Megakadályozta egy ismeretlen, kigyúrt férfiakból álló csoport Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke szerint, hogy a párt kedd reggel ismét beadhassa a vasárnap boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését az Országos Választási Bizottságnál.

A képviselőt kora reggel bőrfejűek várták a Nemzeti Választási Irodánál, akik megelőzve a politikust elözönlötték az épületet – írja a Klubrádió. 15-20 nagydarab szélsőjobbos, Nagy-Magyarország jelképeket viselő állta el a Választási Iroda bejáratát – az NVI nem tudja kezelni a helyzetet, nem ellenőrzi, hogy ki beadványozó, ki nem. A társaság – Lukács Zoltán elmondása szerint – inzultálta az MTI fotósát.

Bőrfejűek állták el az MSZP útját a Választási Bizottságnál

Kósa Lajos éppen hétfőn mondta azt, hogy Magyarországon lehet népszavazást rendezni, sőt, mi az hogy, 2003-ban is volt például egy az EU-tagságról...

Bőrfejűek állták el az MSZP útját a Választási Bizottságnál

Lukács Zoltán az MTI-nek nyilatkozva azt mondta, hogy reggel 6 órakor érkeztek az épület elé, akkor már 15-20 kigyúrt, kopasz ember állta el a bejáratot. Szavai szerint 8 órára "teljes mértékben átvették az irányítást, azt mondhatnám, még az NVI felett is, mondván, hogy ők beadványozók".

Közölte: egy szocialista politikus, Nyakó István is sorban áll, de jelenleg senki nem gyakorolhatja állampolgári jogait, vagyis nem tud beadvánnyal fordulni az NVI-hez. Szóvá tette azt is: senki nem ellenőrizte, hogy a sorban állók valóban beadványozók-e.

Lukács Zoltán nyilvánvaló provokációnak tartja az esetet, és azon véleményének adott hangot, hogy a szerinte szélsőjobboldali férfiakat

ideküldte a hatalom.

Hozzátette: nagyon nehezen tudja elképzelni, hogy a helyszínen lévő férfiak mindannyian népszavazási kérdést akarnak benyújtani. Szerinte meg akarják akadályozni, hogy a vasárnapi zárva tartás ügyében népszavazást lehessen tartani.

Beszámolt arról is, hogy a férfiak agresszívan léptek fel, nemcsak velük szemben, hanem a médiával szemben is. Elmondta, hogy az MSZP jogi lépéseket is fontolgat a joggyakorlás akadályozása miatt.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt látja, hogy mintegy 10-15 fekete ruhába öltözött, kopasz férfi áll az NVI bejáratán belül. Az NVI megnyitotta az oldalsó bejáratát, hogy az épületbe be lehessen jutni. A beadványozók között egy idős nő is várakozik.

A Kúria kedden dönt arról, hogy helybenhagyja-e a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amely hitelesítette a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdést. Amennyiben a Kúria megváltoztatja az NVB határozatát, és úgy dönt, a benyújtott kérdésben nem lehet népszavazást tartani, megszűnik a "védettség", és új kérdést lehet benyújtani, amelyet az NVB elbírálhat. Az NVB az elsőként benyújtott kérdésről dönt.

Az idős nénit védik?

A népszavazási kérdés leadásában az MSZP-s Nyakó István konkurenciája egy néni, aki szintén itt van a kapualjban. Állítólag őt védik a nagy termetű kopaszok.

A lényeg:

A magyar népszavazás abszurd ügyrendje szerint amint a Nemzeti Választási Iroda honlapján megjelenik, hogy Kúria elutasítja az előző népszavazási kezdeményezést, azt követően bárki nyomja meg a gombot – pontosabban rakja be a papírt a megfelelő nyílásba, majd nyomja rá a dátumbélyegzőt –, annak a kérdését fogják elfogadni. Ezért vár mindenki egy néhány négyzetméteres kapualjban – írja a 444.hu.

