Gyurcsány Ferenc szerint egymásra kell találniuk a demokratáknak, hogy felléphessenek "az önkény ellen" – különben előbb-utóbb a nép fog felkelni, és azt egyetlen tisztességes magyar ember nem kívánhatja.

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke csütörtökön Facebook-oldalán emlékezett meg arról, hogy ötvennyolc éve végezték ki Nagy Imrét és társait. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: harmincegy évvel később, 1989. június 16-án, a mártír miniszterelnök és "társai megrendítő és egyben felszabadító újratemetésének napján végre szépnek látszott a jövő."

Nagy Imre, Gimes Miklós, Losonczy Géza, Maléter Pál és Szilágyi József újratemetése "sírba tette a Kádár-rendszert", rehabilitálta az 1956-os forradalmat és szabadságharcot, az ország tele volt reménnyel. Milliók hittek abban, hogy Magyarország köztársaság lesz, a szabadság, a demokrácia és a társadalmi szolidaritás otthona, élt a remény, hogy hazánkat végérvényesen a Nyugathoz kötjük, a diktatúra elleni felkelés magasztos emléke pedig örökre száműzi a diktatúra gondolatát is – sorolta.

Gyurcsány Ferenc szerint ma már tudják, nem ez történt. "Ismét itt az önkény uralma, a nevezetes nap egyik szónoka, aki akkor a szovjet csapatok kivonását sürgette, ma azon mesterkedik, hogy visszahozza a zsarnokká vedlett orosz elnök világát, elhagyni készül az európai közösséget, egyúttal a jelképes hatodik koporsóba temette a mai magyar fiatalok álmait és jövőjét" – írta, hozzátéve: nekik, demokratáknak lesz a feladatuk, hogy fenntartsák 1956 üzenetét, az önkény elleni fellépés létjogosultságát, igényét és igazságát.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Szókrakész: @Mangu: @amaramaistanna: Meséljétek már el,hogy Gyurcsány Ferenc MINISZTERELNÖK úr milyen bűnt követett el!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Naggyon jó az irány - Ferenc! Egyszer a birkatürelem is elfogy, "itt az idő!" Az illegális szemétlerakót mindenhol felszámolják!
amaramaistanna
Ez a vadbarom Gyurcsány eltakarodhatna már Orbánnal együtt. Mi a franc bűnt követtünk el, hogy két ilyen seggfej szabadult ránk.
amaramaistanna
@amaramaistanna: Utóirat Vonát is beleértve!
Szókrakész
A mocsok megélhetési politikus!!!
Most már a néphangulatot akarja szörfözni?!?!?!
Eddig mit tett?!?!?!
SEMMMMMMMMIT!!!
Csak a fidesz seggnyalás, meghasonulás, műbalhék!!!
Mangu
Nyugi! Majd kijózanodik, ha elmúlik a lázálma. Egyébként ő is kivándorolhatna.
koszpeko
@Szókrakész: @Mangu: @amaramaistanna: Meséljétek már el,hogy Gyurcsány Ferenc MINISZTERELNÖK úr milyen bűnt követett el!!!
nevemnick
@Szeparepa2: 19:46 Nem is A leszerepelt elvtikre van szüksége az országnak, de az biztos, hogy az ,,amatőr főfocista" eddig a legkártékonyabb az összes közül.
kkalman
Minden elismerésem Gyurcsány elvtársúr! '89 előtt, amikor még a KISZ-ben bontogatta szárnyait, egészen más véleményének tetszett lenni '56-ról, Nagy Imréről és társairól. Volt szerencsém személyesen hallani. Hiába no, változnak az idők és a vélemények!
karma1
Tudom, hogy egyaltalan nem leszek nepszeru nagyon sok itteni baratom szemeben, DE: Meg mindig Gyurcsany a leghitelesebb szemely, aki korul nem nagyon tudtok felhozni altala krealt oligarchakat, stromanokat, meg ugy altalaban: lehet, hogy az MSZP az O idejeben is lopott, csalt - persze kozel sem ekkora mertekben, mint amit a jelenlegi rablobanda csinal -, de abbol O szrintem semmifele szemelyes hasznot nem huzott.
@kkalman: Elhiszem, hogy volt Vele kapcsolatban szemelyes elmenyed, bar majdnem 30 eves tortenesekrol van szo, es amig Gyurcsanynak ennyi kellett ahhoz, hogy a DK-ban vegre a sajat elkepzeleseit alakitsa ki, addig orban mar azt is meghazudtolja, amit tegnap allitott, a szelkakas nem forog olyan gyorsan a tornyon, mint a mai politikusok, kulonosen kopcos rablo a Parlamentben.

Azert a Propi is jobban tenne, ha egy kicsit jobban elvegyulne a nep kozott, es talan tobb helyrol is hallhatna, hogy Gyurcsany nem "vizional"-ja a nepfelkelest (puccsot, forrasdalmat, allampolgari engedetlenseget, akarmit), hanem csak osszegzi a neptol jovo reakciokat.
Volt mar olyan diktator a tortenelemben , akinek a cinizmusa az arcara fagyott, amikor a kivegzoosztag elott allt a tudos es rendkivul szep felesegevel, Romaniaban...

