A fideszes politikus úgy véli, az írás megsértette személyiségi jogait, különös tekintettel jóhírnevére. Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő, Debrecen korábbi polgármestere, pártja parlamenti frakciójának vezetője – illetve jogi képviselője – úgy véli, hogy a vagy.hu a Nyilvánvaló a koholmány. Lista a szexfüggő politikusokról című publikáció közzétételével megsértette személyiségi jogait, különös tekintettel emberi méltóságára, becsületére és jóhírnevére, ezért pert indított. Szeretné, ha a bíróság kötelezné a vagy.hu-t a városi hírkeltések némelyikét megjelenítő Cívis Pornó blogban megjelent írás eltávolítására. Kósa Lajos ötmillió forint sérelmi díjat (plusz kamatok) is szeretne kapni, illetve a perköltségek, az ügyvédi munkadíja megfizetését is a vagy.hu-tól várja, amennyiben ezt az igényét a bíróság megítéli neki.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Lala! Miféle jó hírnévről beszélsz?Neked olyanod sosem volt,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Lala! Miféle jó hírnévről beszélsz?Neked olyanod sosem volt,
Toby
Olvassátok el a listás felsorolást is a "pornó" oldalon !
justhpeter
Nem is értem miért vergődik Lala. Ha bármely nő szóba áll vele, az számára kiemelt dicsőség. Erre elköveti azt a sületlenséget, hogy nem létező dologra hivatkozva perel. Mikor volt neki jó hírneve. Szegény ütődött összekeveri a hírnevet a hírhedtséggel.
Ez kb olyan, minta Orbán, Lázár, Semjén, Rogán becsületbíróságra menne.
papa.49
@silber13: Megelőztél én is ezt kérdem VOLT NEKI A FELSOROLTAKBÓL AKÁR CSAK EGY IS??? Szerintem nem volt!!!
nezelodo
Sérelmi díjat kér, plusz kamatok! Te Lala, nem a plusz Húsz százalék miatt a sértődés? Megértem, megaláztak, hogy ilyen olcsó az okosság, mert aszongyák, nem igaz, hanem harminc az.
De a kamatok is aggályosnak látszanak. A Lázár csak köszönetet ígért a türelemért fizetés késések miatt, kamatot nem. Hát akkor neked se jár. Én meg a NAV-nak is csak szólok, ha kések az adóval pár hónapot, hogy legyen türelemmel, kamat az meg nuku!
Toby
@justhpeter: Gondolom nem kósa "elragadó" személyisége miatt állnak vele szóba a szajszik, hanem inkább a zsebe miatt !
A hülyékkel bánnak el leggyorsabban a csajok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.