A kopaszok egyelőre tagadják, hogy a nénit védenék. Ha le akarja adni a népszavazási kezdeményezést Nyakó és nem engedik oda a kopaszok, akkor nyilvánvalóvá fog válni a helyzet.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@karma1: Le kellett volna sajnálni, hogy kopaszok állnak ott. Joguk van bemenni az épületbe és ebben nem akadályozhatják meg őket. Azt meg ki az a hülye aki elhiszi, hogy nem a fidesz rendelte oda őket. Nincs egy portás akinek gyanús lett volna, hogy az ajtót teljesen eltorlaszolta egy gyanús tömeg és senkit nem engednek be az épületbe? Már nekik hívni kellett volna a rendőrséget. A fidesz a mocskos munkát okosan másokkal végezteti el. A hatalomért mindenre képesek. Most csak a szabad mozgáshoz való jogot korlátozták, de ezek a tisztafejű idióták biztos jók keményebb akciókra is. Ahogy a fidesz székházat is egy gyilkosságban résztvevő aktivista védte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Ez lesz a Fidesz-KDNP-Jobbik koalíciónál.
Az országban a többség ezt akarja, akkor ez lesz.
karma1
Aaaaa, biztosan csusztat az MSZP--s politikus... Ilyet a fide$$ sohase csinalnam, mindenki szent ott, ezert is vannak osszeborulva a kdnp-vel olyan szorosan...

A szoke kis gyilkos ott volt legalabb felugyelni, hogy a golyofejuek rendezetten tamadjak le a vedtelen politikust? (Gondolom, neki nem jar a TEK, foleg ilyenkor...:o((((
nevemnick
Kellenek nekünk migráncs tenoristák?
Nem, mivel van nekünk saját.
human
Nahát. Már Kubatov kutyái védik a népszavazás intézményét azoktól, akik népszavazni szeretnének? De hisz nemérég mondta a Választási Hivatal vezetője, hogy Magyarországon sokkal könnyebb népszavazást tartani, mint olyan országokban, ahol NINCS NÉPSZAVAZÁS. (Igen volt pofája ilyen példát felhozni). Az MNB-nek 200 ezer lőszer, fegyverek jutottak. A Választási Bizottságnak meg csak bőrfejűek?
Most jön az mszp dorgálása. Mit csináltak az MSZP-sek? Megkérdezték, szabad-e? És a nemleges válasznak szót fogadva odébb álltak? Mekkora egy balfék banda. A múltkori esetből megtanulhatták volna, hogy Orbánék minden aljas húzással éni fognak, hogy megakadályozzák a népszavazást. Ha passzivitit játszik az ellenzék, akkor itt soha nem fog történni semmi. Fel kell vállalni a konfliktust olyan helyzetben, mikor konkrét fizikai akadályt állítanak eléjük.
karma1
@human: Kivancsi vagyok, hogy kijott volna-e a rendorseg, ha a szoci politikus kihivja mobilon?Errol nem esett szo, valoban, hogy mi tortent AZTAN, hogy a fotost vegzaltak...
human
Rendszeresen szoktam nézni a jobb oldali vitaműsorokat is. Korábban ezekből a beszélgetésekből előre látható volt, hogy a lopásokat kormányprogramnak fogják átkeresztelni Orbánék. Mostanában pedig azzal a gondolattal kezdtek el játszani, hogy a demokrácia az ország fejlődését akadályozza. A fejlődés sokkal gyorsabba, ha nincs aki beleszóljon a központi hatalom terveibe. Szóval ezt a trend látszik kibontakozni a jobb oldali beszélgetésekből.
preparátor
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Taknyosék most megszepentek!
human
@karma1: Le kellett volna sajnálni, hogy kopaszok állnak ott. Joguk van bemenni az épületbe és ebben nem akadályozhatják meg őket. Azt meg ki az a hülye aki elhiszi, hogy nem a fidesz rendelte oda őket. Nincs egy portás akinek gyanús lett volna, hogy az ajtót teljesen eltorlaszolta egy gyanús tömeg és senkit nem engednek be az épületbe? Már nekik hívni kellett volna a rendőrséget. A fidesz a mocskos munkát okosan másokkal végezteti el. A hatalomért mindenre képesek. Most csak a szabad mozgáshoz való jogot korlátozták, de ezek a tisztafejű idióták biztos jók keményebb akciókra is. Ahogy a fidesz székházat is egy gyilkosságban résztvevő aktivista védte.
human
@preparátor: Te ezen az eseten most mit is örülsz?
human
Amúgy nem szívlelem az mszp-t, de ha pesti lennék és lenne szabadidőm már ott lennék az ismerősökkel és eltakarítanánk az útból a kopaszokat. Ha Orbán meghirdethette az erő politikáját, akkor a lakosság is élhet vele.
human
A legfrissebb fejlemények itt vannak:
444.hu/2016/02/23/balhe-van-a-nemzeti-valasztasi-bizottsagnal

