Régen nem ábrázoltak így magyar miniszterelnököt. A magyar miniszterelnöki házaspár az indonéz fővárosba érkezett, ahol Orbán Viktor úgy örült a nyakába aggatott virágkoszorúknak, mint Mészáros Lőrinc a földárveréseknek. De a fogadásukról készült videóban mégis az a legjobb rész, mikor mutatják az Orbánékról készült festményeket is, amelyeket kitettek az utcára Joko Widodo elnök és felesége képei mellé.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Hát ez már beßarás...
ez tényleg a szocializmusra emlékeztető amikor az összes kedvesvezető +Lenin fotója vigyorgott ránk minden intézmény faláról. Nem beszélve május 1-ről, mikor még cipelnünk is kellett a pofázmányukat.
zöldszem
Akaszthattak volna kötelet is a nyakába majd, egy autó után kötve, végig húzhatták volna a képeivel feldíszített utcán!
simmering73
Végre egy ország, ahol örülnek nekik.
Clavigo
Na meg van a következő itthoni plakát-kampány témája.
Eriksson
Indonéziában ez tradíció, minden kedves vendég arcképét megfestik és közzéteszik az utcán.
www.sokkaljobb.hu/sites/default/files/tartalmak2011/nov/03.jpg
mariaberta
@simmering73: Nem tartanák ott? szívesen átadjuk őket, különösen a hímneműt!
wagabund
egyébként megadták a módját, azt meg kell hagyni..az udvari festő is érti a dolgát.

...csak jobban néz ki ez a fogadtatás, mintha a reptér várójában odamenne Orbánhoz egy tányérsapkás sofőr, és megkérdezné: -öcsisajt, te vagy valami fontos ember a magyaroktól? igen? na, akkor pattanj be a limóba, de gyorsan, mert midjárt ebéd van..
lampa laz
@nyanya001: ez a fotó szuper, visítva röhögtem szét magam. Annyira be vannak baßva ezen a képen, hogy Zacher doki is elámulna rajtuk.
sentinel216
Biztosan a doktor úr javasolta a vezírnek a levegőváltozást. Ezért utazgat olyan országokba, ahol eddig csak a jó hírünket hallották. ( Bár torgyándoktor biztos megfordult arrafelé, Mariskájával) Már csak ezért a - távoli ország béli - megbecsült fogadtatásért érdemes volt nekik végigszenvedni az "emmúút nyóóóc" évet. Lesz mit mesélni az onokáknak a felcsúti aréna dudvával benőtt romjai között.
bakegya
@nyanya001: ezt a nemzetvédő drogkiképzőköri festményt ki tehetnénk a FACEBUKRA-buknának rá a kocsmakultúrált terroristák-
Nem is értem mért nem ezzel reklámozzuk a tokaji borvirágos sikereinket,DE A PÁLESZOLIMPIÁLÁST IS VIHETNÉ EZ AZ ILDIKÓKÁKKAL TRIUMVITÁTUS.
bakegya
@lampa laz: HÁT EL-rom...be izélt banda ez-ideje lenne ki&...az életünkből már ezeket,mert addig béke és nyugalom itt nem lesz.,csakkk NYOMOR A KÖBÖN.
Clavigo
Remélem,,elviszik őket Belawanba,,,kár lenne kihagyniuk a Jungle Baar nevű kupinegyedet..:) :)
karma1
@nyanya001: @Horizont: Most ment a novendek- diktator tanulni a mar nagyon gyakorlott diktatortol, hogy hogyan is kell a demokraciaban uralkodni, egyszemelyben...:o))

