Újabb nő jelentkezett, aki arról beszél, hogy erőszakoskodott vele Kiss László. A volt úszónő azt állítja, hogy Kiss azután támadta meg, hogy kijött a börtönből. Kisst és két társát Takáts Zsuzsanna megerőszakolásáért ítélték több év börtönre, de Kiss húsz hónap után szabadult.

A külföldön élő nő csak a Tényeknek beszélt a borzalmakról.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És most a riporthoz. A hölgy csak megerősítette, hogy Kiss a büntetés ellenére is ugyanaz az aljas ember maradt. Szerencséje, hogy már minden posztjáról lemondott, mert most még nagyobb lenne a botrány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Szerintem még egy emberölést is összehoznak az emlékezők! Az úszószövetséget Domestosba tenni!
JAJMÁR
Nem meglepő dajnos. Nagy csalódás a Kisss!
percsi
Ezt a mocskot évekig tejben-vajban fürdették, ideje megbűnhődnie, börtönben a helye.
wagabund
ez a bűnbánó kis még a bocsánatkérésében is hazudik...egészen biztos előkerül még néhány áldozat..

természetesen jön néhány fizetett megmodó, aki kétli ezeket az eseteket...
...namegasztán csapó is fogja rángatni az üres poharat...mert ő valamiért nagyon érti ezt a poharas példát...meg a többi haver..
human
Elnézést az offért, de nem tudja valaki, hogy mi lett a paralimpiai szövetség volt elnökének több milliós sikkasztásával? Tudjátok. A sérült sportolóknak szánt pénzből törlesztette devizahitelét, az elnökség indoklása szerint azért, hogy ne nyomassza az adósság terhe.
human
És most a riporthoz. A hölgy csak megerősítette, hogy Kiss a büntetés ellenére is ugyanaz az aljas ember maradt. Szerencséje, hogy már minden posztjáról lemondott, mert most még nagyobb lenne a botrány.
percsi
@human: Jelenleg a sikkasztás nyomassza, ezért Tomival az EB-re mentek!
Törölt felhasználó
Hányadék egy tetű ez. Hogy adta az őszhajú makogó papót:) "Látja Olga én hívom de nem veszi fel Katinka" Persze, mert tudta, hogy egy erőszakoló, pedofil geci vagy... Így útólag semmi az amit Katinkától kaptál és így utólag biztos hogy ő ezt tudta csak diplomatikus volt és nem akart vádaskodni. Tudta, hogy az ocsmány viselkedése miatt ez ki fog jönni..
Törölt felhasználó
@human: Nem is véletlenűl mondott le, tudta hogy jön a lavina...:)
percsi
@pmv.agnes: Mint általában szokott lenni. Felcsillan egy kis remény, pár napig égnek a billentyűzetek, azt ennyi! Ez így is marad, míg a nép nem tesz rendet!
wagabund
@human: minden posztjáról lemondott?...hát hetvenöt éves a qurva anyját...mit akart még? azontúl a vagyonokat eredményező kitüntetéseit nem adta vissza a szarcsimbók...

.egyébként a család jól élhet a nyugdíjából, és egyéb állami pénzekből..kiderül arany, ember ez a papa...

véleményem szerint.
Dr.Orbán.Viktor.sk
Én kiváncsi lennék arra, hogy mennyi az a pénz amennyiért ebbe belement?
Adassék meg nekem a kételkedés joga.
Ki és mit akar eltakarni ennek a barna és büdosnek kavargatásával?
Jozefina
Nem eszik annyira forrón a kását!! A nyanyának az a baja, hogy ma már nem kell senkinek. Most jutott el hozzá a hír. Nem érdemes foglalkozni vele. No meg tisztelt férfiak szerintem nagyon sok "Kiss László" van kishazánkban a mai napig. Csak ezen az egyen lehet csámcsogni??? Vagy mindent azonnal kellene feltárni, kivizsgálni és büntizni, vagy hagyni az egészet. Múmiák emlékezése az egész baromság!!!
human
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Beakadt a lemez? Az előző áldozatnál is először a nő szavait kezdték többen kétségbe vonni. Most akkor megint ugyanaz a hülyeség fog menni? Aztán egy újabb eset alkalmával megint? És így tovább?
szaboria1
@Mirabilis: Mivel már nem itt él lehet, hogy most jutott el hozzá a hír Kissről. Nem tudom mennyi idős vagy de a 60 - 70-es években nem a megerőszakoltnak adtak általában igazat. Így általában nem volt feljelentés sokszor. Pl. ha netán mini szoknyás volt akkor máris Őket hibáztatták.
szaboria1
@Jozefina: A különbség az a Kiss és a többi között, hogy KIssre a szülök rábízták a gyermeküket abban a tudatban nem történik az úszás tanításon kívül semmi bajuk.
wagabund
@Jozefina: anyukádat is így szólítod? persze ha van..a nagyinak montad már, hogy múmia? rólad a klubrádió kanadába távozott jozefinája ugrik be..tudod...orosz jozefina..
eszegfu
@human: Tegnap 22:04 2015. nov. 11-i hir: Az ügyészség most már nem hütlen kezeléssel + csalással gyanusitja, hanem "megalapozott sikkasztás gyanujával"... ennyi... itéletet még nem láttam.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@human: Bocsánatot kérek de ott hol Rajkot kivégezték hamis váddal és ahol Mór ügyében jogerősen egy ártatlant ítéltek el, ugye szuverén jogom kételkedni?
Aki Én
@Dr.Orbán.Viktor.sk: 09:59 Ezek után hiszem, hogy tényleg te vagy Viki.
És ott ahol az elkövető már beismerte és bocsánatot kért? De azért te kételkedj nyugodtan, a tények össze ne zavarjanak.
Jozefina
Sok öreglányt ma már csak az ápolónő tapizza és ez a bajuk!!! Hányinger az egész!!!
wagabund üdv anyukádnak!!!
human
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Tegyük fel, hogy a nő hazudik. Mit is nyer vele? Tudtommal nem perel és nem is perelt kártérítésért. Az sem túl nagy nyeremény, hogy majd megismerik az utcán olyanok, akik hozzád hasonlóan elítélik és majd kap pár keresetlen szót. Nekem nem úgy tűnik, hogy jaj de nagyon megérné a világ előtt elmesélni, hogy megerőszakolták fiatal korában. Eddig csak egy vevő volt a zöldségesnél, de mostantól egy vevő akit megerőszakoltak.
human
@eszegfu: Köszi az infót. Rohadtul bosszant, hogy a feledés homályába vesznek az ilyen aljas embereknek az ocsmányságaik, mint ennek. A sérült sportolókat csak azért megrövidíteni, hogy neki mint egészséges embernek, ne legyen lelki bánata, hát kell hozzá pofa.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@human: Vannak dolgok melyeket én sem értek :(
simmering73
Nem történt erőszak. A hölgy mondta a Tényekben.
1magyar
Valamelyik áldozata miért nem vágja már le a farkát?
eszegfu
@human: Azért az sem semmi, hogy Deutsch, mint a felügyelő bizottság tagja, ő "javasolta" Gömörinek a "juttatást"! Őt jelen esetben már semmivel sem gyanusitják... pedig azért Gömöri nem egyedül, mindenki tudta nélkül "sikkasztott", hanem erről határozat volt!:((( Ha, nem kérdezed, bizony én is elfelejtem...
human
@simmering73: Nem is akarta megerőszakolni? Bocs, nem láttam a riportot.
pali85
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.