A Fidesz-frakció szerint a szocialisták kormányzásuk alatt utcára tették az egészségügyi dolgozókat, csökkentették a fizetésüket, 600 milliárdot vontak el az egészségügyből, eladósították a kórházakat és még a betegeken is üzletelni akartak. Így reagált a nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MSZP elnök-frakcióvezetőjének hétfői kijelentésére. Tóbiás József szerint a Fidesz-kormány tétlenül nézi a kórházak szenvedését az elmúlt évek forráskivonása után, az egészségügy az összeomlás szélére került, ezért azonnali fizetésemelésre van szükség, különben sztrájk lesz. A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, az egészségügy volt az első, ahol a Fidesz béremelést indított, és idén is biztosítja az ápolók, orvosok magasabb bérét. Az egészségügyi dolgozók ma számíthatnak a kormányra, mert az ismeri áldozatos munkájukat és mindent megtesz azért, hogy jobb anyagi és jobb munkakörülmények között dolgozzanak - írták.

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ettől tényleg lepetézik az ember !
A pofabőr vastagsága a fidesz hordának minden képzeletet felülmúl !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@mekkelek: Ez azert van mert az atlag magyar esze es memoriaja olyan mint a csigae. Lassan tanul, viszont gyorsan felejt.
Lepényleső
"A tett halála az okoskodás." Addig okoskodunk,amíg a tettekre még gondolni sem fogunk.
bakegya
A így fog a magyarnemzeteslófafax,ha bele pusztul is,sikeresen,nemzeti hetet-havat és halált telepíteni a birka magyarra!!!
bundi
@Lepényleső: ott az 5 pont...a lényegük meg az, hogy ilyenkor csinálnak valami ordas marhaságot ami elvonja a figyelmet a lényegi dolgokról...és lehet róla hangosan vitázni...lásd régebben rtl botrány a választásoknál, a weisz-simon pénzesbuli, most a katinka úgy...tétjük ezeknek nincs, de jól hangzanak...
kutyahűség
Nem attól ikrázok le, hogy ezt a Fidesz vagy a KNDP mondjae ezt, hanem attól, hogy még van egyetlen épeszű ember is Magyarországon, aki őket támogatja.
Butautáló
@Lepényleső: Nagyon fején találtad a szöget! Csak méltatlankodunk itt, egyre inkább csak egymásnak, hisz szinte teljesen eltűntek a Fityeszesek innen. Én is ezt teszem... Sok ezer kilométerre Magyarországtól nyilván ez a maximum sokunk számára. Mindemellett nem igazán tudom hova tenni a tényt, hogy az internetadó volt az egyetlen disznóság, ami képes volt valóban kiverni a biztosítékot az otthoniaknál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.