Tavaly ez a Dodo gyerek kivegzett ket ausztral allampolgart, mert ezlott ot evvel, vagy mikor beleptek Indonezia teruletere, es sajnos volt a zsebukben egy sodratra valo "fu"... Indoneziaban persze tilos hivatalosan a kabszerforgalom, ezert azonnal talpig vasban bedutyiztak, eliteltek oket. Evekig ultek a boriben, kozben az egyik srac a bortonben mindenkinek segitett, hogy el tudja viselni az amugy keletiesen szuperul kinzo bortoneletet: kozben csodaszep kepeket festett, takaritott, betegeket apolt, stb. Az ausztral allamfo vagy 4-szer kerte Widodo-t hogy adja ki neki a bunosoket, merthat megiscsak ausztral allampolgarok, es majd leultetik oket az ausztral torvenyek szerint. Dodo rohadtul suket volt ezekre a keresekre, olyannyira, hogy a ket ausztralt halalraitelte, es kb. egy 5 honapos huzavona utan rettenetesen ijeszto korulmenyek kozott ki is vegezte ezt a ket szerencsetlent. Persze az egeszet bemutattak a TV-ben is (na nem a kivegzest, hanem az arra valo rakeszulest), hogy hogy szallitjak az elitelteket a kulon erre a celra rendszeresitett kivegzo-szigetre, a kivegzesuk elott 3 hettel, aztan egy hettel az esemeny elott egy egesz svadron ment oda naponta gyakorolni, hogy hogy fogjak oket leloni, amirol persze a rabok is tudtak, szoval, ezutan az ausztralok is bekemenyitettek, jo hideg lett a ket orszag kapcsolata... Es ilyenekkel baratkozik ez a sopredek, akit a civilizalt vilag mar teljesen kivetett magabol.

A francba, mindig van lejjebb es meg lejjebb...:o(((
nusika
A kép láttán, Nicolae Ceausescu és Elena jutott eszembe! De vajon miért? Érdekes...
verőce21
Szeretem, ha ilyen szervezetten, fegyelmezetten ünnepel a nép. Ez a rendje a dolgoknak.
nyanya001
@karma1: Csak meg kell nézni itthon kik haverjai, kikkel cimborál és az ember
nem csodálkozik már semmin.
karma1
@nusika: Szerintem tudom, miert... Sajnos, Aniko asszony pont olyan lestrapalt, mint Elena volt, es a foton az a tanyersapkas arnykep pont ugy nez ki, mint a kepek sarkaba tett szokasos gyaszszalag...:o)) Egyebkent nekem is ugyanez a ravatalozos-hangulat jott be elsore...:o)
karma1
@nyanya001: Tudod, Dragam, az a szomoru, hogy otthon az emberek semmit nem tudnak arrol, hogy milyen minidiktatorokkal targyalgat, hova utazik, mit csinal, amikor elhuz Magyarorszagrol.

A savasbacsi meg a hulye kezcsokos nenike orommel tapsol, mert meg mindig azt hiszi, hogy a Sucarno (vagy Suharto? mar keverem oket, mert akkor sem erdekeltek, amikor meg eltek...:o)))) elvtars van uralmon...(Na, azert az O uralma alatt lett jelentos a turizmusa az orszagnak
Eriksson
@karma1: Boldogok a lelki szegények, meg az édes tudatlanságban élők.
karma1
@Eriksson: Ezert nagy kar volt hozzamszolnod... Talan cikkhez, ha meltoztatnal... Igaz, ahhoz szinte soha... Ja, egyeblent elolvastad mar a Szereptevesztesben az MNB? c. cikknel az utolso hsz-met hozzad? Ugy latszik, nem... Meg mindig nem tudod elviselni a kritikat...
Eriksson
@karma1: :DD Kicsit túlértékeled magad.
karma1
@Eriksson: Menjel szepen vissza a Szereptevesztesben... c. cikkhez, es nezd meg a hsz-em utani hsz-eket... Nem en ertekelem tul magam, csak eppen ez van...

Te pedig lapitasz, es annyit se tudsz mondani, hogy "je, tenyleg van kozom ahhoz, hogy mit csinal az MNB ketbalkezes vezire a kozvagyonnal..."
De ezt nem fogod megtenni, mert azt hiszed, ha bevallod a tevedesed, akkor azzal kevesebb leszel... Holott sokkal tobb lennel, olyan ember, aki kepes nemcsak masokat kritizalni, de onmagan is vegignezni.

En mar nagyon sokszor megtettem ezen az oldalon is, ha tevedtem; vallaltam...