Szoval, nem kell a velemenyemet szeretni, de en sok erdekesseget hallottam tavaly szemelyesen is - pedig akkor meg menekultek sem voltak a repertoarban -, lehet, hogy mar csak egy csepp kell a robbanashoz...
adrenalink
@karma1: "lehet, hogy már csak egy csepp kell a robbanáshoz" Régóta hallom, olvasom ezt. Tavaly óta számolatlan csepp hullott, lényegében még sem történt semmi...
Jozefina
Igaz a mondás: Előbb-utóbb eljön az a csepp, amitől betelik a pohár!!! Gyurcsány csak vizionál, de a nép nem.
Egyébként tetszik nem tetszik a leghitelesebb még mindig Gyurcsány és nélküle nem fogják tudni orbánt elzavarni!!!
Bringás
Biztos, hogy Gyurcsány nem riadna vissza egy felkelésre való hivatkozással idegen csapatokat behívni az országba! Ez az ember nemzetbiztonsági fenyegetést jelent!
karma1
@adrenalink: Amit en hallottam tavaly otthon, az sokkal vadabb volt annal, amit 2012-ben hallottam...

En meg mindig tartom magam az "egy csepp kell csak a kicsordulasig" mondashoz, hiszen az 5 talalatos lottoszelvenyhez is eleg osszesen EGY darab szelvenyt vasarolnod,... Na de aztan...!
magyarbakancs
Bele betegedet a hatalom hiányába Gyurcsány.
Orbán meg belefog örülni ha nem ő lenne a miniszter elnök.
Magyar politikai vezetők csak dilis emberek lehetnek?
Nem kell nekünk a normális vezető soha?
karma1
@magyarbakancs: Nehogy azt hidd, hogy Gyurcsanynak hianyzik meg egy arulas a sajatjai kozul. Nagyon szivesen nevezne meg O egy miniszterelnokjeloltet, DE MEGIS KICSODAT???
eugen4402
Van olyan politikus, akinek hangosabb, gátlástalanabb ellenfelei vannak, és a saját hátországa nem bírja a kritikát, és sértődött kisgyerekként elsomfordál a tegnap még szeretett EMBER mögül. Volt ilyen. És volt Wekerle Sándor, akit háromszor is visszahívtak, mert a kormányfőt is "lakva lehet megismerni"...
adrenalink
@karma1: 08:21-re Egyik ismerősöm 20 éve lottózik, de még kettese sem volt...
karma1
@adrenalink: Elhiszem, en viszont szemelyesen ismerek olyan embert itt, aki egyszer 1,2 milliot, es ketszer 500 ezret nyert itt, dollarban... Megmaradt normalis, dolgos embernek, de szerinte is csak egyetlen szelveny kell a "boldogsaghoz"...:o)) (A boldogsagot azert tettem idezojelbe, mert a felesege irigy volt, es bar nekik ez a nyeremeny az amugy is meglevo gazdagsagukhoz csak egy plusz adalek volt, nem adott egyetlen fityinget sem a sajat edestestvereinek - akikkel azert addig joban volt, -, es erdekes modon, ez , es a masik ket nyeremeny sem boldogitotta ezt a holgyet - 57 eves koraban torok- es agyrakban hunyt el... A ferje ezutan mar sokat jotekonykodott, amig az asszony elt, nem mert ellene tenni semmit sem... Erdekes sorsok vannak...)
adrenalink
@karma1: Az említett ismerősöm 20 éve ugyanazzal az 5 számmal játszik. Abbahagyni, vagy számot változtatni azért nem akar, mert attól fél, hogy akkor biztos kihúznák az 5 eredeti számot, s akkor megütné a guta.:-))
karma1
@adrenalink: Eppen ezert nem nyer...:o))) Annak a legkisebb a valoszinusege, hogy pont az az 5 szam jojjon fel nyeronek a tobbmilliard variacio helyett. En mindig a gep altal veletlenszeruen kiadott szelvennyel jatszom, es minden 2-3 honapban nyerek is, legalabb a szelvenyek arat vissza. De volt mar 5 evvel ezelott nagyobb nyeremenyem: akkor 3000 dolcsi volt a nyeremeny...
adrenalink
@karma1: Akkor Te szerencsés emberke vagy. Én még sose nyertem, igaz nem is lottózom:-))
karma1
@adrenalink: Megnevettettel! Akkor legalabb Te egy normalis ember vagy! Tudtad, hogy a lottot otthon a "hulyek adojanak" becezik?..:o))
adrenalink
@karma1: Igen. Én racionális vagyok, és semmilyen szerencsejátékot nem szeretek.
Szókrakész
@koszpeko: Csipkerózsika!!!
Neked minek?
Te eddig hol éltél?
Most ébredtél?
koszpeko
@Szeparepa2: Milyen bizonyítékod van erre?
