Baka Andrást kamuindokkal menesztette a kormányoldal 2011-ben a Legfelsőbb Bíróság éléről, most eljött a fizetés ideje. A kormány a létező legrosszabb pertaktikát választotta, de így is töredékét kell csak fizetni annak, amit Baka remélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
100 000 eurós jelzés bringásnak, hogy talán mégsem jó az illiberális irány. A jogállamiság szétverésének [újabb kisebb] bizonyítéka ez.
Politikai küldöttek lennének Strasbourg EJEB bírái? Az ítéleteik pedig politikai állásfoglalások? (És ehhez a sz@r rendszerhez csatlakoztunk volna?) Akkor a magyar alkotmánybírók kicsodák, pl. balsai? Jó lenne látni statisztikát arról, a fidesz alatt mennyivel nőtt a zállam által elbukott strasbourgi perek száma. A kártérítési összeg valszeg a korábbinak sokszorosára. A bíróságok függetlenségének totális bedarálására tett kísérlet ugyan elbukott, de nincs lefutva a meccs, mert az orbánt nem olyan fából faragták. Ő nem adja föl, hogy felkapaszkodjon egy lámpavasra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.