Újabb részletek a Blikk újságíróját érintő lehallgatási botránnyal kapcsolatban. Csikós Klaudia forrásaira teljesen rászálltak a feletteseik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
1/ A rendőrségen még a konyhás Marika is tudja, hogy a falnak ( és a szolgálati gépjárműveknek!) is füle van, de legalábbis nyüzsögnek a "poloskák"!
2/ A rendőrségen at is tudják, hogy telefonjaikat bármikor lehallgathatják!
3/ A rendőrségen azt is tudják, hogy hivatásos provokatőrök próbálják rávezetni a rendőröket egy kis baksis elfogadására, hogy aztán eredményesen lecsaphassanak!
4/ A rendőrségen azt is tudják, hogy számos esetben az asztali munkaállomásokban nem csak a máűködést biztosító chipek vannak, hanem "hallás javító " készülékek is!

Na most, ha ezt általában tudják, akkor vajon melyik lehehett volna az a 1 bites alezredes, aki szóba hozta volna Csikóst hivatali helyiségben, vagy szolgálati autóban, csak azért, hogy lebukjon?

Csikóst mobilját hallgatták, ez volt a cél is, mert csak így tudhatták meg, hogy kikkel tart kapcsolatot és miről beszélnek, ezt alátámaszthatták a hívásforgalmi adatok is és máris mentek az alezredesért!
Ez így működik az NVSZ műveknél! Csak az ismeretlen emberölőkkel nem ennyire hatásosak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.