Sipos Imre helyettes államtitkár minden gyereket arra kért, hogy menjen iskolába február 29-én, szüleiket pedig arra, hogy engedjék el őket. Az öltözködésről is szót ejtett, szerinte a pedagógusok a külsőjükkel is nevelnek. És azt is mondta, "minden gyermek egyforma".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
minden gyermek egyforma??? s ez az illetékes helyettes államtitkár!
JAJMÁR
Na, még egy dilettáns! Nem bírja felfogni a lényeget ez se.
Nem, dehogy egyformák a gyerekek, éppen itt a baj, hogy egyforma oktatást akartok adni a rengetegféle képességű gyereknek!

Nem egyformák, de egyenjogúak, érti??? Mindegyiknek joga van a saját képességeinek megfelelő oktatásra! Majd így tessék a jövőben szajkózni, ha be tetszett magolni... talán idővel megjön a megértés is.

(Az államtitkárok a megszólalásukkal közvéleményt formálnak. Alkalmas?!)
joopapa
"minden gyermek egyforma". Gondolom Sipos elvtárs pajtás ezt szeretnétek, és egyformán is kell hogy gondolkodjanak és amint szavazhatnak a fityesz maffia pártra fognak szavazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.