Kaposváron sorra büntették a közteresek Takács Richárdot és apját, de végül kiderült, hogy minden parkolási bírság jogszerűtlen volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Olyan jogi normára hivatkozással bírságot kiszabni, amely még az elkövetés idején nem volt hatályban, csak szándékosan követhető el, ergo, a lkaposvári önkormányzat tisztában vlt azzal, hogy hanis a hivatkozás indokolási rlsze a nemlétező jogszabályra alapozva, tehát várható, hogy megtámadhják és az is, hogy e nyilvánvaló jogi nonszensz miatt, nem állja meg helyét az önkrományzatiu bírságkiszabás, ismét ergo: várható, hogy felmentik a palit !

Kérdés: aki nemlétező jogszabály alapján, hoivatakosnak tűnő bírságolást alkalmaz, az mennyire felel meg az önkormányzat/ endőrség szabélysértési eljárási kötelezettségeinek, a törvnyességnek és kósát-idióta lajost miért nem osztották ki ?
Hivatali visszaélés ? Büntetlenül ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.