Eddig 825 ezren szerezték meg vagy kapták vissza magyar állampolgárságukat a külhoniak közül – mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma pénteki plenáris ülésén Budapesten.

A kormányfő kereszténydemokrata helyettese kifejtette: 762 ezren tettek állampolgársági esküt és a diaszpórában mintegy 61-62 ezer ember magyar állampolgárságát állapították meg, azaz azt, hogy őseik a mai Magyarország területéről mentek el.

A miniszterelnök-helyettes kiemelte: a célkitűzéseknek megfelelően a ciklus végéig tarthatónak látja az egymillió új magyar állampolgárt.

825 ezer magyar állampolgárságot osztott ki Semjén

Semjén Zsolt kitért arra is, hogy eddig soha nem látott források szolgálják a nemzetpolitikai célkitűzések megvalósítását, és bejelentette: a vajdasági programhoz hasonló, "arányos nagyságrendű" gazdaságfejlesztési programot akar a kormány Kárpátalján indítani.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Értsd: 825 ezer levélben fideszre szavazó ember. Készül már az a választási csalás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Csizmás Kond: ja értem! Tettél vettél...csak úgy magadnak.:-)
Drága jó nagyszüleimet juttattad eszembe.:-)
Volt nagy istálló két tehén sok aprójószág. nagyapám minden reggel ott kezdte a napot. Aztán ebéd után is ki ki ment "tenni-venni" . Ő mondta mindig így nagymamámnak. Mama 2 óra múlva utána ment egy pléddel , mert Papa a sok munkába el-el szundikált.:-)
sokanvagyunk
Nem tudom eldönteni, a dicsekvő kékcédulás vagy félcédulás. - Egy állítólag szövetséges ország állampolgárát és lakóját titokban arra biztatni, hogy saját országának törvényét megsértve titokban még egy állampolgárságot szerezzen... - igaz, pártszinten bár, náluk megengedett az egy seggel két lovat, fidesz-kdnp kettős párttagság, ami nem mindenhol normális dolog.
Tádé
Ha megélhetési politikus definnícióját akarod megfogalmazni a nemzet fővadászával azonosítsd.
Amennyiben a tíz parancsolatot oktatod
Mutasd be a fenti egy segg két lovast, majd mond el, hogy ezek ellentetje van megfogalmazva a tíz parancsolatban.
Nevezett a kereszténység, a keresztény vallás meggyalázója, szégyene.
evacica
És tessék mondani ezt lóháton tette ez a szépfiú?
telegdilaci
@Csizmás Kond: Kond te nagyon sötét vagy! már az is bőven sok hogy a Magyar Államtól nyugdíjat,kapnak! utazási kedvezményt,Magyarországon! Romániában Magyar Egyetemet,alapítottak,a Csuhás Tőkés segédletével,ami 260-milliós veszteséget,termelt,azt kinek kell meg fizetni,a Székely fociklubnak,több 100-milliós támogatás,Romániában 2-3 szobás szolgálati lakásokat,építettek orvosoknak! akik ide át települtek lakásokat,kaptak,azután vissza mentek! Meg amiről nem is tudunk! van itt pénz! csak nem nekünk! jobb lenne a kormány az Anyaországiakkal törődne! mi a Románokhoz képest sehol nem vagyunk! Ott valóban az Ország jobban teljesít,hozzájuk képest,mi a béka segge alatt,vagyunk! ezt olyanok mondják akik sokat járnak Romániában!
Csizmás Kond
@telegdilaci: Lacikám, én nem vagyok sötét. Ma túl a többedik ikszen is a hajam sötétbarna, és a bőröm fehér...de már süt a nap...szóval nem én vagyok sötét hanem te bunkó.
A magyar államtól ma nyugdíjat senki nem kap, még az sem aki ma állami nyugdíjas..tehát a bunkósságod mellet te vagy a sötét.
...egyetem...ma az alapít egyetemet aki akar..ha van pénze. A magyar állam minden olyan iskolai, művelődési, művészeti, sport és egyéb létesítményekbe besegít ami bárhol a világon segítségére van a magyar nemzetiségű embereknek.
A béka segge színtjét csak az tudja megállapítani aki színtközelbe van nem az mint pl te aki annyira színt alatt vagy hogy még a magad állapotát is összekutyulod másokéval.
...a teljesítmény szintén egyénfüggő...te csupán azért hangoztatod, mert a dögségedben másodtól vársz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.