koszpeko
@Szókrakész: Itt Magyarországon.
Tőled is értelme bizonyítékot vagy linket várok.
koszpeko
@Szeparepa2: Igazán?
Megélhetési politikus?
Nézzél már utána fröcsögő barátom mennyi fizetést vett fel Gyurcsány Ferenc amikor miniszterelnök volt.
Utána lehet megélhetési politikusozni.
perfekt
Gyurcsány,az igen! Nem vette fel a fizetését, le sem hajol egy két millióért--beköltözött cigányokhoz Miskolcon-Befogadott egy migráns családot-abba a palotába ami nem is az övé--Apró "örökölte".Gyurcsány a jótevőnk-ki hazudott reggel, délben, este-ki a nyugdíjasok 13. havi nyugdíját elvette,aki sógora diplomáját plagizálta, aki a kommunista érában szerezte vagyonát.Van még valami pozitívum, abban az embrióban?Talán annyi, hogy zsigerből utálja Orbánt, s társait.--de egyetlen mozdulatot nem tesz, amiből hasznot nem remél.Mindezek mellett demokráciáról dumál.
koszpeko
@perfekt:Érdekes,hogy nem vagy hajlandó megnézni a honlapjukat
Utána lehet magyarázni
Mit kéne tennie?
koszpeko
@kkalman: Te emlékszel 1956-ról miket mondott?
Te személyesen ismerted gondolom és a pártot éltette?
56-ot elítélte?
Szeretném tudni ezeket az okos dolgokat honnan tudjátok,hogy ilyen jól informáltak vagytok.
Valami link vagy bármi?
perfekt
@koszpeko: Nekem elég a viselkedése, beszédei-- amik ostorcsapásként zúdulnak az emberekre.A honlapjukon bizonyára fényezik magukat--mint ahogy, azt a többi párt is teszi. gondolom.Azokkal a tényekkel vitatkozzál ,cáfold meg amiket írtam.és nem kitalációk--hidd el azt mondanám ,hogy igazad van.De így?marad a minősítése, elkúrták--tehát alkalmuk volt,hogy jobb életet alakítsanak ki--de így, messziről jött ember azt mond amit akar!.Sajnos.
GeoCravker
"Nagy Imre, Gimes Miklós, Losonczy Géza, Maléter Pál és Szilágyi József újratemetése "sírba tette a Kádár-rendszert", rehabilitálta az 1956-os forradalmat és szabadságharcot, az ország tele volt reménnyel. "
1. Az újratemetések nem tettek sírba semmilyen rendszert. A rendszert emberek alkotják. A Kádár-rendszert azok az emeberek alkották, akik közül nem kevesen most Orbánnak tapsolnak.
2. 1956 nem volt forradalom, és a legkevésbé sem volt szabadságharc. Egy, a párt belső berkeiből indult újrarendezési kísérletként indult (Nagy Imre sok minden volt, de nem antikommunista, és katonatisztek sem akárkik lehettek akkortájt). Aztán rárepültek a legkülönbözőbb mozgalmak.
karma1
@perfekt: Na, most aztan egy kicsit nem ertelek, de lehet, hogy bennem van a hiba...
Szoval: Ha Gyurcsany multjat feszegetjuk: tudtommal egyetlen filler fizetest/tiszteletdijat nem vett fel, hanem atulta az egeszet egy jotekonysagi alapitvanyba. Tehat ezt nem ertem, hogy kerulhette el a figyelmedet.
A 13. havi nyugdijat nem O torolte el, hanem csinaltak egy koltsegvetesi tervet, amiben ennek az eltorlesnek az eshetosege felmerult, : ezt az eltorlest orban nagyon gyorsan magaeva is tette, orban BEVEZETTE, mint jo otletet.
Gyurcsany vilageleteben dolgozott, mig orban egy percet sem, barmennyire is szeretne beallitani magat videki ingatlanugynoknek. (Allitolag ezzel foglalkozott egy darabig az egyetem utan.)
Aki ma nem 25 ev alatti, az MINDENKI abban a mocskos Kadar- Antall-, Grosz, eraban dolgozott, vagyis akkor szerezte a penzet, tokejet, ugyanis ezt senki nem kerulhette ki, meg en sem, sot, meg a lanyom sem, aki 2003-ig dolgozott otthon.
Ha viszont valaki jol dolgozott , jo vallalkozasban es azt a penzt leadozta, mindent befizetett utana, akkor ezzel MOST mi is a problema?
Gyurcsany szakdolgozata is meglett - NEM diplomarol volt szo, csak egy resz-dolgozatrol. Tudtommal NEM Gyurcsanynak, hanem schnittpaja bacsinak voltak diploma-masolasi/lopasi gondjai...
