Az Együtt arra szólította fel Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy ne próbálja "elsikálni" Tarsoly Csaba volt Quaestor-vezér, az "ország legnagyobb gazemberének" ügyét.

A párt alelnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ügyészség és a bíróság egymás között dobálja a "politikai forró krumplit", és ha előbbi nem nyújtja be a szükséges hiánypótlást, akkor május végén megszűnik az eljárás. Pápa Levente hozzátette, Tarsoly Csaba harmincezer károsultat 150 milliárd forinttal "lopott meg".

A politikus bejelentette, hogy ki akarják fejezni az emberek elégedetlenségét, ezért jövő csütörtökre tüntetést hív össze a Legfőbb Ügyészség elé, mert "muszáj, hogy Tarsoly Csaba a megfelelő következményekkel, konzekvenciákkal szembesüljön". Ha Polt Péter ebben nem hajlandó segédkezni, akkor "tűnjön el a közéletből" – mondta az alelnök.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Az igazságszolgáltatásban is rendet kellene tenni, a sok léhűtőtől ! A jelenlegi jogszolgáltatást minősíteni sem lehet. Érdekes vezetők, törvénysértő - jogtalan ténykedései, azok kárára, akik adójából kapják a nemkevés fizetésüket :
devizahitelkiut.hu/botrany-a-kuria-eltitkolt-iteletet-itt-megtekintheti/
www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/velemenyunk--allaspontunk/level-ader-janos-elnok-urnak-wellmann-ugyben.html

Érdekes mód a média is, a bírói tanács is, a bírósági vezetők is nagyon csendben vannak ezen ügyben is.
Ezen ügyben érdekesség, hogy a bíróságnak kell megállapítania, hogy a büntetőeljárásban rendelkezésre álló anyag nem vádképes ? ( 30 oldalnyi feladatot kellene még végrehajtani - a nemzetközi csúcs minősítésű nyomozásban ) Ez az ügyész rutintalanságára utalna.
No itt vizsgálja valaki is azt, hogy megalapozottak-e a feladatmeghatározások ? Mert ha igen, akkor az illetékes ügyésztől kell megválni, ha pedig nem, akkor a bíróság elfogultság miatt képtelen, feladatának ellátására.
Jozefina
Már pedig el fogja sikálni, valószínűleg ő is, vagy közvetlen környezete is érintett lehet!!!
human
Hogy ki az a Polt Péter és milyen bírálatok érték munkásságát. Ez ebből a 2010-es cikkből meg lehet tudni. Érdemes elolvasni.

Egy ütésálló ember visszatér - Polt Péter újra a színen (NOL - 2010. nov.)
nol.hu/belfold/20101129-egy_utesallo_ember_visszater-897361

A cikk alapján azt tudom mondani, hogy Polt Péter semmit nem változott. Védi a fideszes mutyit és lecsap az ellenzék minden ügyére (ha csak nincs háttéralku).
magyarbakancs
Szerintem sok politikusnak ,közéleti embernek,gazdasági szereplőnek van félteni valója.
És soknak az lenne a legjobb ha nem derülnek semmi.
wagabund
"Polt Péter ne próbálja elsikálni a Quaestor-botrányt!"

az együttnek szeretném jelezni lassan, és többször, hogy megérsék:

motiváció...motiváció...motiváció...

jóreggelt kívánok.
human
Az ügyészség már a kezdetektől nem feltételezte, hogy bennfentes információkkal éltek volna vissza a quaestor ügyben. Polt Péter szerint megvesztegetés sem történt.
444.hu/2016/01/11/polt-peter-tutibiztos-benne-hogy-tarsoly-csaba-nem-fizetett-le-senkit

Szóval az ügyészség nem nagyon erőltette meg magát az ügyben. Hiába Orbán és Szíjjártó gyanúsan jól sikerült megérzése, hogy jobb lesz kivenni a közpénzeket a brókercégekből (amúgy hogy is kerültek az ok oda???).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.