Csak egymás alá illesztenénk két hírt az elmúlt pár órából, hogy aztán ezek alapján kit mennyire nyugtat meg a TEK-es harckocsi-parádé, vagy az újabban folyton elhagyott csomagokba botló rendőrség, azt az olvasóra bízzuk.

A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója elmondta: a kettes terrorkészültségi fokozat nyomán a forgalmas helyszíneken, a közlekedési csomópontoknál, a repülőtereknél, a paksi atomerőműnél tapasztalható megerősített biztosítás részben az elrettentést szolgálja. Másrészt a magyar állampolgárok számára is üzenet, hogy a Terrorelhárítási Központ emberei, a katonai és rendészeti szervek erői készen állnak arra, hogy megvédjék Magyarországot.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, március 24-én reggel, a TV2 Mokka című műsorában.

Kirabolták az OTP Bank Blaha Lujza téri fiókját. A vs.hu értesülései szerint az elkövetőnél fegyver vagy ahhoz hasonlító tárgy volt, és mintegy 100-200 ezer forintot vitt el. 

Fegyveres bankrablás, március 23-án az esti csúcsban, Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Fészbukos Écsi Antal · Bvhszc Gundel Károly Szakképző Iskolája!

Csodálkoztam volna ha megértenéd a hírt. De önzetlenül segítek. A hír arról szól, hogy ennyire nyugtatja meg az embereket, és ennyire rettenti el az elkövetőket a TEK jelenléte. Az embernél lehetett volna pokolgép is, miközben a megnyugtató és elrettentő TEK jelen van.
Ez a cirkusz nektek, szektatagoknal szól, hogy megértsétek mennyire szüksége van a fidesznek a totál kontroll nélküli önkényre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyuska
A TEK is jobban teljesít. Azt a szintet hozza, amit a kormány. De fel a fejjel! Lesz még ennél lejjebb is.
karma1
@Kutyuska: Kepzeld, mi lett volna, ha a TEK teljesen csucsra jart volna ebben az idoben, a Blahan... Ez egy kesz kozrohej, pontos helyzetkep... AMilyen a vezeto, olyan a beosztottja... :o(((
RonaGyuri
Nem is kétlem, hogy "készen állnak arra, hogy megvédjék Magyarországot.", értsd ki is, ki azonosítja magát Magyarországgal? Igen Őfenesége maga, meg a qurmánya!
Aki Én
Fészbukos Écsi Antal · Bvhszc Gundel Károly Szakképző Iskolája!

Csodálkoztam volna ha megértenéd a hírt. De önzetlenül segítek. A hír arról szól, hogy ennyire nyugtatja meg az embereket, és ennyire rettenti el az elkövetőket a TEK jelenléte. Az embernél lehetett volna pokolgép is, miközben a megnyugtató és elrettentő TEK jelen van.
Ez a cirkusz nektek, szektatagoknal szól, hogy megértsétek mennyire szüksége van a fidesznek a totál kontroll nélküli önkényre.
verum
@Aki Én: - még annyit tennék hozzá Écsi Antalnak, hogy a reptereknek is van saját biztonsági szolgálatuk, mégis harckocsival mentek ki. :-)
A Blahán meg simán mászkál fegyveres bankrabló. Igaz, nem robbantott, csak rabolt.
Ez a közbiztonságunkat nem veszélyezteti, igaz?
Hellcat
Ez annyira de annyira kurva szánalmas...
"Másrészt a magyar állampolgárok számára is üzenet, hogy a Terrorelhárítási Központ emberei, a katonai és rendészeti szervek erői készen állnak arra, hogy megvédjék Magyarországot."
Üzenet bizony...mégpedig az, hogy "TESSÉK RETTEGNI HUJUJUJUJ"
leszúrt rittberger
Készen állnak, az :DDDD Mire? Bakondikám, szerinted mennyire érdekli az öngyilkos merénylőt, hogy hány rendőr mászkál az utcán, vagy hány harckocsit raktok ki dísznek? Mikor a bombája elfér a hátizsákjában, oda megy ahova akar, és azzal a céllal robbant, hogy úgyis ő is meghal.