Furcsa, hogy egyszerre Gyurcsanyt allittod pellengerre orbannal szemben...Mintha nem ugyanazt szeretnenk mind a ketten? Most egy kicsit megzavartal...:o((( Sajnalom...
koszpeko
@perfekt: Milyen tények?
Hol a link?
Hol a bizonyíték?
Attól,hogy valamit valaki kitalál az még nem tény.
koszpeko
@Szeparepa2: Te kezdted.
Bizonyíts.
Ne terelj.
Bringás
Gyurcsány? A szemkilövető, öszödi böszme hitelessége már lejárt szavatosságú!
moiszikf
2006-ban még nem volt annyira "menő" ötlet a "népfölkelés"...
perfekt
@koszpeko: Na ez az!Ne játszd már meg blahalujzát.:) vagy értelmi fogyatékos vagy? Mindegy ,a süketelést jól csinálod.Ne keress légyszi--a propin nincs felzárkóztató rovat, és az oktatás sem ingyenes.:-))
koszpeko
@perfekt: Gratulálok.
Emútnyócév.
Ennyit tudsz te is?
Kezdem azt hinni van még egy bringás.
koszpeko
@Bringás: HURRÁ!!!
Kinyögtél egy összetett mondatot.
Vagy ezt is diktálta valaki?
A másik tippem rájöttél,hogy lehet használni a jobb egér gomb másolás opciót.
Bringás
Na ha Gyurcsányt naponta leleplezik is mindig van aki megvédje őt és a bűneit! Ilyen a liberalizmus! Nem tanul semmiből és nem tanítható!
Sziszifusz
@Bringás: 06:53
Az lehet, hogy Gyurcsány Ferenc szavatossága lejárt, de Orbán Viktoré is. Mindketten a múlt emberei.
A magyar emberek helyzetén az sokat ront, hogy romlottsága ellenére Orbánnak hatalom van a kezében.
Törölt felhasználó
@Bringás: Tudod mit jelent az, hogy liberty, ha kigoogliztad, akkor egy kicsit gondolkozz el azon, hogy pont ilyen hülyeség lenne, ha másik oldalon valaki pl a konzervatív értékeknek a létét valaki megkérdőjelezni. Szóval ezzel kapcsolatban általánosítani, hogy hülyeség a "szabadság" elég értelmetlen..:) Ha viszont valaki azt mondja, ostaba, tájékozatlan paraszt. Akkor ott a "ostoba, tájékozatlan" már értelmezhető jelzői az alanynak "paraszt". :)
perfekt
@karma1: Szia Mártuska:)ma 04:38 ra .Igazán nem azért írok hogy bosszantsalak.És nehezen bocsátkozom veled Gyurcsány ügyben beszélgetésbe, nehogy elrontsam a napjaidat.Tisztelem, benned, hogy amennyiben bárki is Gyurcsányt negatív jelzőkkel illeti valaki,azonnal , rámozdulsz. ,és szinte személyes sértésnek veszed azt.Pedig,csak az történik,hogy a magyar történelem-egyik ,arra méltatlan vezetője elé állít a komment tükröt.Nemes, és szép dolog az adakozás,ha van miből.Ne nézzük az összeget,legyen ez piros pont neki--de vagy elhiszem-vagy nem.Oly szépen körülírod,a 13.havi nyugdíj elvételét,hogy az öregebb barátaimnak szinte már nem is hiszem el, hogy fletó tette! A munkáról,nekem más fogalmaim vannak,és nem Gyurcsány vagyonszerzéses privatizációs manőverei az etalon.Egyetemre is járt-a Marxistára?Mártuska: nincs meg a szakdolgozata,csak annyit tudunk,hogy a sógoráé van meg-és fletó úgymond átemelt abból a sajátjába néhány oldalt,na pontosan úgy mint a Palibácsi.Az érdekessége még ennek a történetnek,hogy a borkészítésről ,a tőkétől ,a bor érlelés folyamatát írta le?! Ő ,aki csak annyit tudhat a bor készítéséról,hogy szőlőből is lehet, és iható is.Mondd légyszi--Te tényleg olvastál olyat,hogy én Orbánt, Gyurcsány ellenében pozitívan értékeltem?Na ilyen nem volt--nem szép dolog-de inkább azt gondolom-hogy egyik kutya a másik eb.Gyurcsányt súlytalannak tartom-mint politikust--az Öszödi beismerő vallomásának tartalma miatt, pedig jellemtelennek is..Orbánról még annyit-neki az a beszéde még hátra van amit Gyurcsány már megtett, hogy a királyi tv ben-avagy zártabb helyen ez még kérdéses.
Mangu
@koszpeko: Tenéked magyarázzam, akinek fingja sincs, hogy mi történt ebben az országban az elmúlt 25 év alatt? Szó sem lehet róla.
karma1
@perfekt: Igen, mar nem emlekeztem konkretan a cikkre. Szoval akkor KI es MIERT allitotta, hogy Gyurcsany a sajat unokatestvere szakdolgozatat masolta le? Na meg ugy altalaban, hogy is van ez?

