A magyar miniszterelnök által felvázolt "szabad nemzetek Európájának" víziója korántsem Európa-ellenességet, vagy idegengyűlöletet takar, hanem reális helyzetfelismerésre alapozva épp az európai értékeket és a civilizációt, illetve a jogrend védelmét helyezi előtérbe a tömeges illegális bevándorlás lesújtó tapasztalataival szemben – írta kommentárjában a Nézőpont Intézet vasárnap, Orbán Viktor évértékelő beszéde után.

Az intézet szerint a miniszterelnök nemcsak a magyar és a régiós polgárokhoz, hanem a még realistán gondolkodó nyugati polgárokhoz is szólt, jelezve, hogy létezik európai megoldás a bevándorlás megállítására, ami nem más, mint a magyar modell.

Az összegzés kiemelte: a magyar kormányfő minden eddiginél nyíltabban hirdette meg, hogy meg szeretné változtatni Brüsszelt, mert az Európai Unió gyenge védelmének oka nem a külső fenyegetés, hanem az európai elit hiányzó szándéka.

Mindez nem előzmények nélküli a Nézőpont szerint, a határozott bevándorlás-politika már a nyári tusványosi beszédben is központi szerepet kapott. Azóta nemzeti egység alakult ki Magyarországon a kormányzat bevándorlás-politikája mögött, sőt a régiós partnerek és a visegrádi államok is az ország mellett állnak e kérdésben – fejtette ki az intézet.

Az elemzés szerint mára bebizonyosodott, hogy a tavalyi migrációs hullám nem átmeneti népmozgás volt, az idei évre még a tavalyinál is komolyabb bevándorlási nyomásra lehet számítani.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már megint kitört a Mráz; a Nézőpont szerint, pontos tudjuk, hogy kinek a nézőpontja szerint!
Dr. Felipe
Valószínű hogy a mai uszítás híre már Brüsszelbe is eljutott. Azon se csodálkoznék ha már holnap kipenderítenék a zországot az unióból, aztán lehet üres valaggal szuverenitásról meg szabad Európáról pampogni elvtársak.
Nem tudom hogy ezek a tehetségtelen nézőpontos g..ik miből fognak megélni a piacon ha a g..i már nem tudja tömni őket lóvéval.
papa.49
@Dr. Felipe: Egyetlen perc alatt ,,megvilágosodnak,, és már ugyan ilyen intenzíven nyalnak az új hatalomnak)))))))))))
nevemnick
Ha lenne Lipótmező, nem csodálkoznék, ha az összes közvéleményt nem kutató intézet annak a keretein belül dolgoznának. Így meg szabadon oszthatják a hazugságaikat.
RonaGyuri
@papa.49: ugyan már; Mráz mindig is nagy kedvence volt az un. ballib médiának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.