Utoljára árult virágot Budapest belvárosában péntek reggel a gyöngyösoroszi Julika néni, az a 82 éves hölgy, akitől két nappal ezelőtt a közterület-felügyelők lefoglalták a virágait jogosulatlan közterület-használat miatt – írja a nol.hu.

Az idős asszony azt mondja, nem akar több megrázkódtatást.

„Tegnap este leszedtem minden virágot a kertben, nehogy a délutáni eső elverje" – mesél, miközben sorra érkeznek hozzá a vásárlók.

A közösségi oldalakon, sorra ajánlják fel segítségüket emberek az ország minden tájáról. Valaki szemorvost ajánl, más pedig a gyógyszerek rendszeres eljuttatását Julika néni családjához. Az idős hölgy azonban semmit nem fogad el anélkül, hogy legalább egy csokor virágot ne adna cserébe.

Itt találja olvasónk fotóját, amelyen Gyurcsány Ferenc is virágot vesz a nénitől.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jó látni, hogy még létezik ilyesmi is kis hazánkban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Draba: Jól teljesítesz Te is...
elsö hsz.-od törölve !!!
justhpeter
Gyurcsány kevés. A többi hasonló szinten élő embertől is ezt várnám. Tarlóstól csak azt, hogy a következő ilyen közterület felügyelőt elküldeti a 3,14-csába.
evacica
Büszke lehet magára az a két közterületes!Ugyan olyan lelketlen érzéketlen taplók, mint ez a kormány, hogy egy ilyen idős embert aki ledolgozta az életét a gyógyszerét, hogy meg tudja venni kénytelen virágot árulni az utcán!Ez a rendszer szégyene!
Cicamama55
Ez az emberi megnyilvánulási hullám is felér a sztrájkkal, tiltakozással...
Desischado
Nagy örömmel olvastam, hogy vannak még jó emberek. Ilyenkor orbánéknak nem sül ki a szemük?! A néninek minden jót kívánok!
szaboria1
@justhpeter: Itt mos a Tarlósnak sajna nem lesz köze ugyanis a területi foglalási engedélyek a kerületi illetve a helyi önkormányzati körhöz tartozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.