www.atv.hu/egyeb/20120502_gyurcsany_ferenc

Aztan meg ez:
www.mfor.hu/cikkek/makro/Megszunik_a_13__havi_ber__limitaljak_a_nyugdijakat.html

amiben NEM tunik el a 13. havi nyugdij, hanem a 13. havi BER tunik el.
A 13. havi nyugdijat pedig csak az oregsegi nyugdijjogosultsga korhatarat eleroknek tudjak biztositani, legfeljebb 80 e forintig .
Gyurcsany mar latta a recessziot, 2009-re tervezte kulonben is a 13. nyugdij-szigoritast.
Mert Gyurcsany sem volt hulye, nagyon jol tudta, hogy aki korengedmennyel megy nyugdijba, az altalaban nagyon jol fizetett munkahelyrol teszi ezt, es a nyugdija sokkal magasabb, mint aki mar 15-20 eve tolti a 62 eves korban elkezdett oregsegi nyugdijat, hiszen a berek ezalatt az ido alatt robbanasszeruen novekedtek.
A fentieket nem kekeckedes miatt linkeltem be, hanem csak a teny kedveert, kulonben az egesz csupan a kabatlopasi ugyre emlekezteto helyzetet teremt.
karma1
@perfekt: Tovabbi apro adalekok:
www.jogiforum.hu/hirek/20631
"A 13. havi nyugdíj megszüntetésére igennel szavaztak az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők, ugyanakkor egyedüli szocialistaként nemmel szavazott Warvasovszky Tihamér, székesfehérvári polgármester, aki korábban nem írta alá a Bajnai Gordon miniszterelnök tervezett intézkedéseit tartalmazó támogató nyilatkozatot sem. Egy másik MSZP-s politikus, Farkas Imre pedig tartózkodott. Ő korábban az egészségbiztosítási pénztárakról szóló, később visszavont törvényt sem szavazta meg."

Szoval ebben az idoben mintha mar NEM Gyurcsany felelossege lett volna a kerdes...
De igazabol orban vezette be, viszont boszen mutogatott vissza Fletora...
magyarbakancs
@karma1: Nem tudok eligazodni Gyurcsányon.
Vannak olyan nyilatkozatai ami tökéletesen ellentmondanak egymásnak.
Orbántól ezt már megszoktuk.
Gyurcsánytól meg még nem.
karma1
@magyarbakancs: Dragam, ez most nem mond ellent, egyszeruen csak megallapitja, hogy a belugy pattanasig feszult a sok barom intezkedes, felemas torveny, rengeteg ellopott penz hianya miatt, az elegedetlenkedo tanarok, egeszsegugyisek miatt, es azt latja, hogy ez teljesen hidegen hagyja orbant, aki tovabbra is engedi, hogy kuszaszem garazdalkodjon a lopott penzzel, szoval ez nem mellebeszeles, hanem sohase lehet tudni, hogy a tomegben kinel lesz esetleg egy jo kis szolgalati fegyver, amivel eppen eltalalja orbant.

Dehat ez mar mindegy, Fleto nem akar miniszterelnok lenni, mert megint a szarbol kellene neki varat epiteni, es egyedul all a jo otleteivel, amibe bizony beletartozna megszoritas is.
Te egeszsegugyis vagy, tudod, hogy mi az az ostya a keseru pirulaknak. orban annakidejen a burkolt adoemeleseket, uj adokat a "rezsicsokkentes" cimu szemfenyvesztesbe csomagolta, azert tudta lenyomni a nepek torkan.
Gyurcsany pedig kiall a nep ele, nem beszel melle, hanem elmondja, hogy bizony, egy darabig meg sz@r lesz. Ezert aztan orban ujjal mutogat Fletora, hogy "na ugye, Gyurcsany az, meg az emuttnyocev, aki sanyargatja az orszagot"!
Ezzel orban megeteti a sajat hulye, egybites szavazoit, a tobbiek viszont mar apatikusan legyintenek, hogy "csoborbol vodorbe", "egyik kutya, masik eb", meg van erre meg egy csomo mas mondas is...:o(((
magyarbakancs
@karma1: Ez egy hagyományokat tisztelő ország.
Hagyományosan a politikusok ellopják a közpénzt.
Mert ki közel a tűzhöz könnyen melegszik.
Semelyik politikai pártnak nem hiszek, el semmit még azt sem a mit kérdez, nem azt, amit mond.
Bárki ott lenne mindegyik lopna.
karma1
@magyarbakancs: Ugyanez tortent a Bokros csomag emlegetesekor is, mindenki fujolta Bokrost, hogy jaj, hat az egy rohadt nagy megszoritas lesz, meg juj,... Aztan az elso 3 evben, mig igazan meg nem indult az Unio 2013-2020-ig tarto segelyprogramja, addig a Bokros csomag jotetemenyeibol elt meg a Gazdaallat... Viszont amikor mar ove volt a hatalom, elvetette az egeszet, kozolte, hogy Bokros csomag nem kell, hanem majd o, a josagos Telatyus fogja minden magyar csalad puttonyat telerakni...