Nem "tulertekelem " magam, csak megvan az egeszseges onbizalmam, legalabbis azzal kapcsolatban, amivel 100 %-ig tisztaban vagyok...:o))
hetöndöe
@Eriksson: "Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.
Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró–Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. "

Csak nem Orbán is ezért ment oda?:-)
Azért megsúgom neked halkan.lehet hogy valamikor Qrbánnak valóban menekülnie kell,ha egyszer kiderülnek a gátlástalan lopásai.
Fletó manapság is testőrök nélkül jár az országban,Orbánnak ez már örökre álom marad.
Eriksson
@hetöndöe: :)))
Lehet, hogy Orbán is menekíteni akar? Dehát a földeket nem lehet elsíbolni Indonéziába. :)))
Eriksson
@karma1: Lehet, hogy közöm van, lehet, hogy nem. De Neked meg egyáltalán nincs.
S ne vedd zokon, de nem érdekelnek az ilyen agymenések, mint ez a novella is egy bla-bla családról. Hihetetlen, hogy egyszerűen nem tudok ilyen bődületes marhaságra érdemben reagálni?
hetöndöe
@Eriksson:
Gondolod,csak földjei vannak?Tutira több lábon áll,mint ahogy Récsölke is.:-)
karma1
@hetöndöe: Egyenlore ket sajatlabrol tudok,... Van tobb is?...:o))))
karma1
@Eriksson: Akkor meg minek mondsz velemenyt, ha nem erdekel?

Tudod, mit? Probald meg atugrani az en hozzaszolasaimat, ugyanis kepzeld, nem kotelezo elolvasni oket.
Eriksson
@hetöndöe: Majd meglátjuk, hogy mennek-e ki adóforintok. Vagy csak "sima" üzleti befektetések lesznek, mint annak idején a cunami áldozatainak megsegítése. :)
karma1
@Eriksson: Kapaszkodj meg: ezen az oldalon MINDENKINEK joga van velemenyt nyilvanitani, akkor is, ha az nem egyezik meg az eppen futo politikai vezetessel.

Kulonben sem te mondod meg, hogy erre az oldalra kinek van es kinek nincs joga beirni.

Szoval, hanyagolj, ha kerhetnem. Kosz.
hetöndöe
@Eriksson: Meglátjuk? Hiszel még a mesékben?
Eriksson
@karma1: Ez zavar?
"@karma1: Boldogok a lelki szegények, meg az édes tudatlanságban élők."
Kis szövegértelmezéssel: Amíg az ember nem tud valamiről, addig azon nem idegeskedik.

De úgy látom hiába ugrálok, mindig megtalálsz kéretlenül is. Most éppen azért mert nem méltóztattalak válaszra méltóztatni.
karma1
@Eriksson: Azert, mert valamirol nem tudunk, az meg nem zarja ki azt, hogy az nem letezik...:o))
Eriksson
@hetöndöe: Én már semmiben sem hiszek, pláne ha politikáról meg üzletről van szó. :)
Eriksson
@karma1: Ez így igaz, de legalább nem idegeskedünk rajta.
nyanya001
@Eriksson: 8.54 joga van itt lenni bárkinek és véleményt nyilvánítani .
még ha ez neked nem is tetszik !
Te kötöttél bele @karma1-be ha nem vennéd észre magad !
Eriksson
@nyanya001: Én? Hol? Másold ide Léccci! Lécci, lécci, lécci!
Eriksson
@nyanya001: Szóval nekem is jogom van véleményt nyilvánítani, még ha az némelyeknek esetleg nem tetszik? Vagy nekem mégse?
Miért kell neked ebbe a purparléba beleszállni? Nem vagy érintett.
nyanya001
@Eriksson: A cikkel foglalkozzál ne másba kössél bele szokásod szerint !
Eriksson
@nyanya001: Szerintem összetévesztesz valakivel.
wagabund
Nem is tudom miért, de Bástya elvtárs kőbevésett mondata jut eszembe: ... -szerénység elvtársak! ...magamban is ezt szeretem a legjobban... a szerénységet..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.