A kopaszok természetesen egy másik beadványt leadni készülőt védenek.
eugen4402
Ostoba szánalmas presztízsjáték (nem harc!) a játszótéri homokozóban
Egy régóta eldöntött kérdést újraéleszteni nem túl értelmes cél, legfeljebb halvány jelzés: "még létezünk, velünk is számolni kell!" Az eset annyiban érdemes a hazai és külföldi figyelem felkeltésére, hogy hosszú idő után újra nyilvánvalóvá vált, hogy "egy a zászló", és alatta az uralkodó Fidesz, és az alvilág kemény magja kart-karba fűzve meg tudja akadályozni a jogállam legelemibb alapját, a népszavazás megrendezését is, bármilyen ügyről legyen szó...:-(((
coni
"Az erősebb kutya b@szik", akárcsak a barbár korszakunkban. Erre szavazott 7 Millió magyar. Az is aki nem választott. (Kivéve azt az 1,3Milliót aki az egyetlen esélyes váltószövetségre szavazott)
nyanya001
Mocskos tetvesek !
Naná, hogy a rohadék fidesz.kdnp maffia küldött oda benneteket !
nyanya001
@human: A rendőrség hol a jó édesanyjába van ???
Milyen jogon korlátoznak ezek a tetvek bárkit is ?
Ja, persze majd elfelejtettem mocskos maffia állam lett a gerinctelen
Orbán vezetése alatt az ország !
karma1
@preparátor: Legalabb tanulj meg helyesen irni, mert az idegbajt hozod az emberre...
nyanya001
Lehet népszavazást tartani, mondta a húgyagyú Kósa !
Erre odaküldik a söpredéket !
Hej de mocskos aljas banda vagytok !
karma1
@human: 09/17-re: Ugyan mi a gyasztol? Ettol az egyszal szerencsetlen MSZP-stol?

