Több mint húsz hatósági eljárás díja és illetéke csökken, illetve szűnik meg januártól összesen tízmilliárd forint összegben, azaz ennyivel több marad az állampolgárok zsebében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@papa.49: Még én se döntöttem el, mibe fektessem... Először egy fociakadémiát akartam alapítani, azt mondják, az jól tejel mostanában, de azt hiszem, mégis inkább Little Railway - részvényekbe fektetem, annak van jövője.:-)))
eugen4402
@eszegfu: Jesszuskám! Nyugtass meg, ugye nem a Lombard Kézizálognál vetted az aranyat, mert akkor egy szimfónikus zenekar számára elegendő trombitarezet őrizel a széfedben...:-)))
eszegfu
@eugen4402: Rendes Tőled, hogy aggódsz! Valóban a Lombard Kézizálognál vettem, de engem biztosan nem csaptak be!:)) ...azért most megnézem...:))
papa.49
@eugen4402: Mert akkor igaz a mondás ,,trombitának nézték,, és megfújták,,)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.