Az ügyészség szelektív feljelentéseivel és furcsa bizonyítékaival már annál inkább. A bíróság pedig csak abból tud dolgozni, amit átad neki az ügyészség.
Toby
@human: ha még egyszer elolvasod a bíróságras vonatkozó álláspontomat, akkor látod, hogy egy betűvel sem a bíróságot kritizálom.
dr. prédikátor
Szerintem már valahol megvan az "eredeti" hangfelvétel csak a Gyurcsány eldugta!!!
nezelodo
Elbarkácsolgatnak a fiúk hogy faragjanak bizonyítékokat, de a nagy igyekezet meg az arrogancia kevés. Lehet, hogy a sokad-rangúak alkotó kedve megcsappant, esetleg tartanak attól, hogy majd megkérdezi egyszer valaki, hogy is volt ez fiúk? Persze azt már senki sem firtatja később, igaz volt-e a vád? Ezért is volt igazuk a románoknak 89 karácsonyán, elejét vették a szerecsenmosdatásnak.
joopapa
Én tegnap láttam az Egyenes Beszédben a Hiszékennyel készült riportot, én annyit nevettem rajta! Ez történet és maga a per olyan mint egy kém paródia, ha valaki ezt meg filmesíti az tuti kassza siker! www.atv.hu/videok/video-20151203-hiszekeny-dezso
sentinel216
Ezek a kézi irányítás alatt működő nemzeti szervek - ügyészség, TEK, KLIK, stb... -, olyanok, mint szög a zsákban. Csak kibújik a szög a zsákból.
világlátó
A piszkos kéz, piszkos kezet mos ! Régi magyar közmondás ez. A vele született torkosság és kapzsiság felnőttkorra dörzsölt korruptá válik. Aki meg nem az, majd azzá tesszük. Volt szerencsém belelátni határőreink pitiáner korrupciós balhéiba ezelőtt 20 évvel. Ma mindegyik alkalmi munkás, hol itt, hol ott. Elszegényedtek, nem mintha gazdagok lettek volna. Ők még nem kerestek feketén napi százezret, mint a szabolcsi határrendőrök. Ők egy karton cigiért, néhány üveg márkás italért csukták be a szemüket. Elszabadultak a számok. Ma milliók, tízmilliók, százmilliók jutnak a zsebekbe, külföldön nyitott bankszámlákra, vagy orgazdák széfjeibe. Százmilliókért vesznek egyesek mások által bérelt termőföld területeket.
A magyar gazdasági miniszter szerint 500 - 750 ezer milliárd Ft. évente, Áfa csalás miatt nem kerül a helyére, hanem kézen, piszkos kézen közön piszkos közön ellopják. A mai magyar állam tipikus maffia állam, mi pedig itt gyártjuk a mondatokat, kifejezve tiltakozásunkat. .A keresztapa pedig úgy tesz, mintha kézben tartaná az országot, az államot és a kormányt, sőt Európa uraira még egy vidéki kócerájt sem bízna.A hűséges vazallusok pedig lassan tökélyre fejlesztik a karaktergyilkosságot. Nem tudjuk vétett-e a megvádolt, de azt már tudjuk, a rágalom hibádzik, a korrumpáló személy elszólta magát. Ez általában így szokott történni, ha a korrumpáló hülye és elrontja a bulit, bukjon ő is, vele elszakad az irányító vezérhuzal is, oszt jónapot.
Vajon hány szocialista politikust húznak le a pokol fenekére? Ha vétettek, nem kár értük.Vajon hány rágalomból lesz még vád? Láttam egy katonatisztet is a vádlottak padján.
Azért ez már túlzás. Vele a honvédség, - mondjuk ki - a Magyar Néphadsereg néhai és még ma is dolgozó tisztjei maradékai végső eltakarítását láthatjuk. Koncepciós per ez a javából.
Az igazságszolgáltatás tekintélyének utolsó morzsáit is felcsipekedik a verebek a kockakövekről.A vád korrupció vagy visszaélés a hatalommal. Bagoly és a veréb tipikus konfliktusa
papa.49
Tejesen mindegy melyik ellenzéki politikust mivel akarják ,,bemártani,, hála Istennek annyira hülyék hogy még egy rendes hamisítványt se tudnak előállítani, ez a brancs az ország szégyene!!!
Egyetértek a ,,világlátóval,, amit leírt sajna a mai magyar valóság!!!
Desischado
Hát ez nem jött össze, pedig nagyon igyekeztek a "fijjúk"! Remélem, jókora saller lesz belőle!
human
@papa.49: De ki tudja eddig hány hamisítványt csináltak sikeresen? Mert ugye, ha az sikeres volt akkor nem is tudunk róla.
vadnarancs
A Hír TV stábja már nem tud segíteni, így kénytelenek lesznek bérmunkát kérni a kurucosoktól a hamisítási ügyben! :)
human
@vadnarancs: Hát igen. A hangerőt manipulálta a Hír-tv Mesterházi Attila kampánybeszéde alatt is. A manipulált felvétel a köztévé szépen át is vette és egymás után vagy 6-szor bejátszotta.
Csizmás Kond
Az egész huzavona csak azt bizonyitja, hogy nem tudnak dönteni elitéljék vagy ne
perfekt
Én hiszékeny emberként-hiszek, Hiszékeny bűnösségének vélelmében.
teuton
Tessek mar mondani, a Simon sokat hangoztatott bissau-i utlevelet meg azota sem sikerült keszre hamisitani??? Ugy tünik, nagyon sok dolga van a szolgalatnak egyszerre, nem jut mindenre idö, ezert huzzak-halasszak az ügyeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.