Nem gondolja a fide$$, hogy most mar kurvara kilog a lolab? Ennyi eroszakosan, trukkosen ellehetetlenitett esettel mar siman lehet menni a Hagai Birosagra, emberi jogok, szemelyi jogok, mittudomenminek a megakadalyozasanak a vadjaval...
Slade
Maffiaállam, maffia módszerek. De az erőszak két élű fegyver. Ha ezt az utat válassza a nemzet megmentője, hamar ki lesz szögelve az irhája a parlament kapujára.
nyanya001
@karma1: 9.31 a kreparátornak ez itt már az ezredik nick neve
külön könyvelést vezet róla. Előzőleg ő a volt a freewolf
Hellcat
Mondtam én hogy majd megoldják...Mondjuk ilyesmire nem számítottam a fidesz maffiától...mindig tudnak újat mutatni és mélyebbre süllyedni :D
karma1
@nyanya001: Igen, ezt kozben elfelejtettem, de igazad van, a "stilusa" rohadtul jellemzo,... Tudod, kilog a csunya szoros farkas-lab a baranybor alol,...:o))))
human
@nyanya001: Nem tudom hol vannak a rendőrök. Fánkot zabálnak vagy ilyesmi. Az épület portás meg majd elmeséli, hogy ő csak azt hitte fáznak a kopaszok és azért álltak az ajtóba.
nyanya001
@human: Még jó, hogy a tuszi, Lajos szerint lehet népszavazást tartani.
Persze, amiről ők akarnak !
bundi
@preparátor: elnézésed kérem...de ezek nem magyarok...és nem magyarországot védik...csak a ruszkiknak nyaló posztkomcsik vérebei...te is a ruszkik seggét nyalod?...esetleg baltás gyilkosnak tetszik lenni magácskának is?...esetleg bukni tetszik az bőrre?..egyenruhákra?...
www.youtube.com/watch?v=nlGclIZV5JQ
human
Kíváncsi vagyok, hogy ha sorban állás van, akkor a nénit majd előzékenyen előre engedik Kubatov kutyái és az mszp emberei megint hoppon maradnak? Remélem a múltkori balfékeskedésből tanultak és nem fogják hagyni.
human
UPDATE 10:00
A kapuban megjelent Jackli Tamás, az NVI titkárságvezetője, és udvariasan megkérte a blokkolószerkezet közelében bandázó kopaszokat, hogy ha éles helyzet lesz, és bármelyik jelenlévő meg szeretné közelíteni a Készüléket, akkor abban semmiképpen sem akadályozzák meg.
"Így csináltuk idáig is",
bólogatnak a kopaszok.
nyanya001
@human: 10.00 vagy éppen az érvényes bérlettel utazót bilincselik meg.
human
@human: Ez az ember viccel? Orbán közben jót szórakozik az egészen. A népszavazás a nép egyetlen demokratikus eszköze lenne a hatalomgyakorlásra és Orbán ebből csinált cirkuszt. Gratulálok neki és minden szavazójának.
És fidesz fanok ne feledjétek, hogy az mszp alatt lehetett népszavazást kezdeményezni 300 forint miatt és 6 hónapra rá le is zajlott a népszavazás. Ennyit arról, hogy a fidesz ennyire demokratikus.
human
@nyanya001: Igen, mert a legveszélyesebbekkel kell először leszámolni. Van jegyed? Van. Hamisítvány? Nem. Nem baj azért beviszünk bilincsben. A kormány jobban teljesít.
eugen4402
Soha nem jelent jót, ha az "ajtón belüliek" már a látszatra se' adnak. Az arroganciának is van valahol határa, a teszt még tart: vajon hol van az a határ? Mert lassan oda kellene kerítést építeni...
magyarbakancs
Demokrácia lejáratása ez az egész húzza, vonna, amit ki mikkor adhat be kérdést a választási irodának.
Szégyenletes ez az egész.
eye
Mocskos nácik!
Magyarország egy populista, szélsőjobb, minden demokratikus értéket felrúgó, tekintélyelvű szoftnáci ország.
És mindez egy ember, egy elméjében beteg ember miatt!!!

Ebből már nem lehet jól kijönni.
Ahol embereket tömegesen akarnak elbutítani, ahol emberek tömegesen halnak meg az egészségügy ellehetetlenítse miatt, ahol mesterségesen nyomorban tartják a népet, ahol újra az oroszok a jó "testvér", nos, abból már nem lehet jól kijönni.
Magyarországot ki kell zárni az EU-ból, és ahogy kizárnak minket, jöhet a polgárháború.
A jó hír, hogy mi (a normálisak) vagyunk többen, és simán elsöpörjük ezeket a föld színéről!
bundi
mint 2006-ban...megint bevetették a fekete seregüket...
levarosbukta
Szerintem össze kellene fogni a boltosoknak is, polgári engedetlenséggel kinyitni minden boltot vasárnap. Mit tudna a hatalom csinálni? Összepisálnák magukat rögtön.
preparátor
@eye: Magyarországon még eddig megtűrjük a magyarságot fikázó taknyosokat! Már nem sokáig!
preparátor
@karma1: Majd ha veszel "ekezetes billentyut"!
karma1
@preparátor: Arra varhatsz...:o))) Angolul levelezek az uzletfeleimmel, a barataimmal, csak nem gondolod, hogy kitolok magammal?

