G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője nem kíván megjelenni az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) etikai bizottsága előtt, mert úgy véli, az egyetem ezzel kapcsolatban kiadott közleménye "magában foglalja az ítéletet is".

A pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében G. Fodor Gábor – aki a kommünikét egyetemi docensként írta alá – arra reagált, hogy az ELTE honlapján január 27-én közölte: az egyetem rektora etikai eljárást kezdeményez vele szemben az általa főszerkesztőként jegyzett portálon megjelentek miatt.

G. Fodor közölte: nem jelenik meg az ELTE etikai bizottsága előtt

Az egyetem akkori közlése szerint az ELTE Politikatudományi Intézetében korábban oktatóként dolgozó, a 2015/2016-os tanévben fizetés nélküli szabadságon lévő G. Fodor Gábor által főszerkesztett 888.hu internetes portálon megjelent "szexista, rasszista, mások személyiségi jogait, emberi méltóságát sértő" tartalmak teljes mértékben összeegyeztethetetlenek az egyetem által vallott értékekkel.

G. Fodor Gábor pénteki közleményében azt írta: az etikai eljárás megindítását kezdeményező közlemény "magában foglalja az ítéletet is". Hozzátette: tekintettel arra, hogy az etikai eljárást maga az ELTE rektora kezdeményezte, aki "egyértelművé tette" az üggyel kapcsolatos álláspontját a közleményben, meggyőződése, hogy "nem várható el" az etikai bizottság tagjaitól "az ügy elfogulatlan, érdektelen megítélése és elbírálása", ami – folytatta – az etikai kódexben meghatározott összeférhetetlenségi követelménybe ütközik.

Közölte: tájékoztatja a bizottság elnökét, hogy nem kíván személyesen megjelenni a bizottság előtt.

A 888.hu nevű blogon január 23-án jelent meg egy támadó hangvételű, a családtagok fényképével illusztrált cikk Tóbiás József MSZP-elnökről, feleségéről és kiskorú lányáról.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerekkocka
Én bizony bevitetném! Lezárt üvegben úszva elborzasztó felirattal: ez mégis túlélte az abortuszt!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A kis G. úgy néz ki okosabbnak tartja magát az egész ELTE-nél ezért nem is kíván magyarázkodni. Pedig kíváncsi lettem volna hogy kezdi el fejtegetni a párhuzamot a jobb oldali konzervativizmus és a mocskolódó cikke közt.
zöldszem
Hazánk a korlátlan lehetőségek országa(már akinek), ahol a törvényt naponta szarják le, akik alkotják! Rájuk semmi általuk elő írt törvény nem vonatkozik! Korlátlanul megtehetik amit akarnak!!!
leszúrt rittberger
Erről a frusztrált zsebgnómról és az egyeteméről mindig Bödőcs jut eszembe:

"Én is jártam egyetemre... kutyáknak moslékért"
kerekkocka
Én bizony bevitetném! Lezárt üvegben úszva elborzasztó felirattal: ez mégis túlélte az abortuszt!!!
javit
Nem hát nem.

Legalább nem kell pocsékolni a vizet,hogy zuhanyozzanak,utána.
wagabund
eEnagyon szép, kedves, de csekélyértelmű ember azt állítja, hogy elnézést kért...

...ezt eddig be is szopta mindenki... pedig nem kért sem elnézést, sem bocsánatot.