Aztan tele is rakta, csak eppen sz@rral, nem csokival... (mindegy, barna - barna...)
karma1
@magyarbakancs: Nem hiszem. Ahogy Teged ismerlek, peldaul Te sem, es meg rendkivul sokan errol az oldalrol.

De megnyugtatlak: ha Te, vagy mas kerulne be a kovetkezo kormanyba, mar ugyse lenne mit...
magyarbakancs
@karma1: Biztos nem lopnák mert nem felejteném el .hogy honnan jöttem.
karma1
@magyarbakancs: En sem, es nemcsak a szarmazasom miatt - en sem a Rozsadombon jartam oviba -, hanem mert a LOPAS = BUNCSELEKMENY, es mint ilyen, torvenybe utkozo. Ha nem a polgariba, buntetobe, akkor legalabb a Tiz parancsolat-ot nezzuk...:o)))
magyarbakancs
@karma1: Más világban szocializálódtunk
karma1
@magyarbakancs: Igen, abban a "mocskos, atkos, rohadt cuclizmusban"...:o))))) (Merthogy a kommunizmust csak epitettuk, de sose ertunk a vegere, hihi...:o))))
koszpeko
@perfekt: Okos!
A Bajnai kormány vette el a 13.-ik havi nyugdíjat.
perfekt
@koszpeko: 2009 ben ki jelentette be,hogy ,megszüntetik a 13.havi bért--és limitálják a 13.havi nyugdíj összegét?-,80 ezer forintra,de csak a 62 éven felüliek kaphatják .Buta.
karma1
@perfekt: Lasd idezet a cikkbol: 09.01-es kommentemben... Mintha Bajnai lenne a miniszterelnok, ... hiszen 2010- tavaszatol mar orban az, es Bajnai kb. 1 evet volt hatalmon Gyurcsany utan...
GeoCravker
@Szeparepa2: "@koszpeko: Milyen bizonyítékod van,hogy orbán lop? "
Milyen bizonyítékot szeretnél?
A Keresztapa territóriumán a maffia nem bünöző. Egyszerűen azért, mert a maffia törvényei szerint a konkurrenciát lelőni nem bűncselekmény. A védelmi pénzeket beszedni sem bűncselekmény, és más sem. Ott a keresztapa törvényei uralkodnak.
Orbánt és alvezéreit ma törvények védik. Tiborcz nem csal és lop, mert törvény mentesíti. Orbán kiugró vagyonosodása nem lopás, mert neki az jár. Sckicc Pali nem csirkefogó, mert neki papírja van arról, hogy 40 közmunkás béréből röhöghet a markába. Lex-akárkik védik papcsákot és társait.
A maffia területén tehát Orbán lehet szent is. Törvélyileg. Ellenben ettől még egy csirkefogó.
perfekt
@karma1: 08:57 re.Én nem említettem azt, hogy az unokatestvére dolgozatát plagizálta. A volt sógoráét--és minő érdekesség mindkét dolgozatot ellopták-- ha ha ha.Emlékszem akkoriban a kommentemben megemlítettem, hogy az osztálynaplót kell megnézni-abban benne leledzik,hogy ki vizsgázhat, valamint a diplomások névsorát is ott őrzik az írat tárba! Szerintem azt is ellopták?-pedig 50 évig őrizni kell.Szóval a kabátlopás is lopás--és ez az ügy túlmutat azon.Tudod kíváncsi lennék,ha rendeznének osztálytalálkozót elmenne e? vagy úgy járna, mint Orbán nagyszerű tanácsadója Farkas aki ,Ohatpusztakócson kereste a fővárosi iskoláját.
2009 ben Gyurcsány kormány emelte jogerőre a 13.havi bér megszüntetését,és a limitált 13.havi nyugdíjat korhatárhoz kötötte 62 éven felüliek kaphattak maximum 80.000 forintot..
És hogy Gyurcsány nem volt hülye,bizonyítja, a nemzetközi valutaalaptól még megrendelt regnálása végnapjaiban,néhány millió eurót, amit persze lenyeltek. Építettek viaduktot egy kis patakocska fölött,aminek megtekintésére turista utakat szerveztek a Japánok. És abszolút sima talajba alagutat építettek.De voltak fekete banki pénzügyi tranzakcióik is,és egyre többet hozzák nevét össze az iszap katasztrófával..Szóval ,hogy még az ország határán az van kiírva, hogy üdvözöljük Magyarország területén-annak is köszönhető-hogy megfosztatott a trónról!
karma1
@perfekt: Nem nyeltek le a penzt... Amikor orban atvette az uralmat, o maga mondta, hogy minden rendben van, a gazdasagot jo allapotban vette at, es a penz tulnyomo resze lehivatlanul a bankban pihent.
Nem diplomarol volt szo, hanem SZAKDOLGOZATROL. A ketto kozott - Te is tudod - eg es fold a kulonbseg,
A 13. havi nyugdijat korhatarhoz kototte csupan, es csak nagyon szuk retegnek szunt volna meg.
De hagyjuk ezeket, mert latom, valamiert jobban orrolsz Gyurcsanyra, mint a Gazdaallat disznosagaira, pedig nem ilyennek ismertelek meg...

