Bevándorlók, embercsempészek, Brüsszel, baloldal – a kormány már majd mindenkit kikiáltott ellenségnek a menekültválság kirobbanása óta, és ezt több százmillió forintba kerülő plakátokkal is az ország tudtára adta. Hogyan jutott el a kormány a gazdasági bevándorlóktól a terroristákig, és mikor kezdték mindenért Brüsszelt okolni?

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@sandor pal: (privátbankár) "A migránsokat szállító hajók mihelyt elhagyják a líbiai partoknál a bójákat, máris mobiloznak az olaszoknak, hogy süllyednek, segítség...!
Az olasz hajók meg rohannak, kimentik őket, de nem visszaviszik a pár kilométerre lévő líbiai partokra, hanem hazahordják őket, Olaszországba aztán irány Európa"

Gondoljátok, hogy uszítani kell a migrácsok ellen? Már a cím is hazug és uszító: "menekültek". Líbiából miért is kellene menekülni? És miért pont Európába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.