A terrorizmus ellen titkosszolgálati, hírszerzői munkával próbálnak védekezni máshol, nem ostortpattogtatással a város főterén egy hordóra állva, te közpékorban ragadt szerencsétlen...
human
Mikor Kálmán Olga a TEK vezetőjével beszélt rákérdezett, hogy a 2-es fokozat miatt akkor Paks-ot is kiemelten védik? A tek vezér azt mondta, hogy persze. Bár nekem a hangjából úgy tűnt, mintha most kapott volna a fejéhez, hogy Pakson meg nincs senki. Elég bizonytalan volt.
Csizmás Kond
@Aki Én: Na látod ezért kell egyből lőni...mint az izráeli katonák...és nincs baki...
eszegfu
@Hellcat: Igen, jó tudni, hogy már nappalra is az éjszakai liberot kell használnunk!!:))
pbalage
Most a terroristákra koncentrálnak, van terrorista? Nincs terrorista.
Kábé mint az a régi vicc, hogy két régi ismerős találkozik.
- Jaj de régen nem láttalak, mit csináltál?
- Fát vágtam a Szaharában.
- De hát ott nincs is fa.
- Már nincs! Már nincs!
qrfly
..."..A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója elmondta: a kettes terrorkészültségi fokozat nyomán a forgalmas helyszíneken, a közlekedési csomópontoknál, a repülőtereknél, a paksi atomerőműnél tapasztalható megerősített biztosítás részben az elrettentést szolgálja. ..."

