Az Együtt arra szólította fel Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy ne próbálja "elsikálni" Tarsoly Csaba volt Quaestor-vezér, az "ország legnagyobb gazemberének" ügyét.

A párt alelnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ügyészség és a bíróság egymás között dobálja a "politikai forró krumplit", és ha előbbi nem nyújtja be a szükséges hiánypótlást, akkor május végén megszűnik az eljárás. Pápa Levente hozzátette, Tarsoly Csaba harmincezer károsultat 150 milliárd forinttal "lopott meg".

A politikus bejelentette, hogy ki akarják fejezni az emberek elégedetlenségét, ezért jövő csütörtökre tüntetést hív össze a Legfőbb Ügyészség elé, mert "muszáj, hogy Tarsoly Csaba a megfelelő következményekkel, konzekvenciákkal szembesüljön". Ha Polt Péter ebben nem hajlandó segédkezni, akkor "tűnjön el a közéletből" – mondta az alelnök.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Várom mi fog ebből kisülni...ha ezt is elsikálja a fidesz annak bizony csúnya vége lehet.
egyvandor
Ha poltisztítópéter eleget tenne ennek, az egész pereputtya mehetne jólétből a híd alá. A ner az ner. A nertársak értik ezt.
justhpeter
Azon gondolkodom, melyik verzió lenne jobb:
A/ Polt Pot és Pinocset elsikítják az ügyet, a bíróság megszünteti az eljárást, a Quaestor-károsultak quaestor-forradalmat fognak csinálni.
B/ Polt Pot és Pinocset nem sikítják el az ügyet, a bíróság nem szünteti meg az eljárást, Tarsoly félelmében beszélni kezd, kiderülnek az érintettek, az egész ország fog quaestor-forradalmat csinálni.
szép új világ
Eddig szinte minden eljárás alá vont fideszes vagy hozzá közel álló bűnözővel kapcsolatos tippem bejött. Ezért félve merem mondani, hogy lesz vádemelés, lesz hosszúra nyúló tárgyalás és szép csendben bizonyíték hiányában megszüntetés vagy valami minimális büntetés.
Toby
Már polt-bűnpártolónak is fonják a selyemzsinórt...
Főlökött
Az igazságszolgáltatásban is rendet kellene tenni, a sok léhűtőtől ! A jelenlegi jogszolgáltatást minősíteni sem lehet. Érdekes vezetők, törvénysértő - jogtalan ténykedései, azok kárára, akik adójából kapják a nemkevés fizetésüket :
devizahitelkiut.hu/botrany-a-kuria-eltitkolt-iteletet-itt-megtekintheti/
www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/velemenyunk--allaspontunk/level-ader-janos-elnok-urnak-wellmann-ugyben.html

Érdekes mód a média is, a bírói tanács is, a bírósági vezetők is nagyon csendben vannak ezen ügyben is.
Ezen ügyben érdekesség, hogy a bíróságnak kell megállapítania, hogy a büntetőeljárásban rendelkezésre álló anyag nem vádképes ? ( 30 oldalnyi feladatot kellene még végrehajtani - a nemzetközi csúcs minősítésű nyomozásban ) Ez az ügyész rutintalanságára utalna.
No itt vizsgálja valaki is azt, hogy megalapozottak-e a feladatmeghatározások ? Mert ha igen, akkor az illetékes ügyésztől kell megválni, ha pedig nem, akkor a bíróság elfogultság miatt képtelen, feladatának ellátására.
Jozefina
Már pedig el fogja sikálni, valószínűleg ő is, vagy közvetlen környezete is érintett lehet!!!
human
Hogy ki az a Polt Péter és milyen bírálatok érték munkásságát. Ez ebből a 2010-es cikkből meg lehet tudni. Érdemes elolvasni.

Egy ütésálló ember visszatér - Polt Péter újra a színen (NOL - 2010. nov.)
nol.hu/belfold/20101129-egy_utesallo_ember_visszater-897361

A cikk alapján azt tudom mondani, hogy Polt Péter semmit nem változott. Védi a fideszes mutyit és lecsap az ellenzék minden ügyére (ha csak nincs háttéralku).
magyarbakancs
Szerintem sok politikusnak ,közéleti embernek,gazdasági szereplőnek van félteni valója.
És soknak az lenne a legjobb ha nem derülnek semmi.
wagabund
"Polt Péter ne próbálja elsikálni a Quaestor-botrányt!"

az együttnek szeretném jelezni lassan, és többször, hogy megérsék:

motiváció...motiváció...motiváció...

jóreggelt kívánok.
human
Az ügyészség már a kezdetektől nem feltételezte, hogy bennfentes információkkal éltek volna vissza a quaestor ügyben. Polt Péter szerint megvesztegetés sem történt.
444.hu/2016/01/11/polt-peter-tutibiztos-benne-hogy-tarsoly-csaba-nem-fizetett-le-senkit

Szóval az ügyészség nem nagyon erőltette meg magát az ügyben. Hiába Orbán és Szíjjártó gyanúsan jól sikerült megérzése, hogy jobb lesz kivenni a közpénzeket a brókercégekből (amúgy hogy is kerültek az ok oda???).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.