Nem baj, a velemenyedet elfogadom, mindenkinek megvan a sajatja, tehat igy kerek a vilag...:o))

Reszemrol a vita lezarva, mert csak pazarolom az energiamat, pedig senkit nem ohajtok megteriteni...:o)
karma1
@GeoCravker: Talan hangsulyoznam egy kicsit jobban: ha orban a korrupciot szemelyre szabva beemeli az Alapkatyvaszba, az ezaltal elveszti BUN jelleget, es mindjart tekinthetjuk a politika fo iranyanak is, hisz a kormany a torveny szerint jar el...
Borsodi
@Szeparepa2: Én is azt hittem,szavaztam Orbánra csak hogy Gyurcsány meg bukjon,be dőltem a hazugságainak.Ma már szégyenlem,hogy hittem egy ilyen embernek,nagy átok ránk nézve egy ilyen miniszter és bandája.A deviza hitel forintosításával is át vertek mindenkit.ere mondják ha nincs velünk ne legyen ellenünk.
www.youtube.com/watch?v=a4qHNchaJqE
Hittem neked,Viktor népdal
perfekt
@koszpeko: Mit,s ki?Már megint turmixolsz,vagy kíimaxolsz?
koszpeko
@Bringás: Igen!!!
Gyurcsány ott állt a roham rendőrök mellett rá nézett a piknikező békés tüntetőkre és közölte,cél a szemek!
Tűz!
:D

Bringás!
Honnan szalajtottak téged???
koszpeko
@perfekt: Tudod kivel beszélsz ilyen lekezelően?
Menj haza szüleidhez s kezdjék nevelésedet újra,vagy mond meg nekik ha ráérnek fejezzenek be téged,mert félmunkát végeztek.
Ezzel nem a felmenőidet szidom téged minősítelek,gyökér.
amaramaistanna
@Szeparepa2: Ez teszi sírba a nemzetet, a két rossz közötti választás. Oda kell figyelnünk másokra és nem két hataloméhes , hordószónok gazember közül kell választanunk... Itt inkább arról kell gondoskodni, hogy Orbán eltakarodjon, Gyurcsány egy halódó ló, nem kell vele számolni, de sajnos sok kárt okoz...
perfekt
@koszpeko: Rólad van szó? Mit vártál sastojást.Én gyakran kijárok hozzájuk a temetőbe--és mosolyogva elmondom nekik ,milyen kétéves nyeretlenek ,ugatnak nekem! És most kérlek tartózkodj moslék szövegeidtől ,és húzzál el , kaptál tőlem egérutat.
koszpeko
@perfekt: Várj összeszarom magam tőled meg a gyogyós dumádtól.
Húzzál el te,ha valami nem tetszik.
perfekt
@koszpeko:20:23 ra Látod az nehéz lesz,hiszen az egész csomó szart látok @koszpeko: -névvel ellátva..Szerencsétlenségeknek embere.
koszpeko
Összekeverted a saját hsz.-idat az enyémekkel?
kkalman
@karma1: tegnap, 07:04 Tudom, hogy a politikus olyan, mint a szélkakas. Inkább a tisztánlátás kedvéért írtam, amit írtam. Két sör között mondta akkor, amit mondott. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és ha csak ennyit változott a véleménye, akkor egész jól áll a miniÁlnokunkhoz képest. Véleményem szerint meg neki van esélye ezt a pökhendi putriszökevényt odajuttatni ahová való. A többi pártvezér a fasorba sincs, annyira nem ismerik Orbánt. Lehet, hogy azt mondják, hogy ismerik, de annyira egyik sem, mint a Gyurcsány, aki már a kiszes korszakukból ismeri.
kkalman
@koszpeko: tegnap, 21:57 Még egyetemista volt, és véletlenül egy asztalnál söröztünk. Akkor találkoztam vele először. Ha akkor érdekelt volna a politika fele annyira, mint most, illetve az örök ellenzékiségem nem tiltotta volna, ma én is valamelyik pártban lophatnám a napot meg a közvagyont.
Szókrakész
@koszpeko: Te tényleg hipózott agyú vagy.
Szókrakész
@Szeparepa2: Ne igyál többet!
Már nem tudod miket írsz!
koszpeko
@kkalman: Sörözés közben gondolom a pártot éltette és a kommunizmust.
Jaj ne már.
Szókrakész
@Szeparepa2: Idefigyelj suttyógyerek!
A sulykot nem elvetni!
Mert átnyúlok az éteren és kifordítalak.
Mit képzelsz te kis pöcs, te kis köcsög, mit gondolsz kivel beszélsz, ?
Anyáddal és a rokonságoddal beszélhetsz ilyen hangnemben, ahogy nálatok a putriban megszokott.
Csak azért, mert betévedtél a technika világába, lett internet és megmutatták, hogyan kell kezelni egy pc-t, még nem vagy ember, te homo erectus.
A barlangi stílus itt nem üzemel.
Szókrakész
@Szeparepa2: Hülye gyerek!
Még most se érted?
A neten más a stílus!!!

