Az Izraelben élő egykori Gyurcsány-rajongó ügyvéd sem hagyta szó nélkül a tegnapi magyar sikert. Igaz, ő nem örült együtt a többiekkel. Facebook-bejegyzésében ezt írta:"Döbbenten, dermedt lélekkel figyeltem, ahogy ma a szerencsétlen magyar nép szinte egy emberként térdelt le a diktátor lába elé. Mert bizony ezt tették, amikor a ma esti, pitiáner és érdemtelen foci győzelmet éltették. Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit. Azt az átkozott magyar focit, amely az orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképévé vált. Azt az ócska, százszorosan túlfinanszírozott, mégis harmatgyenge focit, amely miatt emberek tömegei nyomorognak, amely miatt műtétek maradnak el és gyermekek éheznek. Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
dr. Dániel Péter. Néhány agyatlan szélsőjobbos idióta azzal próbált visszavágni, hogy az Izraeli válogatott nem jutott be a döntőbe. Na akkor egy néhány szó erről is: Izraelben a foci csak egy sportág. Nem költünk rá sok milliárdnyi közpénzt. Izraelben a közpénzből oktatás, egészségügy, szociálpolitika és biztonság lesz. Nem foci és főleg nem magánstadion a miniszterelnök kertje végében. Értve vagyok, ugye? Ja és a szar magyar csapat is csak véletlenül, pótselejtező útján jutott ki. Na erről ennyit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Horizont: D Annyival kiegészítve, hogy nem csak a fiatalok örültek, hanem mindenki! Kortól függetlenül, páti hovatartozás nélkül! Ilyen összhangban rég nem zengett az országunk!
DR Eric CARTMEN
@leszúrt rittberger: Nyugodjál már le ! Kérjél erősebb gyógyszert a kezelő orvosodtól !
leszúrt rittberger
@DR Eric CARTMEN: Én teljesen nyugodt vagyok, gyógyszer nem nekem kell, hanem annak, aki még egy 2:0-s magyar győzelem után is csak hörögni tud :)
perfekt
@Manhattan: 18:39 re.Ez az írásod,tegező viszonyban nincs azzal ,amire reagáltam.Ahogy mondani szokás gatyát váltottál.De a körtének, az almával közös jellemzője csak az, hogy mindkettő gyümölcs.Te a labdarúgást -állítod kontrasztként a vízi sportágakkal szemben.A labdarúgás 40 éves vegetálását itt a propelleren is megbeszéltük-mindenki tudja-,hogy mitől beteg.De volt idő mikor a labdarúgásunk előtt hajlongott a világ nagyon hosszú időn át.A vizes világban is baj van-csak a férfi vízilabdázókat nézzük,nem villogtak válogatott szinten.És nem itt élsz e szép országban, amennyiben nem veszed észre ,hogy minden sikernek örülünk-és az ország a lányokat is a tenyerén hordozták a játék rajongói az EB után.Tehát újat nem mondtál semmit--a durva sértésed-marad-és az a tény ,hogy 14 tetsziket kaptál, azt még szomorúbbnak tartom.De ettől a Nap holnap, ugyanúgy süt--rátok is.
egyvandor
A magyar átlagpolgár több áldozatot (anyagi, egészségügyi ellátás, oktatás, fejlesztések elmaradása, ... ) hoztak a fociért mint a most ember előnnyel szerzett két gólos örömmámorban ujjongó focistáink.
prime777
Ki ez a Dániel?
Rész igazságai vannak ez nem kétséges.
De azért hadd örüljünk már annak,hogy megvertük Ausztriát.
Én úgy izgultam,hogy hőemelkedésem lett.
Amikor nyert a csapat én nem gondoltam Orbánra,sőt a meccs közben sem.
És a csapat nem azért nyert mert stadionok épültek hazánkban.
Szerencsénk is volt,(kapufa) de rosszul nem játszottunk.
Sőt!
Hihi!
Szóval szép volt srácok!
De tényleg,ki ez a Dani gyerek?
Én baromira happy voltam és eufóriában üvöltöttem mikor góóóóóóóóóólt rúgtunk. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.