Valaki a közeli barátai közül mondja már meg neki a bocsánatkérés szabályait...
( Tényleg létezik, hogy ez egyetemi tanár?)
soljanka
Azért nem jelenik meg, mert gyáva pöcs.
Csak akkor van nagy pofája, amikor tudja, hogy a főni ott van mögötte.
Csizi30
Még ennek a gnómnak áll feljebb??? Már más tuti nem áll neki, azért ilyen frusztrált! Én legszívesebben a lélegzők sorából is eltávolítanám, nem csak a politikától, újságírástól, stb... Egy ilyen alaknak semmilyen keresnivalója sincs egy egyetemen, vagy a közéletben, meg úgy egyáltalán az univerzumban!
lampa laz
A kedvéért a jó munkájáért cserébe a főnöke újra megalapítja majd a gyermek és úttörő áruházat, hogy egyszerübb legyen neki beszerzni a méretére a ruhákat, cipőket.
justhpeter
Elmegy vagy nem, ő már minősítette magát nyilvánosan.
Rózsika Hatházi
gfodor! Múltkor azt írtad a Hosszú Katinkának: ússz! Én ezt üzenem neked: húzz! Az ótvarba, a redvába...szabadon választott.
jancsik68
G.Fodor,egy tipikus FIDESZ-s figura.Ott az ilyen lelki torzszülötteknek hatalmas karrier lehetősége van,övék a jövő!!!Hamarosan államtitkár,vagy helyettes államtitkár lehet!!
Toby
Nem jelenik meg ? Legalább nem lesz penetráns szag a környéken !
Toby
Ja és valaki tegye vissza a fára, nem lejött, hanem lesett onnét !
papa.49
Az abortuszmaradéknak hogy kinyílt a csipája???
nyanya001
Mit tud az etikáról ez az agyilag torz alak ?
Köze nincs az etikához és a jó modorhoz !
Vajon mennyi suskát kapott a mocskolódásáért ?
karma1
@wagabund: 16.22-re: Hat ugy nez ki, hogy meg az, de valoszinu mar o is kifele tekintget ebbol a poziciobol, talan ezert is ment egy eve fizetesnelkuli szabira...
karma1
Az ELTE kihagyta a pedofiliat...:o))))

Arrol senki nem tehet, hogy testileg nyomorekan szuletik (az europai hitvallas szerint), viszont ha a lelekvandorlast nezzuk, akkor nem veletlenul szuletett le ebben a formajaban a foldre: buntetes ez neki az elozo eleteben elkovetett dolgaiert, es meg tanulnia kell jo sok eleten keresztul, hogy eljusson a tokeletessegbe...

Ez a KARMAJA...hihi... (Ha meg en lennek a kozeleben, mint a "karmaja", akkor veletlenul a kezemben lenne egy eles kes, es veletlenul eppen azt a kis valamit vagnam le rola, amit ugyis feleslegesen visel...:o)))

Nem is az a baj, hogy torz a teste - sokkal nagyobb baj az, hogy a LELKE ilyen toporodott, gonosz, es EZT TANITOTTA, ezt adta tovabb a gyerekeknek is az egyetemen? Vazze...
volvós
Kis g...i, gnóm torzszülött fodroska !!! Mit meg nem engedsz magadnak ??
Nehogy este egyedülj menj haza gyalog, és egy mellékutcában
pár kigyúrt skinhead darabokra törje azt a fonnyadt csontjaidat...
Majdnem gerincet irtam, de rájöttem, hogy az neked NINCS !!!
egyvandor
Ha nem lenne fidesz az ilyen suttyóvá nem is válhatna ember. Főleg nem kerülhetne jól jövedelmező pozícióba hasznavehető képességek híján inkább a hátrányos helyzetű segélyre szorulók kenyerét enné.
Hogy valóban úgy néz ki mint egy gnóm, azt még meg tudná bocsátani neki az ember. Viszont lelkületének kisugárzása teszi ilyen groteszké. Ezért nem tartom túlzónak több hozzászólás indulatos megjegyzését.
Lepényleső
Csak nem azért,mert etikátlan? Ki volt aki elmondta neki? Hiszen az ovi séma szerint ;mindent lehet,amit nem tilos! Ezt,ha mindenki átérzi,jó lesz úgy,biztos?
herczeg0210
Az ilyen gnómokat dobálták a görögök a Taigetoszról lefele!!!
evacica
Minek is ment volna? Fogalma sincs arról, hogy mi is az az etika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.