Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást Mészáros Lőrinc aranykalászos végzettségével kapcsolatban. Az ügyben még az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor tett rendőrségi feljelentést februárban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A zorbán a munkáltatója,büntessék azt!
Egyébként a Lőrinc barát MINISZTERELNÖKI SZINTEN MÁR AKADÉMIKUSS rangban van tartva nekifutásból!-no de ettől mág FÖLDET TÚRHAT!
Aztán meg különben is, a magyarok mindegyike TŐLE TANULHAT-ő ugyanis akkora kurva nagy kapitalista lett secc-pecc néhány négy év távlatában hogy MÁR CSAKKK A PÉNZE DOLGOZIK,Ő MEG A VALAGÁT HIZLALJA!
RonaGyuri
az (i)gazságszolgáltatás már csak ilyen, lásd még pl. a Questor ügyet
eugen4402
Az igazi tehetséget arról lehet felismerni, hogy mindenki mást megelőzve tud lépést váltani. Ő is szinte ösztönösen megérezte, mikor válik feleslegessé a csősatu, és azon nyomban előkereste a megszámlálhatatlan bizonyítványa között az "Aranykalászos gizda"-flepnit, mert most arra van szükség. Ő már következőre is felkészült, biztos vagyok benne...:-)))
Borsodi
@zöldszem: Nagyon jó ez bizonyítvány.Várható volt,hogy nem nyomoznak,elvégre akinek ennyi pénze van még orvos is lehet.Nem probléma egy érettségit megtalálni,gyorstalpalón bármit megszerezni,ha Orbán a keresztapa.
www.youtube.com/watch?v=ioEWGuUTGTk
Toby
Ugyan már, egy Mocsai és egy Snitt Pál , egy "Dr." tömjén után, csak a szokásos ! Mindössze vehemens karámtagnak kell lenni és megvan az ufonauta képzési is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.