Egy ötvenöt évvel ezelőtt történt csoportos nemi erőszakról számolt be április elején a privatkopo.hu bűnügyi portál. Az áldozatról, akit Kiss László és két úszótársa (Várszegi Lajos és Lantos László) az ítélet szerint csoportosan megerőszakoltak, az ügy kirobbanását követően Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke és Kiss László azt állította, hogy már meghalt és egyébként „könnyen kapható” lány volt - a napokban azonban kiderült: él. A Privát Kopó úgy tudja, az 55 évvel ezelőtt megerőszakolt nő a vádiratban és a jogerős bírósági ítéletben foglaltakkal összhangban nyilatkozott az RTL Klubnak, megerősítette: Kiss László és társai megerőszakolták - kegyetlenül, kíméletlenül…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tobb mint valoszinu, hogy a csaladja reges regen tud mindent. O nem akarhatott tovabbra is belebonyolodni abba a helyzetbe, ami ma Magyarorszagon alapszitu egy eroszakolasnal: MINDIG a not teszik felelosse az eroszakolas letrejotte miatt! (Lasd a fiatal egyetemista lanyt, akit megeroszakoltak, es meg ot rugtak ki az egyetemrol. Tegnap volt itt a cikk a Propin, de most nincs idom elovarazsolni).
Mit csinalt volna meg ez a szegeny holgy? A sajat karrierje erdekeben hallgathatott, de nagy valoszinuseggel mar nyugdijaskoru, tehat max. a 13. havi nyugdijat veszitheti? (ez egy koltoi kerdes csak).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bzoli
Koholt vádak, koncepciós per - igaz, Laci bácsi?
A hazudozásnak ma vége.
Csizmás Kond
...szerintem csak most kezdődik a cirkusz...és kötve hiszem, hogy az áldozatkény jelentkezett hölgy szárazon megússza...
karma1
Na, most mar az eletet is vedheti szegeny no,...Plane, hogy az arcat is adta a cikkhez,,...laci bacsi "becsulete" mindenaron megmentendo "kincs"...

Remelem, meg 100 evig fog elni a holgy, bekeben, egeszsegesen...
Manhattan
Több helyütt kérdik, hogy miért várt ennyi ideig? A helyében én is meggondolnám, hogy a családom előtt vállaljam-e, hogy többekközt könnyű nőcskének tituláljanak...
karma1
Tobb mint valoszinu, hogy a csaladja reges regen tud mindent. O nem akarhatott tovabbra is belebonyolodni abba a helyzetbe, ami ma Magyarorszagon alapszitu egy eroszakolasnal: MINDIG a not teszik felelosse az eroszakolas letrejotte miatt! (Lasd a fiatal egyetemista lanyt, akit megeroszakoltak, es meg ot rugtak ki az egyetemrol. Tegnap volt itt a cikk a Propin, de most nincs idom elovarazsolni).
Mit csinalt volna meg ez a szegeny holgy? A sajat karrierje erdekeben hallgathatott, de nagy valoszinuseggel mar nyugdijaskoru, tehat max. a 13. havi nyugdijat veszitheti? (ez egy koltoi kerdes csak).
Katalina62
A Gyártás azèrt nem egèszen azt, és úgy mondta Kálmán Olgánál, amit most neki tulajdonítanak, ami a hölgy "könnyen kaphatóságát " illeti!
bencemacska
Az a kérdés önként ment egy legénylakásra vagy kényszerítették?
bzoli
@Katalina62: Akkor 22 perc 10 másodperctől pillants bele az alábbi felvételbe.

www.youtube.com/watch?v=WkBxZgDCJB8
bzoli
@bencemacska: Marha nagy tévedésben vagy. Nem a "legénylakáson való megjelenés" volt a büntetőper tárgya, hanem csoportos nemi erőszak. Ha egy nő belép a lakásodba, te úgy érzed, hogy jogosult vagy közösülni vele??? Bevetted már a lázcsillapítót?
bzoli
@Horizont: Egy kerületi rendőrtiszt lánya volt. Ez a te értékelésedben "befolyásos"?
Katalina62
@Horizont: Nem!! Viszont, szerinted,ha a hölgy tényleg könnyűvérű volt azt elfogja ismerni ország-világ előtt? Ez persze nem jogosít fel senkit erőszakra!
bzoli
@Horizont: Amennyiben valóban "befolyásos" ember lánya lett volna az áldozat, még érthetetlenebb, hogy szabadulhatott 20 hónap után Kiss és folytathatta a versenyzést, majd 2 vagy 3 évvel később hogyan lehetett a Bp. Spartacus vezetőedzője... Egy fontos láncszem érzésem szerint itt még hiányzik... Hm.
bzoli
@Katalina62: Minden "könnyűvérű" nő szabadon erőszakolható? Hagyjad már ezt az idióta dumát! Állítólagos nő létedre...
Katalina62
@bzoli: Akkoriban a rendőrnek nagyobb respektje volt, nem?
Katalina62
@bzoli: Ha figyelmesen olvastad azt is írtam ,hogy az erőszakot nem menti semmi!
Katalina62
@Horizont: Na, akkor még egyszer Kösz, és társait gazemberek tartom, és a bűntetést jogosnak! Viszont attól még esetleg igaz is lehet, hogy a hölgy nem volt éppen szende szűz! Ez viszont nem jogosít fel senkit erőszakra!
Katalina62
@Katalina62: Bocs Kisst, és társait...
bzoli
@Katalina62: Most ezzel azt akarod sugallni, hogy azt a 3 büdös trógert csak azért ítélték el, mert a lány apja egy kerületi rendőrtiszt volt? Egyik ámulatból a másikba ejtesz.
bencemacska
@Horizont: Senkit nem szabad megerőszakolni, sem egyedsül, sem csoportosan!!!
Elsősorban a büntetés kiszabásánál van jelentősége. Valami miatt én kevésnek találom Nagyfát és a 3 évet is!
De -szerintem - mindenkinek vigyázni kell saját magára is.
Katalina62
@bzoli: Eszemben sincs! Ne tuljdoníts nekem olyasmit ami nem igaz!! Ne tudom ugyan tudod-e de megkérdeztem 5őled, úgy Akkoriban azért nem volt-e nagyobb respektje egy rendőrnek mint most?! Ennyi, és nem több!
bencemacska
@bzoli: Nem vagyok lázas, de éppen ezekben az években voltam egyetemista és kollégiumban laktam.
Nyitott szemmel, füllel jártam a nagyvilágban sok mindent láttam!
Láttam a nagyképű, maguknak mindent megengedő sportolókat is, meg a kullancsként rájuk tapadó lányokat is!!!
Az úszókat speciel nem ismertem!!!
Katalina62
@Horizont: Viszont az ne,m lehetséges,hogy ha az áldozat apja nem rendőr, kissék még ennyit sem kapnak?' bzoli félre ne értse! Te biztos érted mit akarok ezzel mondani?
bencemacska
@Horizont: Ha így történt, ahogy leírtad, akkor még inkább kevés, amire ítélték őket!!!
Valami enyhítő körülmény kellett ahhoz, hogy nem börtönbe, hanem Nagyfára Ítélték őket!
A csoportos elkövetés meg még növeli a büntetési tételt!
bzoli
@bencemacska: Ebben az ügyben orvosi látleletek is alátámasztják a nemi erőszak tényét, tehát erőlködve sem lehet azt mondani, hogy az egész csak az áldozat kitalációja.
soljanka
Szóval, ha egy befolyásos embernek könnyűvérű lány van, akkor azt meg lehet erőszakolni akár három fiatalembernek...
Megáll az eszem.
Nem azzal foglalkoztok, hogy Kisst és Gyárfást ismét hazugságon kapták, meg hogy hárman megerőszakoltak anno egy fiatal nőt.
bzoli
@bencemacska: Van "enyhítő" körülmény... Nagy valószínűséggel hamarosan arra is fény derül...
magyarbakancs
Tisztelt hölgy most segíti az utolsó szöget beverni Kis úr koporsójába.
A hölgy helyében a sok mocskolódót fel jelenteném.
bzoli
@magyarbakancs: Kiss "úr" saját maga verte bele az utolsó szöget - meg az elsőt is - a koporsójába.
magyarbakancs
Csapó féle nagy mellényű urakra gondolta.
Még még volt egypár közéleti nemzetes veretes egyén.
Katalina62
@magyarbakancs: Azért itt már régen nem Kiss Lászlót akarják kicsinálni! Különben a hölgyet hamarabb megtalálták volna! Itt a hölgy megint csak áldozat, és eszköz valakik kezében!
bencemacska
@bzoli: Nem érted, hogy ha igaz, amit eddig tudunk, akkor enyhe az ítélet?! Valami okozott enyhítést, de mi???
bzoli
@bencemacska: Mozgasd meg a fantáziád. Kommunista diktatúra, kevéssel 56 után...
bzoli
@Katalina62: A hölgyet valószínűleg a privátkopósok találták meg és "irányították" az RTL Klubhoz.
bzoli
@Horizont: A sztori hetek óta "lecsengett", a hölgy nem akkor lépett elő magától, amikor össztűz zúdult Kissre, hanem akkor bukkant fel, amikor már teljes volt a csend... Ez arra utal, hogy kereshették őt, amihez idő kellett.
bzoli
@Horizont: Mondom, hetek teltek el teljes csendben az ügyben, amikor hirtelen felbukkant az áldozat...
wagabund
Nagyon jól tudta a hölgy, mi van róla a hírekben...tanácstalan volt, mert ismeri a központilag irányított gyűlöletet..nem akart eléugrani egy arrajáró öreg osztrák mercisnek...eddig ő izgult, most izguljon más...

qurvasokan fogják nézni a fókuszt, bár úgy fogunk beszélni róla, hogy áááá...én nem néztem...
nem a lófaszt nem, még Orbán is nézni fogja..

aztán elkezd füstölni a net...
bzoli
@Horizont: Aham. És így most nem dobta oda magát a "vérivó farkasoknak". Értem.
szaboria1
@bzoli: Látszik nincs a környezetedben olyan akivel ez megesett. Szerintem azért vállalja most az arcát, mert tévesen hitték, hogy meghalt. Kiss is azt hitte, hogy ha már nem él akkor így perujjfelvételt kérhetett volna. Ezt fogja így megakadályozni.
bzoli
@szaboria1: Ezelőtt EGY HÓNAPJA nyilatkozta Gyárfás az atv-ben, hogy az áldozat meghalt. Látom, nincs a környezetedben olyan, aki tudná, mennyi időt takar az egy hónap...
szaboria1
@bzoli: Látom szeretsz egy dolgon lovagolni. Mert nem a lényegre koncentrálsz. A hölgy azért szólal meg most, mert a Kiss a héten jelentettebe a perujj felvételt lehetőségét. Ezért szólal meg most. Kissék azt hitték ha halott akkor tudták volna rehabilitálni magukat.
Katalina62
@szaboria1: Igy Kiss nem kérhet perújrafelvételt?
bzoli
@Katalina62: "Akkor lenne rá reális esély, ha az érintett hölgy maga kérné az újratárgyalást, mégpedig azért, hogy megváltoztassa akkori vallomását. De mert az illető már nem él, így ez a variáció kizárható." (Népszava)

nepszava.hu/cikk/1090641-kiss-laszlo-ugy---zamecsnik-keves-az-esely-a-perujrafelvetelre
szaboria1
@Katalina62: Kérni kérhetik de az számukra egy újabb bukta lenne. Nem csak Kiss hanem a másik kettő is szóba jött-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.