Most mar tudom, hogy te vagy wolfika: o jott allandoan az ekezetes billentyuzettel...

JAVASLAT: Ne rongald a szemed a bejegyzeseimmel, mert meg megart az a sok agymunka neked, hogy ekezetesen olvasd az ekezetlen irasaimat...

Nem vennem a lelkemre, ha en hasznalnam el azt az egy darab agysejtedet, ami a fejedben ficankol...:O)))))))
karma1
@preparátor: Kulonben pedig a CIKKHEZ, ahhoz tessek hozzaszolni erdemben, mint ahogy itt mindenki teszi...
nezelodo
@human: A népszavazás a dakota játékszere volt a szocik alatt és most is az, csak most cinikusan vigyorognak is hozzá, mint akiknek elborult az elméje. Hiába no sokan vannak azok a tordasi magánasszonyok...
eugen4402
Ha a magyarságot a kopasz fej szimbolizálja, akkor tényleg "éljen Rákosi"...(?)
bundi
@preparátor: "Orban to mu laskę [Putinowi] zrobił tak, że, k…a, ma tylko ogon podwieszony. Elektrownie atomowe na Węgrzech, 10 mld euro kredyt od Ruskich […]. I że South Stream zrobi, mimo że Unia się nie zgadza”
emlékszel erre?...tudod a lengyel testvérek véleménye ez...
www.rmf24.pl/raporty/raport-podsluchy-tasmy-wprost/fakty/news-tasmy-wprost-jak-orban-zrobil-dobrze-putinowi,nId,1446770
tudod ez mit jelent?
"Orbán úgy leszopta Putyint, hogy azóta felcsapott farokkal jár. "
és ezt nem mi mondtuk...csúnya libsibolsik, hanem ezt a lengyel állami olajvállalat, az Orlen vezetője mondta a lengyel pénzügyminiszternek és a helyettesének még 2014 februárban...tehát...
ja egyébként mitől tejfölös a szád széle...vagy nem is tejföl?...ki tudja...
human
Remélem valami biztonsági kamera veszi az egész cirkuszt. Kíváncsi leszek, hogy a néni időben "ráérez" majd, hogy mikor lehet blokkolni. Gyanítom jobb reflexei lesznek, mint az mszp-snek és előzékenyen előre engedik az izomagyak.
Gyuri Géderről
@eye: "Mocskos nácik!" Ugyan ezt gondolom
"És mindez egy ember, egy elméjében beteg ember miatt!!!" Akit, elméjében beteg emberek támogatnak, az agyatlanok pedig eltűrik.
Tapasztalom, hogy nagyon kevesen vagyunk akik változást szeretnének.
dr. prédikátor
Akcióznak a fütyi-szes keretlegények!!!A viktor szopkin háttérhadserege beindult! Szemét geci náci csürhe!!!
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
preparátor
Idegesek vagytok, mert valaki kiosztja a fejeteket? Hát így jártatok! Nem kéne a magyarsággal kikezdeni!
human
@preparátor: Szerencsére a buta ember nyugalma a tiéd :)
preparátor
@human: Mi vagyunk a többség! Nem vetted még észre, te észlény?
bundi
@human: öööö...vannak az emberek...meg vagy te a zember...te vagy a magyarság?...na látod ilyenkor látszik mekkora nagy hiba volt bezárni a lipótot...azt a fehér izét meg töröld már le a szád széléről...nagyon zavaró...
RonaGyuri
Ha valaki tudja a meccs aktuális állását írja ide, mert nem találok erről semmit!
bundi
@dr. prédikátor: 444.hu/2014/06/23/orban-viktor-leszopta-putyint/
egyébként nekem ez tetszik nagyoin a cikkből...
"Jacek Krawiec (az Orlen igazgatója):
