Nagy port vert fel Kövér László nőket érintő felszólalása a Fidesz kongresszusán. Ettől függetlenül, de ezzel összecsengve Kovács Ákos nőellenes televíziós nyilatkozata is borzolta a kedélyeket. Az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom kihátrált az énekes mögül. A kormány összezárt: a minisztériumok felmondták a telekomos előfizetői szerződéseiket. Andy Vajna TV2-s bizniszét legalább két magyar pénzintézet is hitelezheti. Első fokon két év, három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Biszku Bélát. Véget ért női kéziseink számára a dán kézilabda- világbajnokság, az olimpiáról is lemaradtunk a gyenge teljesítmény miatt. Ha filmpremier, akkor a Csillagok Háborúja sorozat legújabb része, Az ébredő Erő a befutó. Olvassa el heti összefoglalónkat!

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Ez nem valaminek a vége,hanem a vég kezdete,hiszed-e?
papa.49
@Lepényleső: Olyan ez mint a sakkban a mattot megelőző pár lépés, egyre kevesebb lehetősége van a ,,sötét királynak,, hogy hová lépjen, lassan már csak az utolsó lépés marad, LE A TÁBLÁRÓL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.