hüjepostoló !!! a kalef mióta FORGALMAS HELYSZIN ...vagy KÖZLEKEDÉSI CSOMÓPONT ???
moiszikf
2001.09.11. óta, a világ jó és igazságos, demokratikus, békeszerető stb. része:
- Háborúkat indított
- Dollármilliárdokat költött
- Nemzetközi intézményrendszereket hozott létre
- Felturbózta a titkosszolgálatokat
- Törvények százával korlátozta az egyén szabadságát annak érdekében, hogy visszaszorítsa a terrorizmust. Ehhez képest ott tartunk, hogy gyakorlatilag bármikor és bárhol lecsaphatnak a terroristák. A minimum az, hogy Mekk Elek jut az eszembe...
vukkocska
Ez bukta. A nagy portyázó tekesek mellett, Budapest egyik legforgalmasabb helyén... Arról nem olvastam, hogy meg tudott-e lépni, mert akkor ez még nagyobb szégyen. Nem a bankrablás miatt, hanem azért mert az Orbán kormány megvédi a magyar embereket. Akkor a terroristáktól hogyan is???
Toby
Ezek szerint a Blaha nem "forgalmas helyszín " vagy kő-olló-papírt játszottak egymással a kordurába bújtatott Hajdú- agarak !
Kutyuska
@verum: Képzeld el, mi lenne, ha Pintér 2 hét alatt nem csinált volna rendet az országban
Mézike
@vukkocska: :-) Ez úgy van kéhlek szépen, hogy az orbán kormány már európát védi...:-)
justhpeter
@Kutyuska: De Pinocset rendet csinált és már nem grasszálnak terroristák. Igaz, bankrablós még igen, de a következő két hét alatt Pinocset ismét rendet tesz, aztán minden rendben lesz.
human
@pbalage: Bácsikát kérdezi a riporter a faluban:
- Osztán erre fele van-e terrorizmus?
Az öreg megvakarja a feje tetejét.
- Hát az momentán nincs. De igény az vóna rá.
human
Bank rablás, bank rablás. Matolcsy 250 milliárdot akar kitalicskázni az orrunk előtt. Attól még, hogy törvénybe iktatják a lopás lopás marad.
Nil
Egy terroristát nem félemlít meg a tek - ha robbantani akar robbantani is fog.
ÉS ha nem tenné, akkor a politika elintézi hogy úgy tűnjön szükség van a készültségre, a megfigyelésre kontroll nélkül - lásd szeptember 11.
percsi
Kivehetnek több száz milliárdot a kasszából, sétálgathatnak a TEKesek, ha a terrorista robbantani akar, akkor fog is! Ezek nem emberek, a saját életük sem érdekli őket, viszi a kis csomagját és bumm! Ahhoz, hogy ne történjen meg, minden ember mellé egy TEKest kellene állítani.
A határt kellene jobban védeni, nem beengedni senkit, aki csak egy kicsit is gyanús lehet, név és kinézet alapján. Aki átszökik, lábon kell lőni és zárka. Az itt ragadt menekülteket nem szabad kiengedni a táborból. A kóborlókat össze kell szedni, aki nem engedelmeskedik külön kell zárni a többiektől. Akinek nincs hátsó szándéka meg fogja érteni, és együtt fog működni velünk. El kell döntenünk, hogy mi magyarok vagy ők idegenek!
Nagyon sajnálom azokat, akik segítségre szorulnak, de ő értük nem áldozhatjuk fel magunkat. Én személy szerint úgy gondolom ez jobb megoldás lenne, mint a sétálgatás. De lehet, hogy rosszul gondolom!
Desischado
Bevallom, sírva röhögtem! Ekkora buktát! A tek-es legények grasszálnak mindenütt, és közben egy mezei rabló kirabolja a bankot az orrul előtt! Én már behalnék szégyenemben! Ami meg a terrorista veszélyt illeti, mi nem vagyunk célpont, csak orbánnak ez direkt jó, mert így alkarja megszerezni a tejhatalmat! Coki mocskos parazita! Nem loptál még eleget?!
Eriksson
@Desischado: Nem tudlak értelmezni. Azt hiszed, hogy a TEK-esek a bankrablók kedvéért sasolnak az utcákon?
eszegfu
@Eriksson: Valószinüleg @Desischado: azon nevetett, hogy a TEK-nek elvileg minden gyanus embert fel kellett volna tartóztatnia, igy a bankrablót is! Hiszen nem tudhatták, hogy mire készül... terrorista cselekedetre (mondjuk a bankban akart felrobbanni), vagy rablásra, tehát az esetleges gyanus viselkedésére fel kellett volna figyelniük... annál is inkább, mert a hirek szerint "fegyvernek látszó tárgy" lehetett nála.
Eriksson
@eszegfu: Ez szerintem sima szívatás volt, hogy később legyen min röhögni. Az elvitt 100-200 ezer "elrabolt" összeg is ezt bizonyítja, amely még nem éri el a büntetési tételt.
eszegfu
@Eriksson: Akár az is lehetett... én nem tudom, de azt sem, hogy ki akarta volna ugy "szervezetileg", de akár egyénileg is pont a TEK-et és pont most "megszivatni"?! Neked van ötleted?
Eriksson
@eszegfu: Nincs. De most vannak az utcán.
Kutyuska
@justhpeter: A kormány köreiben is rendet tehetne, azzal egy darabig lefoglalhatná magát.
Mindenki jobban járna.
eugen4402
Ez a rohadt marha bankrabló!!! Ennek is pont most jutott eszébe a megélhetését forszírozni: elkurjantotta a TEK referencia-munkáját...
Ma este akartuk a magyar terrorelhárítókat PÉLDAKÉNT bemutatni a teszetosza belgáknak, hogy - na gyerekek, figyeljetek, tanuljatok! Így kell elhárítani azt az izét...a baritont...vagy tenort!!! - hát ennek befellegzett...
Bercifiu
Talán a sok okos tanulmányozná az Iszlám törvényeit, s rögtön rájönne, hogy ezeket a vallási fanatikusokat nem lehet az EU ból kiirtani, mert már a másod talán a harmad generáció is az iszlám térhódítására törekszik.
eszegfu
@eugen4402: Ja-ja! De mondhatnánk tenorizmust is!! Ne bánkódjunk... majd holnap megmutatják... na persze csak akkor, ha megint nem jön egy sete-suta bankrabló!:)))
eugen4402
@eszegfu: Ilyen fiaskó után már nem mehetünk Brüsszel-be bemutató tanítást tartani, se ma, se holnap... Egy amatőr bankrablónak köszönhetően maradt nekünk a ... basszus, és talán jó esetben a szoprán. :-)))
Bercifiu
Még a sori Bandát is ki kell vezényelni.
Jankó123
Azért a TEK-es "divatbemutató" sikeres volt! Vagy mégsem?
Szegény TEK legények legalább megpróbálták bemutatni, hogy milyen faszányos cuccokért fizettek ki ilyen temérdek pénzt a magyarok adóforintjaiból!
Mert mit is ér egy frankó páncélozott jármű, ha az csak a garázsban áll!
wagabund
az biztos, hogy a faszi idegei kötélből lehettek. a yardnak egyszerű a dolga...egy kötélidegzetű embert kell keresni...mert ilyen nem sok sétálhat az országban.
wagabund
@eugen4402: 15.01..