Na figyelj, mondok nektek még egy ügyet. Kurva életbe, hogy különbözünk mi a magyaroktól. Elmentem ezzel Hernádihoz, mert ő nem hagyhatja el Budapestet, kérdezem tőle: és te, hány évet kapsz? És ö így mosolyogva, lazán, mondja: Figyelj, a jogászaim találtak valamit, hogy ebben a témában az ügyet bármelyik EU-s országban folytatják le és az ítélet felmentő lesz, akkor az minden EU-s országnak el kell ismernie és utazhatok Európába. Én mondom: Magyarországon lesz a per? Ő mondja: Persze. Én mondom, de tudod, hogy ez eltart két, három évig. Ő mondja: nem, áprilisban lesz ítélet. És ül mellette a jogi ügyek igazgatója, egy ilyen nagyon önelégült vendég. Ábel. És ő nevetve mondja: Ábel, mondd meg Jaceknek, ki fog engem vádolni ebben a perben Magyarországon? És Ábel mondja: a feleségem. El tudjátok képzelni ezt a helyzetet? A feleség az ügyész, az ítélet felmentő, minden elintézve. El tudjátok ezt képzelni nálunk?
Zdzisław Gawlik (pénzügyminiszter-helyettes):
Lehet, de mi nem tudjuk.
Włodzimierz Karpinski (pénzügyminiszter):
Erről álmodik Kaczynski. Ilyen a belpolitikai helyzet."
ez úgy igazából leírja a fideszesek mentalitását...
human
"Nyakó mennyire vagy túsz a sorszámhúzóhoz odaférsz?"
Üvetigris után szabadon :D :D :D
(Schmitteltem)
Kutyuska
@human: ha van kamera, a felvétel véletlenül törlődni fog, vagy épp akkor volt karbantartás.
Ez tuti.
Kutyuska
Valakinek oda kellett volna menni és venni az egész balhét.
preparátor
Mi, a Fidesz és a Jobbik támogatói vagyunk a többség! Rendre megnyerjük a választásokat és választott vezetőink útján gyakoroljuk a hatalmat. Attól, hogy pár magyarellenes itt tépi a száját, az lesz, amit mi akarunk! Lehet nyüszíteni, de ezek a tények!
Kimentek a Szabadság térre hazudozni páran? Kit érdekel az a húsz hibbant?
Miénk az ország, miénk a hatalom! Jobb, ha szokjátok!
human
A történet lezárult. Így csúszott le az mszp ISMÉT a népszavazásról:
www.youtube.com/channel/UCpcTEcAzs5RTz3Ehqgt142g
human
A történet lezárult. Így csúszott le az mszp ISMÉT a népszavazásról:
www.youtube.com/channel/UCpcTEcAzs5RTz3Ehqgt142g
preparátor
Ettől a megszeppent liberális arctól rámjött a fékezetlen röhögés! Hopp, egy kis csíny és megy a nyüszítés! :)))))))))))))))))))
bundi
@preparátor: "Hopp, egy kis csíny és megy a nyüszítés!" azt hiszem még mindig nem vagy tisztában azzal, miről is szól ez...meg a demokrácia úgy általában...de nem baj...majd a maci amikor hátulról átöleli azt a nagy magyar lelked...de ha még is valahogy helyre áll a rend...és jó eséllyel te is csak azt fogod motyogni a bíróságon...dehát parancsra tettem...meg a totya monnta...de tudod már késő...és az ilyen kis csínyek nem fogják megmenteni a nyugdíjad...sem akkor ha a gyerekednek orvosra lenne szöksége és csak a takarítóból átrképzett ápoló lesz ott...ez van...
human
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eye
@preparátor: A te kormányod a nyomorba döntött egy egész országot.
Akik maguk alatt vágják a fát, azokra mit lehet mondani?
Pl azt, hogy: Sík hülye.

