A Fidesz szerint az MSZP vezetői végre akarják hajtani az európai uniós kényszerbetelepítést.

Október 2-án mindenki véleményt mond a kényszerbetelepítésről és Brüsszel bevándorláspárti politikájáról. Aki nemmel szavaz, az nemet mond a kényszerbetelepítésre, aki pedig nem szavaz, az igent mond Brüsszel tervére, a bevándorlók betelepítésére – írták közleményükben, amelyben a szocialisták kezdeményezésére reagáltak.

Molnár Gyula, az ellenzéki párt elnöke korábban közölte, az MSZP tagjai nem vesznek részt az október 2-ra kiírt népszavazáson, helyette az első Szabad Európa-napot kívánják megtartani. Úgy vélte: a népszavazásnak "nincs jogi következménye, a tárgya valójában nem létezik, és nem szól másról, mint egy buta üzenet Brüsszelnek".

A Fidesz-frakció közleménye szerint "az MSZP vezetői már döntöttek, ők inkább bevándorláspárti pikniket tartanak aznap és nem utasítják el, mert végre akarják hajtani a kényszerbetelepítést". Ha rajtuk múlik, a magyar emberek megkérdezése nélkül megkezdődhet a bevándorlók tömeges betelepítése Magyarországra. Erről október 2-án mindenki véleményt mondhat, még az MSZP szavazói is – fogalmaztak.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem kell elmenni szavazni!

Ne szavazzatok az 1294 főt okoló, hamis és hazug állításokkal kiváltott és indokolatlan elmebeteg őrületre!

Ezek a hitetlen fdideszpatkányok, pénzért, az Al-Kaidát is befogadnák, azt hazudva, hogy nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Nem kell elmenni szavazni!

Ne szavazzatok az 1294 főt okoló, hamis és hazug állításokkal kiváltott és indokolatlan elmebeteg őrületre!

Ezek a hitetlen fdideszpatkányok, pénzért, az Al-Kaidát is befogadnák, azt hazudva, hogy nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot!
Macskaszem
Az MSZP nincs abban a helyzetben, hogy bármit is végrehajtson, mivel a fidesz van kúrmányon. Blöff, blöff és blöff. /copy:pöttyösseggű/
Csizmás Kond
@Mirabilis: ez most fantázia vagy delírium...a migráncsokról van szó nem a hunxitról...
1magyar
Ezeknek a pártoknak harangoztak is. El kell menni szavazni, én mindenkit a környezetemben küldök, ne jöjjön ide migráns.
joopapa
És hogy fogja az mszp végrehajtani a bevándorlók tömeges betelepítését? Becsempészik őket a határon? Ha be is hoznának ide migránsokat, egy hét azt egy se lenne itt elszöknének innen!
verőce21
Nem hallottam róla, hogy bármelyik maszopos is pár napra próbabetelepítést végzett volna a lakásán. K. Ágika talán?
solidedge
A migráns eszközzé vált Orbán kezében, mert a hatalom és a hihetetlen gazdagodás mákonyától megrészegülve szavazókat keres a további ámokfutás legitimizációjához.
glorianna
@1magyar: Khm... van itt valami, amit nem ártana figyelembe venni. Éspedig az, hogy Mo-n nem nagyon akarnak megmaradni a migránsok. Egyébiránt pedig a sokat emlegetett 1294 embert sem kellett volna még megnézni sem, mindössze a kérelmül elbírálását kellett volna elvégezni. Továbbá ha a kerítésre és a propagandára elvert milliárdokat tényleges határőrizetre és ügyintézésre fordították volna, ugyanúgy nem vette volna észre átlag Kovács János a szír+afgán+stb. menekülőket, mint ahogy nem vette észre két évvel korábban az országon áttrappoló koszovóiak tömegét (6-800 ezer embert!) - holott ők is muszlimok, és ők valóban gazdasági menekültek. Velük, ill. az utaztatásukkal épült ki a Szerbia-Németország útvonal embercsempész-hálózata, a magam részéről azt sem tartom kizártnak, hogy a magyar hatóságok egyes képviselői ebből még hasznot is húztak.
1magyar
@glorianna: Múlt nyáron én is sokat láttam a burkás nőkből is, konkrétan Lidl-ben vásárlás közben és a hozzájuk tartozó férfikból is. De az egész országot elárasztották míg nem volt kerítés.
glorianna
@1magyar: Persze, te is bóklásztál volna összevissza, ha külföldön - olyan országban, amelyiknek sem a nyelvét, sem az írásjeleit nem ismered - egy vaktérkép alapján kellene önállóan eljutnod A-ból B-be (konkrétan pl. Szegedről Debrecenbe). Csupán csak szervezés és némi hozzáértés kellett volna, ugyanannyi pénzből simán és a lakosság számára szinte észrevétlenül lehetett volna kezelni a kérdést. A kormánynak legkésőbb 2014 őszén már kellett tudnia arról, hogy nagyon-nagyon sokan jönnének az EU-ba. A Földközi-tengeren ötödik éve megy a "hajókázás", az olaszok és a görögök sokkal nagyobb migrációs nyomásnak vannak kitéve, mint Mo valaha is volt, mégsem lett államvallás a menekült/migráns iránti gyűlölet.
nevemnick
Nekem van egy érzésem: a fidess azért ellenkezik a kvóta miatt és írta ki a népsavazást, mert tisztában vele, hogy a másfél miller ,,támogatója” úgyis kevés lesz ahhoz, hogy nyerni tudjon, viszont a háttérben ott motoszkál a fejecskéjükben, hogy a migráncs ellátásért járó eus pénzt le lehet nyúlni. Az meg hab lenne a tortán, hogy a sikertelenség esetén az ellenzéket így egytől-egyig így sikerül lejáratni.
Toby
@verőce21: Mosasd ki a füllentyűidet szivi, vagy új szemcsi kell! Nem Gyurcsány volt az (pl!) akinél szírek laktak pár napig, vagy ez nem "próbabetelepítés"?
nemethfamily3.
Azárt maradnak távol az mszpések mert így biztos, hogy még véletlenül sem lesz olyan akinek megjőve az esze mégis a kvóta ellen szavaz! Ez egy sajátos pártdiktatúra! Ezek még a szarhelyzetet is fokozni tudják, minden akaratuk meg is van hozzá élén szanyi-kapitány, meg a többi mestermódon senkiházi!
koszpeko
@Csizmás Kond: Otthon a saját országodba círmi.
Ott szavazz ahol élsz és arra ami téged érint.
koszpeko
@verőce21: @nemethfamily3.: Tudjátok ugye ki az a Navracsics Tibor?
koszpeko
@nevemnick: A nemetfamily spori nagyon berobbant ide.
Nagy a lendület és jön a kanyar.
Aztán a kisodródás.
:D
nevemnick
@koszpeko: a ,,papneveldében" erről nem szóltak nekik :)
vonotok
Van-e még a tarsolyotok baromság??? Ennyire hülyének nézni a saját népüket.
Szókrakész
"Úgy vélte: a népszavazásnak "nincs jogi következménye, a tárgya valójában nem létezik, és nem szól másról, mint egy buta üzenet Brüsszelnek" "

És Hunvald megválasztása milyen üzenet a buta népnek, buta mszp szavazóknak?
Jozefina
A népszavazás hazug, aljas orbáni taktika az EU ellen++++ Senki ne menjen el szavazni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.