Összesen 66 szerződés miatt kaptak büntetést a Pallas Athéné alapítványok, amelyek megnyugtatónak nevezték az eredményt és visszatérnek az "értékteremtéshez".

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
...és lapíthatnak még tovább a kasszafúró fideSS ZSIVÁNYOK "...amíg össze nem ér az ég a földdel..".!!!-BÜDÖSBOGARAK...de hát a magyaroknak ez kell!
Hellcat
Milliárdok ellopásáért ez elég enyhe büntetés.
nevemnick
@bakegya: írod, hogy a magyaroknak ez kell. Nem, nekünk nem ez kell, hanem annak a pár ezer szarjankónak, akik asszisztálnak a közpénz lenyúlásában és a mutyizásban, és az őket követő majdnem másfél millió megvezetett ,,emberkének" (?). Nekünk a következő választásra egy gazdaságilag érett, pártfüggetlen, józan gondolkodású miniszterelnök jelölt, és miniszterek kellenek, akiknek lesz elég erejük és támogatójuk az elmúlt éveket elb@szaríntó senkiháziakat elszámoltatni, és az elharácsolt vagyonukat az állam javára visszaszerezni.
bakegya
@nevemnick: egyetértek,de engem ezeknek arról sikerült meggyőzni,hogy minden eddigieknél szélsőségesebb bűnözőkkel diszlik ez az orbán maffia ÉS EGYRE BELJEBB MENETELTETIK A LAKÓSSÁGOT A DIKTATÚRÁBA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.