Ti vagytok többen?
Egy tízmilliós országból kétmillióan?
Azért a magad kedvéért megtanulnál számolni?
Tudod, 1+1+1+1+1...
preparátor
@bundi: Lehet nyüszíteni, de taknyosék hiába lázítanak! Ott a kétmilla fideszes szavazó, meg a négy milla támogató, aki nem ment el!
A bíróságra pedig nem nekünk kell készülni!
preparátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@preparátor: Hogy tudsz kommentelni mikor egyik kezedben Orbán képe a másikban pedig az intelligenciád? :D
preparátor
@human: Akinek annyira telik, hogy sértegesse a másikat, az bizony olyan, mint amilyennek látszik!
silber13
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bundi
@preparátor: hát igen...akik nem mentek el...csak a gáz hogy eddig azok támogatták ezt a szerencsétlen bagázst akik elmentek...és az ápolóid is ők fizették...meg a tanítóid is...és most az ápolók, az orvosok az oktatók a rendőrök a katonák a sportolók az irodisták...a vezetőik,...ők nem emelik a gdp-t nem kapsz értük semmit a piacon...tudod a pénzért dolgozni kell...és ugye ti...de hát ez van...erre adtatok felhatalmazást...de azért jobb ha felkészülsz ez még csak az előszele szellőcskéje a viharnak...a súreje még csak ezután fog jönni...és ugye 56 előtt a szerencsétlen kiskatona akinek később a talpa alatt fütyült a szél...ő is úgy gondolta:
"A bíróságra pedig nem nekünk kell készülni!"...tehát ...
bundi
@preparátor: "Lehet nyüszíteni, de taknyosék hiába lázítanak! Ott a kétmilla fideszes szavazó, meg a négy milla támogató, aki nem ment el!"
és gondolom hogy ők fognak kezelni téged...ha beteg leszel...ne adj isten a gyereked...
444.hu/2016/02/22/magyarorszagon-egy-keztoresbe-is-belehalhatsz
dr. prédikátor
Vajon ez a vén luvnya honnan szerezte az infót hogy most kell beadni azt a beadványt??? Csak nem a vén szarházi savas geci felesége???Azért azt se ártana kideriteni!!!
human
Egy következtetést mindenképp le lehet vonni. Orbánnak már nem fontos a nép véleménye.
nyanya001
@human: Mikor volt fontos ?
Csak nyerni akart ez a takonygerincű !
eszegfu
És ha belegondolunk, akkor ez a kezdeményezés csak a vasárnapi zárvatartással kapcsolatos, amit akár lényegtelennek is minősithetnék... mit tennének, ha az olimpiáról, netán-tán Paks2-ről szeretnénk népszavazást?!
Toby
Na wazze, amikor a bolhafing azt hiszi, hogy az elefánttól származik...mi, "preparuteour " ?
eszegfu
@preparátor: 11:58 Csak annyit füzök hozzá a "hopp egy kis csiny" kezdetü mondatodhoz, Veletek, az "igazi magyarokkal" is bármikor megtörténhet hasonló, de az akkor már bün lesz ugye?! Hasonlóan fogja a Jobbikat is lealázni a Fidesz... pontosan ugy, ahogy az első kormányzáskor megtette a kisgazdákkal. Gondold át -- és most próbáld függetleniteni Magad a pártoktól -- semmi nevetnivaló nincs ebben a történetben, mégha csinynek is nevezed, mert ez nem az, hanem inkább gyalázatos, nem egyenes dolog... Ha Veled történne mindez, akkor is mulatnál rajta?!
Toby
@eszegfu: Ugyan már, méghogy "igaz magyarok" a tehénszar magyarabb, mint ezek a piti kis gagyik !
Ócska ugri-bugrisok !
eszegfu
@Toby: Magam is ezt gondolom... csupán idéztem a sajátos megfogalmazásukat...
human
Csak hogy tujátok kikre építi az ország jövőjét Orbán!
- Kubatov emberei már 2013-ban is akcióztak. Akkor a tüntető hallgatókkal volt bajuk.
index.hu/belfold/2013/02/12/eltebtk/

A debreceni felvételen a buzizó cuki szőrmekapucnis emberke a fidesz színeiben is indult választáskor. Azt hiszem most a megyei vállalkozói kamarának egy vezetője.

