Balatonakarattya polgármesterasszonya Matolcsy György jegybankelnök felesége. A település költségvetése 350 millió forint, ám az idénre tervezett közbeszerzések megközelítik a kétmilliárd forintot. Ehhez jön még a Magyar Nemzeti Bank alapítványai által 1,13 milliárd forintért megvásárolt egykori MÁV-üdülő, amelyből oktatási és konferenciaközpontot szeretnének.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ezt nevezem egy 835 fős falú ennyi pénzt kaphat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@szaboria1: Ezt nem mondod komolyan??? Nincs 900 fő a falu és kb 3 milliárdból fognak nyomulni? Hát annak a pénznek a nagyon nagy része fitymaszos zsebekbe fog vándorolni...
Nálunk anno 340 millióból teljesen új iskola épült (2007 ben a csúnya szocik alatt) egy 1700 fős faluban, de az iskola ellátja a környező kisebb településeket is...bele se merek gondolni mennyi mindent meg lehetett volna csinálni annyi pénzből nálunk...
Toby
@szaboria1: Úgy sejtem, hogy nem a falu fog garapodni ekkora léből, vagy metró és libegő is lesz.
szaboria1
@Hellcat: Bizony így igaz ennyi a falú létszáma.
Hellcat
@szaboria1: Egyértelműen korrupciógyanús az eset...
szaboria1
@Hellcat: A pm. választások idején állítólag voltak átjelentkezők is.
papa.49
Csak 3 milliárd, és 835 fő a lakosság, arányiban is kevesebbet kaptak mint felcsutka, ott a lakosság a duplája kb. a suska meg 10 res, de ugye az is igaz a felcsutka az igazán kedves a dádénak)))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.