A Népszabadság szerint a főváros óriási bankhitelt kényszerül felvenni, amit nem fog tudni visszafizetni, és ez kiszolgáltatja a kormánynak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Csizmás Kond: Ja ám kisbarétom, Brüsszel már tud a túlárazásos lenyulásokról!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@eszegfu: Annyi fölöslegesnek tűnő dolog épült a múltban már, amely ha ideig óráig is, de munkahelyet teremtett az embereknek. S mi lehet a leglátványosabb? Egy különleges épület, híd, sportcsarnok, amely mind-mind azt bizonyítja, hogy van élet Magyarországon. Minden esetre lehet, hogy egyszer még büszkék leszünk rájuk, mint eleink építészetére. Ha józanon gondolkodunk, ne azt nézzük, hogy mely kormány alatt épült ez, vagy az, mert arra 100 év múlva már úgy sem fog emlékezni szinte senki.
vastagbor.blog.hu/2014/02/24/stadion_viktor_tornaca_mogott
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Az biztos, hogy nem vagyok napirenden a metrókra elherdált uniós pénzekkel, viszont nem is a pénz az mai felmerül hanem a hozzáállás, ami úgy néz ki mintha a zunió ellenzéke volna magyar kormánynak.
Rózsika Hatházi
@Bringás: Nagy baj van, pubi! Abból az eurókból neked sem jut egy cent sem. Fölöslegesen lafatyolsz!
simmering73
@Bringás: Nem ad pénzt Brüsszel tehát kutyaütő banda. Ha ad, akkor meg természetes, mert az jár a mocskos fidesz bagázsnak, meg az agyhalott csápolóinak. Tudod mit te elmebeteg. Nagyon helyes, hogy nem ad pénzt. Loptatok már eleget.
Bringás
@simmering73: Elmebeteg Merkel, amelyik ezt a kecskék szintjén élő állatokat behívta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.