- Szurkolók zavarták meg a hallgatók fórumát
youtu.be/5naooPo-TyA
"Örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmát!" - köszönt el az egyik.
- Fidesz-képviselőjelölt volt a diákokat fenyegető focihuligán
kapcsolat.hu/blogszemle/fidesz-kepviselojelolt-volt-diakokat-fenyegeto-focihuligan
silber13
@preparátor: Mert te magyarnak tartod magad?:-)))))jééé!!
silber13
@karma1: Helyesen írbi? Annál suttyóbb, semmhogy ilyesmit tanuljon, csak a hülye szövegét löki, de ne is álmélkodj, fizetett provokátor!
bencemacska
Az MSZP-sek meg gagyik!
De hol a többi párt? Ha minden ellenzéki pártból ott lett volna egy EMBER, nem fértek volna a közelbe se a kugli fejűek!!!
human
@bencemacska: A poén az, hogy ha 2 napra a választási iroda elé költöznének az mszp-sek, valahogy akkor is ők lennének a másodikak. Nem tudom hogy, de megoldaná a fidesz.
kata53
Ez a cirkusz már kezd nagyon unalmas lenni. Hihetetlen, hogy valamivel mindig meg tudják akadályozni, hogy végre be lehessen adni azt a qrva népszavazási kezdeményezést! Ez már nem is a kdnp miatt van, ez zorbánnak az aljassága,csak azért is!
bencemacska
@human: Szerintem az öreglánynak és kísérőjének nem kellett a telefonra várni, megkapta a jelet a NVI-tól! Hogyan lehetett bemenni belépő nélkül? Akinél nem volt beadvány az miért volt benn?
Ezért az irodavezető a felelős!!!

Ha nem lesz pénzem tüzelőre, oda megyek melegedni. Kényelmesen elüldögélek ott.-:))) kötögetve!
human
@kata53: Orbán ezzel akarja elvenni az ellenzék kedvét a népszavazástól.
human
@bencemacska: Hát én azt sem zárom ki, hogy közvetlenül a kúriától kapták a drótot, hogy mikor teszik közzé az előző kérdés elutasítását. Az épületbe az mehetett be aki igazolni tudta, hogy beadvány van nála. A kapuban állt is egy fószer, akinek dolga lett volna ezt ellenőrizni, de nem tűnt túl aktívnak. Egy riporter rá is kérdezett, hogy honnan tudja, hogy az épületbe belépő kopasz ember bemehet oda. Azt hiszem a 444.hu egyik felvételén van lefilmezve a jelenet.
Itt is a felvétel: youtu.be/p4izJJDMbZY?t=31s
bencemacska
@human: Sok minden világosabb lett, Kálmán Olgánál elmesélte Lukács Zoltán az egész reggel és délelőtt történéseit. Ő azt állítja, hogy nem nézték meg a bőrfejűek papírjait. De váltották is egymást, akik 8 óra előtt mát ott voltak, azok helyett jöttek azok, akiknél volt dosszié!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@Toby: Koszi, de wolfikakent ugyanezt csinalta kb. 2 honapig,,,, izelgetett a billentyuzetemmel...
Tudod, en nem vagyok magyar, o viszont szuperul ekezettel bepotyogi az eppenseggel leirt szavait, qrva rossz helyesirassal...

Egyebkent most probalom osszeszamolni a "mi vagyunk a tobben"-t, es akarhonnan szamolom, mindig csak preparator jon be EGYEMBERKENT a szamitasba...:o))))
Aze' ez eleg sz@r arany - kb. ennyi a 2/3-os fide$$ letszam is...:o))))
human
@bencemacska: És közben kiderült, hogy legalább egy dossziéban a nő beadványa volt. Ez mi ha nem összejátszás az mszp-s beadvány megakadályozására? Ez valahol biztos ott van a BTK-ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.