enyhén, mondhatni igen nagy tisztelettel fogalmaztál a belga tutyimutyi hatóságokról...hogy fokozzam a feszültséget, a belga miniszterelnök nem vált le egy alkalmatlan vezetőt sem, mert most éppen össze kell zárni, nehogymá a terroristáknak legyen jó...
jancsik68
Arra lennék kiváncsi,hogy ezzel a PSZH-val ,hogy lehet megelőzni egy öngyilkos terrorista cselekményt??Van benne erre alkalmas berendezés?
Apatszerek
Vidám vasárnapi szöveg, tudat módosítottaknak!!
eugen4402
@wagabund: Való igaz, kétszer is megfontolom, miket írok le, és nem csak a fokozott internet-figyelés miatt vagyok ennyire óvatos, hanem szeretném elkerülni, hogy egy meggondolatlan kijelentésemmel diplomáciai bonyodalmakba keverjem Szijjártó miniszter urat. Nehéz időket élünk, és különben is "fokozódik a nemzetközi helyzet"...
wagabund
@eugen4402: egyetértek...jelentem én is így teszek(ezentúl jó leszek)
eugen4402
@wagabund: (Azt, amit du. négy óra körül kimondtam hangosan, azt a világ minden kincséért nem citálnám ide.) Tudod, akkor hallottam, hogy a brüsszeli illetékesek december óta nem léptek ezek ellen semmit, mert az ügy valamelyik kapitányságon "elakadt!!!" :-(((
Desischado
@eszegfu: @Eriksson: Eszegfű, ezt tökéletesen eltaláltad!

Eriksson, Eszegfű jól gondolja, tényleg ezen nevettem, és pontosan erre gondoltam.. Ekkora égést! Érted már?
eszegfu
@Desischado: Csak azért találtam el, mert magam is ezt gondoltam! Tul az ironián és azon, hogy mindenki hibázhat, "benézhet" valamit... de hogy gondolhatok egyáltalán arra, hogy a TEK vagy mit tudom én milyen szervezet "megvédi" az országot, sőt a miniszterelnököt (ami mégis csak kijár minden ország első emberének, mindegy hogy hivják!), ha a gyanu árnyéka sem vetődött a bankrablóra, akinél fegyvernek látszó tárgy is volt?! Ennek a célja állitólag "erődemonstráció" volt... hát most megmutatták... a bankrabló meg "bemutatót" tartott...
Eriksson
@Desischado: @eszegfu: A TEK határozott feladattal cirkál az utcákon, nem lehetséges bankrablókat, gyorshajtókat, utcai garázdákat, piaci zugárusokat, kábítószer kereskedőket stb. keres.
S feltételezem, hogy ez a bankrabló nem volt barna bőrű, nem húzott símaszkot, nem volt rajta hátizsák meg ilyesmi. :)))) Szóval terrorelhárításilag nem volt gyanús.
wagabund
@eugen4402: ...arról még nem hallottam, hogy az ilyen alkalmatlan hatósági emberek mikor állnak bróság elé...mindegy, hogy rendőrparancsnok, hivatalnok, vagy miniszter..

fel fogja-e jenteni a belga hatóság hibájából elhunyt emberek hozzátartozója ezeket a macskajancsikat, vagy ezt megelőzendő hatalmas összegekkel kitolják a hozzátartozók szemét..
Desischado
@Eriksson: Magyarázhatod ezt ahogy akarod, ez akkor is csúfos bukta orbánéknak!
Eriksson
@Desischado: Meg neked is, ha nem tudsz túllépni a rögeszméden.
Pestilence
Mint egy rossz komédia.
Bakondi szerepében - Mr. Bean.
Tekes Hajdú szerepében - Pierre Richard (magas szőke férfi felemás cipőben).

A felnövő bankrablógeneráció viszont megnyugodhat.
feleselek
Hurrá! A tek megvéd bennünket! Kitől is ???
eszegfu
@Eriksson: Tisztelettel... pontosan a lényegére tapintottál! Ha a TEK-es keres (ill. megfigyel) egy terrorista gyanus személyt, sem ez esetben, de máskor sincs senkinek a "homlokára irva": én bankrabló, garázda, vagy terrorista vagyok...éppen ezért kellene minden gyanus egyént kiemelni, akiről a kihallgatás folyamán kiderülne: éppen milyen ügyben járt arra! Ennél az embernél valóban nem volt hátizsák, reklámszatyor, simaszk -- ahogy irod -- "csak" egy fegyvernek látszó tárgy... és akkor ez "terrorelháritásilag" nem gyanus?!
Eriksson
@eszegfu: Szépen megkérlek, ne fárassz. Ezerfelé van már ez a szőrszál hasogatva.
eszegfu
@Eriksson: Rendben! Vettem az "adást"!
Eriksson
@eszegfu: Érdemben úgysem tudunk megegyezni egy - mi lett volna, ha... dilemmán. És megváltoztatni se. :)
kukac50
A TEK nem koncentrált a bankrablóra! A titkosszolgálat hol volt amikor Magyarországon át ment a terrorista? Kártyáztak? Vagy Vityára vigyáztak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok