Hát tessék, megszólalt végre a kormány is a Kiss László-ügyben, most először, amióta kirobbant a botrány. Kósa Lajos állt a kamerák elé, miután a Demokratikus Koalíció lépéskényszerbe hozta a kormánypártot. A DK ugyanis már tegnap bejelentette, hogy parlamenti vizsgálóbizottságot állítanának fel a versenysportban tapasztalható bántalmazások és szexuális bűncselekmények kivizsgálására. Kósa Lajos ezt képtelenségnek nevezte, illetve azzal érvelt: „a versenysportokra más szabályok vonatkoznak”. Hogy senki ne maradjon kétségek között Kósa egy másik sportágból (a fociból, honnan máshonnan?) kölcsönzött hasonlattal igyekezett alátámasztani az érvelést.„Bármilyen esetben, ha ön egy földön fekvő emberbe belerúg, akkor a rendőrség letartóztatja könnyű testi sértésért minimum. De egy labdarúgó meccsen, adott esetben ezért lehet, hogy még szabadrúgás sem jár. Mert a bíró úgy ítélte meg, hogy az eset olyan, ami miatt mehet tovább a játék.”

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@pbalage: Ezzel most mit akarsz mondani?
pbalage
@Mangu: áá, te biztos hogy fideszes vagy, ha nem érted az ilyen morbid vicceket...
Manhattan
És még ezek találták ki, hogy erkölcsöt kell oktatni...
Mangu
@pbalage: Én normális vagyok, és ne ne nézz idiótának. A szövegértésed 1-es alá (olvasd el, amit írtam).
perfekt
Namár most ,lali gyerek.kérdeznék valamit. volt olyan az életedben egyetlen perc is,hogy sportoltál valamit?Talán a korcsmai gurítós teke,onnét maradt rád a mondat hogy amikor megszólalsz azt mondják:emeljétek a lábaitokat mert lali "gurít".Vagy függőtekét játszottál,és a visszajövő gömb minden dobás után eltalálta a fejedet? Avagy a cucilizmusban a honvédségi spartakiádokon vitted a fiuk szerelését.Ott ezredesnek hívtak-azért mert minden ezredik szavad volt csak igaz.Ám amennyiben ezen megállapításokat tagadnád,én bizton állítom,hogy a bölcsőd terméskőből készült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.