Az elmúlt években Kovács Ákos cégei több tízmillió forintra szerződtek állami szereplőkkel, illetve állami támogatáshoz is jutott a zenész. Az MSZP közérdekű adatigénylésben kereste meg a kormányt, hogy az eltelt öt évben pontosan milyen tevékenységért mennyi közpénzhez juthatott a zenész és cégei.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Egyébként miért is kell állami támogatás ezeknek??? Ha nem tudnak megélni a munkájukból akkor el lehet menni közmunkásnak!!! (és itt mindre értem akiket támogat a mi adónkból hogy "na még egy koncertet lenyomunk" jó pénzért )
Hellcat
Na erre kíváncsi lennék én is...aztán majd a rajongói tapsikolhatnak mikor kiderül hogy Ákos is csak egy oligarcha amit telenyomott a fidesz pénzzel. Bravó.
Eriksson
Ha jó hasznot hozó cégei vannak Ákos úrnak, akkor nem fog éhen halni a Telekom nélkül se. A cég meg elveszít egy reklámhordozót. Akkor? Ki jár rosszabbul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.