De ha ilyen vitéz vagy akkor hozzunk össze egy dzsembörit, csak úgy ketten.
Aztán majd eldől, mekkora vitéz vagy net inkognitó nélkül.
Én adjak, vagy te adsz helyet, időpontot, te kis köcsög!
Most legyél bátor!!!
Szókrakész
@Szeparepa2: De tudod mit?
Megkímélem az életedet.
Csak tolókocsis versenyzőt csinálok belőled, te kis féreg!!!
Bringás
@koszpeko: :-)))))))))))))))
Öcsi! Ne szórakozz már a felnőttekkel!
Bringás
@ziziplanet: Mi vagy te? Magyar tanár?
kkalman
@koszpeko: tegnap, 08:04 Nem a pártot és a kommunizmust éltette, de mivel ő egy társasággal jött a megyei KISZ Bizottságtól, és, mert én egyedül ültem egy asztalnál, szabad asztal meg nem volt, odakéredzkedtek hozzám. Már csak azért is, mert a társaság egyik tagja jó haverom volt, még akkor is, ha a politikai nézetünk nem egyezett. A témát ők hozták, az időponthoz - október közepe - passzolt. Hol van az előírva, hogy két sör között csak a csajokról, az autókról és a fociról lehet beszélgetni?
koszpeko
@kkalman: Én úgy emlékszem a téma tiltva volt.
Sőt sok volt a rendőr a csoportosulások miatt.
Szóval nem vonom kétségbe szavaid.
Nem voltam ott.
A lényeg,hogy benne van gerinc és soha nem tagadta múltját.
Ellentétben sok-sok politikussal akik elfelejtették honnan jöttek.
koszpeko
@Bringás: Te mi vagy,milyen gondozott?
Zárt vagy nyílt az osztály ahonnan kiengednek netezni, "öcsi"?
Hol vagy?
Viszek neked játék sz.gépet.
Jó nagyot,hogy le ne tudd nyelni,vagy nehogy a füledbe dugd és vihetnek a sebészetre kiszedni.
Akkor aztán lenne sírás.
Kb. ez a te színvonalad,talán megütöd az 3 éves szintet,de csak talán.
Ismerek olyan gyereket aki értelmesebb mint te a kora 2 és fél év.
"öcsi"
Bringás
@koszpeko: :-) Mit mondjak az agyatlan fröcsögésre? Semmit!
Törölt felhasználó
@Bringás: Nem az a szomorú, hogy a sok birka a liberálisozik azt sem tudják, hogy mit jelent ez a szó. Tudod nem kell kell tanárnak lenni ahhoz, hogy tudjam mit jelent. Viszont a bunkók nem szokták tudni, hogy mit jelent, de ne érezd magad szarúl a nagyjaink se tudják mit jelent, szóval legitim ebben az országban a szabadságot szapulni. Viszont mindenki szabadon lehet műveleten bunkó. Látod mégis csak liberális értékek és liberális demokráciában lehetsz te is paraszt. Nem érzed ezt kicsit ellentmondásosnak?! Gondolom nem...:)
Bringás
@ziziplanet: Épp az a lényeg, hogy korunk liberalizmusnak nevezett eszméje fasizmus!
koszpeko
@Szeparepa2: Ezt a baromságot amit most leírtál ki kéne plakátolni és mutogatni.
Valami konkrétumod,ha lesz Gyurcsányról akár egy bírósági ítélet is megteszi akkor szólj.
Addig csak vádaskodás amit itt írsz és örülj,hogy nem perelnek rágalmazásért és becsületsértésért Gyurcsány Ferencék.
koszpeko
@Szeparepa2: Ebbe most beleszólok.
Te kezdted a vádaskodást.
Hajrá lehet bizonyítani.
koszpeko
@Szeparepa2: Jaaa és ha kérhetném hiteles adatokat,mert a rémhír vagy az hekto tévének nem érdekelnek a vádjai.
koszpeko
@Szeparepa2:Jaaa,hogy nincs ilyen,akkor ne égesd itt magad.
A bolond is bölcsnek tűnik ha hallgat.
koszpeko
@Szeparepa2: Ahogy már írtam,TE kezdted a vádaskodást.
Tiéd az elsőbbség.
kkalman
@koszpeko: tegnap, 23:08 Ha választanom kellene, remélem hogy sor kerül rá, Orbán és Gyurcsány között, akkor nálam a Gyurcsány 100 méteren 200 métert ver Orbánra. Ez a csúti putriszökevény a fasorba sincs a Fletohoz képest.
koszpeko
@kkalman: Köszönöm!!!
2018-ban megteheted.
Sok honfitársunkkal és velem együtt akiknek ebből elegük van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.