Nem vizsgálta Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service, így nem is jelentett be osztályzatmódosítást a péntek éjszakára kitűzött időpontban. A Moody's listáján Magyarország szuverén adósosztályzata így továbbra is "Ba1", felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátással. A cég által érvényben tartott magyar besorolás egy fokozattal elmarad a befektetési ajánlású kategória alsó szélétől.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Mit vizsgáljon rajta, amíg ez a kormány van?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Bezzeg, ha valami 0.00000001 %-nyi negatívum van, rögtön ugranak.
simmering73
Elmaradt a hétvégi örömszerzés fideszfanok. Gézuka marad a gatyában.
karma1
@lópicigáspár: Mivel ott se hulyek ulnek, valoszinu, ok is figyelemmel kovetik a legfontosabb bank, kuszaszemu bankjanak a penzszorasat, meg azt, hogy a GDP 76 %-a az adossag nagysaga, az orszagot meg egy rosszul oltozott, hiteltelen mini-hitler iranyitja a napi otletei alapjan - akkor megis mi a turot varnak? A gazdasagi tabella 28. helyen allni 28 orszag kozul - a felso harmadbol lecsuszva - ugyan mi mast jelenthet, mint sz@r gazdasagi allapotokat, minuszos fejlodest...:o((((
lópicigáspár
@Eriksson: És ezt pont Te írod, aki tökéletesen tisztában van a piaci erőviszonyokkal és annak mozgásával!? Ne mondd, hogy egy kis alapanyag drágulás nem érinti a végtermék árát, még az ipari kerámia-iparba is!
Eriksson
@lópicigáspár: Figyelj lópici. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy egyáltalán nem korrekt a hitelminősítők manipulációja. Ha romlik a helyzet, akkor rögtön budiba küldik a gazdaságot, ha kissé javulóban lenne, akkor felminősítés helyett inkább oda se néznek.
Ilyen megvilágításban teljesen mindegy, hogy teljesít a gazdaság.
papa.49
Történt változás nem, az irány változatlan ,, FOLYTATJUK,, a lopást, a hóbortjaikra költik a pénzt közel se arra amire kéne, akar idejönni egyetlen cég, NEM AKAR, indítana itt vállalkozást bárki, NINCS OLYAN, AKKOR MEG A BÚBÁNATOS LÓLENGŐCSAPSZEGRE MÓDOSÍTANÁK A BÓVLI BESOROLÁST!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.