A brüsszeli bizottság volt igazságügyi biztosa arra figyelmezteti a kelet-európai országokat, hogy akinek nem tetszik, az távozhat az unióból. A Die Welt című német napilapban megjelent cikkében Viviane Reding úgy értékeli, hogy az EU éppen elég gonddal küszködik, ám a legveszélyesebb válság most van kialakulóban a földrész keleti felén, ahol áldatlan szövetség formálódik az uszító Orbán Viktor és Kaczynski között. Reding visszaemlékszik, annak idején mindent be kellett vetnie Orbán tekintélyelvű törekvései ellen. Épp ezért alakította ki két éve azt a megfigyelési mechanizmust, amely most Lengyelországra is vár. A demokrácia ugyanis nem egyenlő az egyszerű parlamenti többséggel. A biztos rámutat, hogy akinek nem fontos az emberi méltóság, a szabadság, egyenlőség és testvériség, annak érdemes elgondolkodnia azon, hogy valóban Európához akar-e tartozni. Ha úgy dönt, hogy megy, senki sem fogja marasztalni. De Európának csapatjátékosok kellenek, és nem kerékkötők. Elege van a különutakból,...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Abba beledöglene ez az ország azt megmondom...amúgy is szarban vagyunk a hozzánemértő kormányzás miatt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Még csak ez baCna be Magyarországnak, ha nem lennénk tagjai az Európai Uniónak...
verőce21
Hát bizony bolondok lennénk kilépni az Unióból, amikor olyan sokat nyerítünk vele.
nezelodo
Hát biza' akkor kevesebb műanyagjáték, kisvonat, meg terület alapú homokozótámogatás lesz a nem létező jövedelmekből összeharácsolt újabb homokozók, játékvágóhidak, játékstadionok, barackmagüzemek, utcai világítós készletek, stb után. Aztán játszhatnak monopolit a gázos pénzekkel, ha az óvónéni szét nem kergeti a dedós csoportot.
micfild
@Hellcat: én abban reménykedem hogy telhetetlenek és nem akarják veszni az uniós lovét...mármint a lenyúlási lehetőségét... ezért inkább szót fogadnak.. legalább látszólag.
eugen4402
Mielőtt végleg döntenének, előbb végezzenek el egy kísérletet. Egy keszonkamrába zárjanak be néhány euroszkeptikus sajátlábon álló alanyt, aztán szivattyúzzák ki a levegőt... Megélnek azok oxigén nélkül is...
Hellcat
@micfild: Azzal se nagyon vagyunk előrébb...amit kapunk az eutól azt lenyúlja a fidesz a többi meg csak propaganda hadjárat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.